Гороскоп на місяць 6 березня 2019 – 5 квітня 2019

Більбо і дракон Місячно-сонячний цикл у Рибах.
Головна тема місяця: мрії і сподівання, сліпі надії, міфологія. У центрі уваги опиняються різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Ми зайняті розгадуванням загадок, проясненням заплутаних ситуацій, викриттям брехні, виявом таємних ворогів, здійсненням чогось корисного для важкохворих, знедолених, безхатченків, засуджених, божевільних.

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій розмиваються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, що керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко потрапляють під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

У державі у фокусі уваги опиняється все, що частково або цілком зберігається у таємниці. Привертають увагу лікарні, монастирі, закриті навчальні заклади, тюрми та місця вимушеного або добровільного усамітнення. У центрі уваги суспільства – те, що підриває порядок, і ті, хто підтримує цей підрив, – таємні, підпільні об’єднання та партії. Також у центрі уваги окультні та містичні аспекти філософії та релігії.

У суспільстві привертають увагу такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис, кінематографія. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Більше уваги приділяється сферам, пов’язаним з хімічною промисловістю. Привертають увагу парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

6 березня 2019 Уран зайшов до знаку Тельця, де пробуде до 7 травня 2026 року. Які схильності колективів активізує Уран в Тельці в світовому масштабі? Не можна розглядати якості Урану в Тельці самі по собі. Часто доводиться чути, мовляв, Уран в Тельці принесе революційні зміни у ставлення людей до особистої власності та у банківську систему. Так, принесе, але не під час перебування Урану в Тельці, а коли виростуть діти, народжені під час перебування Урану в Тельці, бо вони шукатимуть нових ідей щодо вкладання грошей і використання фінансових ресурсів. Уран був в Тельці з 29 червня 1934 до 22 лютого 1943. Як бачимо, в той час не було якихось принципових змін у ставленні людей до принципу особистої власності та у світовій банківській системі. Натомість на початку 1960-х років відбулася подія в археології ХХ сторіччя: Гебеклі-тепе. І ця подія зруйнувала міф про неолітичну революцію як про перехід мисливців-збирачів до землеробства через їх бажання краще харчуватися. Виявилося, що схема розвитку цивілізації прямо протилежна: технічний прорив стався не через потребу краще харчуватися, а через потребу у священному. Мисливці та збирачі перейшли до осілого способу життя заради того, щоб будувати храм. При цьому вони втрачали якість життя: почалися захворювання, скупченість, виклики незвичного побуту, обмеження харчування – з землеробства прогодуватися дуже складно. Але ці люди мали якусь більшу мету. Вони готові йти на незручності заради чогось іншого. Коли нам видається, що осілий спосіб життя дає великі бонуси, ми помиляємося. Наприклад, уявіть собі, який складний шлях довелося пройти людині, що одомашнювала тварин. Виявляється, що спочатку приручали тварин для здійснення сакрального ритуалу, а потім поступово виявилося, що такі тварини – гарна їжа. Одомашнювання було пов’язане з жертвоприношенням в першу чергу, а не з потребою в харчах. Виявляється, що базова потреба людини – потреба в сакральному, жага до краси. Що саме прагнення сакрального призвело до переходу до осілого способу життя, а не осілий спосіб життя призвів до побудови храмів.

Таким чином, символізм переходу Урану зі знаку Овна до знаку Тельця слід розглядати лише у зв’язку з фазами головних астрологічних циклів. Наприклад, зростаючий трин Уран/Плутон в період 2019 – 2033 років символізує стрімкий розвиток передових технологій, що стосуються тонкої точної інтелектуальної праці, здоров’я, чистоти та гігієни, екології. Зокрема буде революційна зміна у системі цінностей, якій сприятиме глибока трансформація структур державної та будь-якої влади. Будуть революційні зміни у галузі інформації через глибокі наукові дослідження людського інтелекту та технічні розробки у галузі штучного інтелекту. Буде модернізуватися демократія, зміниться система голосування.
Зростаючий секстиль циклу Уран/Нептун в період 2019 – 2033 є символом того, що втілюються в матеріальному світі мрії щодо поєднання науки та віри як основи побудови ідеальної держави. Падаючий трин Уран/Сатурн 2015 – 2019 символізує те, що людство матиме справу з плодами реформи в галузі важкої промисловості та державної влади. Маємо справу із наслідками дій політичних сил правого крила. Падаючий квіконс Уран/Юпітер 2019 року символізує, що мода на силу і професійну майстерність, яка виникла в період 2008-2009, починає приносити результати. Суспільство переживає тимчасову кризу розвитку ідеї, пов’язаної з модою на силу, за якою слідом на рівні державної влади буде стрімкий розвиток структур, що дають можливість розвивати тіло. Наприклад, процвітають спортклуби – щось по типу античних філософських шкіл, де займалися жимом і вивчали світ, поєднання тренувань тіла із освітніми програмами. Під час жиму ми часто влаштовуємо дискусії філософського типу. Не просто місце для тренування, а справжній клуб за інтересами.

15 листопада 1988 розпочався новий 36-річний цикл Сатурн/Нептун. Цей цикл пов’язаний із посиленням демократії, політичними змінами та реформами. Також цей цикл керує розвитком соціалізму та комунізму. Із осені 2005 до осені 2007 на фазі опозиції циклу стали видимі результати праці заради втілення ідеї демократизації суспільства. То був період гострого протистояння політичних сил, час великих змін і сподівань. Період жовтня 2011 — грудня 2014 – фаза «врожаю» циклу Сатурн/Нептун (падаючий трин), коли відновилася гармонія між мріями суспільства і структурами державної влади. Суспільство мало змогу насолодитися втіленням у державних структурах своїх соціалістичних та комуністичних ідеалів, а також змінами у державних структурах, що відбулися під впливом ідеї посилення демократії. Період об’єднання демократичних сил. Це був період можливостей для позитивного творчого співробітництва на ґрунті політичних змін в бік демократизації. У період із грудня 2014 до грудня 2017 – фаза падаючої квадратури циклу Сатурн/Нептун: криза ідей соціалізму та комунізму досягла максимального драматизму. Ми спостерігали, як ідеали «соціалізму з людським обличчям», які виникли у Радянському Союзі у другій половині 1980-тих, остаточно руйнуються, не витримавши випробування реальним життям. Люди, що вірять у ці ідеали, намагалися захищати їх. Але то був захист на залишках останніх сил. Політичні зміни та реформи в цей час остаточно витісняють залишки радянщини на периферію життя. Ідеали патерналістського матеріалізму руйнуються, не зважаючи на вірність та стійкість адептів. Із грудня 2017 до травня 2024 – фаза падаючого секстилю циклу: в цей час завершується боротьба за ствердження демократії, а прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками. Важливі події на міжнародному рівні, пов’язані з цим процесом, відбуваються в період 30 листопада 2018 – 8 січня 2020. Піки аспекту: 31 січня 2019, 18 червня 2019, 9 листопада 2019. Зазначу, що точний аспект фазі падаючого секстилю Сатурн/Нептун був 14 жовтня 1982, аспект належить до складу патерну факторів, кпов’1язаних зі смертю генсека Брежнєва. Аспект 45 градусів між Сатурном і Нептуном, що був точним 10 січня 1984, і невдовзі за ним кон’юнкція Юпітера з Нептуном (інший «соціалістичний цикл) 19 січня активізували наступний висококритичний для Радянського Союзу період у кілька місяців. Після того три кон’юнкції 1989 року в Козерогові, визначили нову важливу та серйозну стадію у суспільному розвитку людства.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл Юпітер/Нептун – цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Фаза падаючої квадратури, активна з листопада 2018 до листопада 2019, – це вкрай напружений період, коли певні ідеології, що не відповідають вимогам часу, намагаються стати на заваді змін та повернути назад свої втрачені позиції. Цей час характеризується сектантськими чварами, політичними розбіжностями та «релігійними війнами».6 січня 2019 Вселенський патріарх Варфоломій у Стамбулі урочисто вручив томос про автокефалію главі Православної церкви України митрополиту Епіфанію. Російські ЗМІ сприйняли новину на свій кшталт: багато видань навмисне перекручували інформацію, вдавались до маніпуляцій та дезінформації. Пік аспекту 13 січня 2019, 16 червня 2019 та 21 вересня 2019.

На міжнародному рівні весь березень дуже сприятливий для зміцнення позицій державної влади, порядку, стабільності, кордонів, армії та державної політики щодо загальної освіти, свободи слова, транспорту і доріг (9 березня точний зростаючий секстиль Сонце/Сатурн, 14 березня точний зростаючий трин Марс/Сатурн, 20 березня точний зростаючий секстиль Меркурій/Сатурн). Легко захищати державу і боротися за перемогу. У першій і другій декадах березня 2019 важливі міжнародні зустрічі, зміцнення зв’язків, серйозний підхід до вирішення питань якості інформаційного простору. В середині березня напружена ситуація у сфері питань міжнародної економіки і права: важливі рішення, гострі обговорення. У другій половині березня сприятливі умови для миротворства, для діяльності дипломатів, для культурного обміну, для міжнародної торгівлі, для вирішення питань санкцій та відновлення справедливості в суді. Тут будуть важливі зустрічі, перемовини, рішення (14 березня точна зостаюча квадратура Сонце/Юпітер, 16 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Юпітер, 21 березня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період приємного натхнення, легкого виконання серйозних завдань, нових можливостей для навчання і знайомств, магічного збільшення сили і вправності, пристрасної боротьби за кохання і статки. В першій декаді березня допомагає в роботі та в боротьбі вміння розгадувати загадки, прозрівати тонкі сенси видимих речей, розбиратися у тонкощах. Допомагає музика, поезія, мистецтво, живопис (10 березня точний зростаючий секстиль Марс/Нептун). Легко буде здійснювати конкретні практичні зусилля, спрямовані на просування в кар’єрі, підвищення статусу, зміцнення репутації. Тут буде легко зосередитися на роботі, боротися за перемогу, досягати вершин (14 березня 2019 точний зростаючий тринт Марс/Сатурн). Допомагає в роботі та боротьбі дотепність, почуття гумору, нові знання і знайомства, нові зв’язки: легко всюди встигати, зробити швидко, перемогти у дебатах, переконати у дискусії. Вдалий період у викладачів, консультантів, аналітиків і у всіх, чия професійна майстерність пов’язана з інтелектуальними заняттями (18 березняя 2019 точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс). Драматичні обставини дивним чином сприятимуть боротьбі з агресором, сприятимуть розвитку професійної майстерності (20 березня точний зростаючий трин Марс/Плутон). Доведеться зробити щось конкретне практичне заради кохання, любові, партнерства, шлюбу, союзу, долаючи перешкоди. Це час напруги в стосунках і в любові, коли стосунки вийшли на новий рівень і доводиться робити щось нове, і це нелегко. Те саме стосується і особистих прибутків, джерела і способу заробітку (21 березня 2019 точний падаючий квадрат Венера/Марс).

До 31 березня 2019 Марс в Тельці. В цей час слід перш ніж робити щось конкретне практичне «помацати» об’єкт своїх дій. Наприклад, коли працюємо з глиною або з іншими матеріальними формами, то беремо до рук, щоб відчути фактуру. Коли тренуємося у спортзалі, спочатку гарно розминаємо тіло, щоб відчути, як кров біжить по жилах, як оживлюються м’язи. 
Діяти слід без поспіху, красиво, зважено. По-селянські хазяйновито. Без зайвих рухів. Витрачати сили треба, як гроші: знати ціну кожного зусилля. Слід розвивати витривалість. Слід мати на увазі, що зараз ми діємо плавно і повільно. Є схильність до лінощів. Любимо діяти у комфортних умовах. Агресія зростає повільно. Активність важко спровокувати. Але потім вже важко зупинити. Напруження накопичується довго і вивільняється несподіваним вибухом потужної міці. Нас дуже важко розізлити, але якщо вдалося, то лють буде дикою і довготривалою. Які чоловіки в цей час подобаються? Хазяйнуванні, заможні, надійні, м’які. Врівноважені, миролюбні. Для котрих важливий добробут та гарні матеріальні речі. Він має любити своє хазяйство, садибу, маєток, майно і ніжно опікуватися ними. Тінь: сквалига. Як в цей час слід боротися? Залишатися в обороні, триматися стійко, до кінця. В якості оборонця ми будемо дуже впертими і дуже небезпечними. Будемо тиснути з кожним днем все більше і більше. Будемо застосовувати фінансові та матеріальні санкції. Не здамося ніколи, бо вперті і пластичні наче глина. Образи та невдачі пам’ятатимемо довго. Чекатимемо на слушну нагоду помститися. Сексуальність в цей час: потужна, сильна чуттєвість і розвинений інстинкт власництва. Милі та ніжні спочатку, але потім пристрасть зростає.
 
З 31 березня до 4 червня 2019 Марс в Близнятах. Перед тим як діяти слід добре подумати, скласти план дій, проаналізувати факти і розробити методику. Слід ставити уточнювальні запитання, радитися, навчатися. У конкретній практичній діяльності, в спорті, у боротьбі маємо поводитися практично і раціонально: будувати схеми, планувати, комбінувати, не упускати з виду деталі і дрібниці. Як слід боротися? Вибудовувати ментальні конструкції, схеми атак, розробляти тактику. Діяти обізнано і точно, використовувати власні інтелектуальні переваги. У боротьбі та в практичній діяльності сила – в розумі. 

В сфері особистих прибутків і партнерських стосунків березень в цілому вдалий. З одного боку, буде багато нових можливостей для заробітків і партнерства через щасливий збіг обставин, через везіння, через підтримку з боку персон з великими можливостями, через підтримку з боку учителів, видатних письменників, філософів, релігійних діячів, юристів. А з іншого боку, буде дуже пристрасне бажання збільшити прибутки і статки, відновити гармонію у партнерстві і коханні. Також буде підтримка з боку друзів та однодумців. Можна отримати гроші, подарунок, оригінальну ідею як ознаку, що ваші друзі високо цінують щось матеріальне або духовне, що ви колись подарували їм, і віддячують за це (21 березня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер і точна падаюча квадратура Венера/Марс, 27 березня точна падаюча квадратура Венера/Уран).

Із 1 до 26 березня 2019 Венера у знаку Водолій. В цей час у суспільстві високо цінують все оригінальне, високотехнологічне, прогресивне, наукове. Інші нас приваблюють оригінальністю, незалежністю, винахідливістю. Збільшується цінність свободи в любові, взаєминах, коханні, фінансах. Ми відчуваємо любов до науки, прогресу, високо цінуємо науково-технічні новинки, винаходи, інженерну думку. У любові, соціальних стосунках, у коханні, фінансах здатні мислити раціонально, логічно. В результаті послідовних логічних міркувань можемо зробити геніальні відкриття. Тому в цей час можна легко заробляти гроші завдяки розуму і знанням, отримати користь зі своїх креативних знахідок, винаходів, наукових експериментів. Заробити гроші у найнесподіваніший, нетривіальний спосіб.

Найбільш привабливі зараз жінки незвичайні, незалежні, прогресивні, авангардні. Чоловікам потрібна не стільки коханка, скільки подруга, товариш, однодумець. В еротиці така жінка винахідлива, непередбачувана, любить експерименти, інтелектуальна.

У питаннях краси і смаку в цей час ми абсолютно непередбачувані та незрозумілі для оточення. Можемо викопати з шафи одну незрозуміло чим привабливу річ і носити незмінно. При цьому нам приємно дізнаватися про останні новинки зі світових подіумів. Приємно розбираюся в тонкощах стилю, символізмі кольорів, фактурах, силуеті та крої. Але не вважаємо за потрібне дотримуватися правил і моді, створюємо власні індивідуальні образи. Актуальний стиль – вільна художня творчість, але в його основі – науковий підхід. По суті цей стиль – наслідок спалахів геніальних осяянь. А також віддзеркалення якоїсь абстрактної ідеї, якій ми служимо, і яка об’єднує нас із іншими людьми – друзями і однодумцями, які теж мають свій індивідуальний стиль і з повагою ставляться до нашого стилю. Часто це стиль унісекс.

Актуальний соціальний образ – Індивідуалістка, Реформаторка, Прогресорка. Стиль у мистецтві: конструктивізм, все сучасне й абстрактне мистецтво.

Із 26 березня до 20 квітня 2019 Венера у знаку Риби. У цей час ми прагнемо прекрасного, яке неможливо висловити та виразити у матеріальних формах і навіть у словах. Загострюється здатність бачити красу тих речей, що приховані, не лежать на поверхні, не впадають у око: краса, що вислизає, хибка краса. Загострюється любов до музики, поезії, живопису. Нас захоплюють мрії про ідеальний шлюб і вічне кохання. Як ніколи переживаємо відчуття божественної любові: любов до того величезного, глобального закону, поки що незрозумілого, але очевидного, що стоїть за всіма явищами видимого світу. Любовні відчуття наближені екзальтації: відчуття, ніби розчинюєшся в об’єкті любові, відчуваєш неземне блаженство, кайф, ейфорію, екстаз. Фантастичні уявлення про любов в цей час можуть зіграти негативну роль: людина дозволяє своїм почуттям «цілком захопити» себе, зануритися в нереалістичні мрії, де ризикує остаточно відірватися від реальності та втратити будь-яку тверезість мислення. Почуття, любов, партнерство, фінанси можуть стати причиною саморуйнування. Підсвідомо ми відчуваємо, що в ситуаціях любові, партнерства, стосунків, фінансів нам бракує здорового глузду, логіки, раціонального підходу та поінформованості. Тому здатні докладати свідомих зусиль, щоб бути розумними, раціональними, логічними, обізнаними. В цей час проявляються художні здібності, гарний смак. І можна отримати з цього користь, заробити на цьому.

Найбільш привабливими будуть загадкові, містичні жінки: німфи. Така жінка сприймається як неземна, божественна, невимовно прекрасна, п’янка, поетична. Нелогічна, ірраціональна, безладна, хаотична. Тінь: жертва любовного чаду. В еротиці: сповнена таємничості, незбагненна, спокуслива і приваблива, бездумна, сп’яніла пристрастю.

У цей час варто власний імідж пристосовувати до своєї соціальної ролі, відповідно до того соціального прошарку, який відчувається як найбільш привабливий. У цей час легко вводити в оману на свій рахунок. Ми можемо закохатися у схожість людини на якогось героя кіно, на історичну особистість, на міфічний персонаж. Нас зачаровує образ зі сфери мистецтва або людини з реального життя, що уособлює для нас мрію про божественно прекрасне, соціальну утопію. Межі іміджу в цей час наче розпливаються, розчиняються. Домінує стиль дифузний, аморфний, історичний романтизм. Найбільш вдало одягненим буде той, хто комбінує речі між собою красиво, зі смаком, порушуючи будь-яку логіку і раціональний сенс. Стиль в цей час зазвичай відбиває фантастичні уявлення господаря, його високі мрії, ілюзії, омани, розуміння ним ідеалів цивілізацій минулого. Приваблює стиль ретро. Легко створювати образи цілісні, гармонійні. Інтуїтивно поєднуємо різні деталі гардеробу різних культур і часів в єдине гармонійне ціле.

Соціальний образ – Казкар. Стиль у мистецтві – рання готика.

25 лютого – 12 квітня 2019 всі справи, пов’язані з навчанням, спілкуванням, пересуваннями на невелику відстань, потребують більшої уважності та зосередженості. 25 лютого у 25 градусі Риб починається цикл ретроградності Меркурія, із 5 до 28 березня Меркурій ретроградний. З 25 лютого розумова активність поступово (протягом 10 днів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 15 березня – це значить, що до 21 травня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: мислення фантастичними образами надзвичайної краси. Коли думаємо (читаємо, розмірковуємо, слухаємо, намагаємося зрозуміти слова співрозмовника, передаємо чи збираємо інформацію), впадаємо у стан трансу, переживаємо відчуття возз’єднання з чимось величним, значно більшим за нас, відчуваємо ейфорію, неземне блаженство. Розчиняємося в потоці інформації. Зливаємося зі співрозмовником, заражаючись його думками. Важливо вміння зрозуміти іншого без слів, лише уловлюючи маркери з міміки, жестів, пози, інтонацій. Вміння навчатися методом занурення. Сприяє розумовій діяльності як ніколи філософія і мистецтво: музика, поезія, художня література, живопис, фото і кіно, сучасне мистецтво. Гра на музичних інструментах. Критерієм розумності служить відчуття «гріє – не гріє». Між 25 лютого та 12 квітня 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи, з’явитися старі знайомі. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 25 лютого – 12 квітня відбуватиметься у дуже сприятливих умовах. В другій половині березня і у першій половині квітня буде дуже багато подій, пов’язаних з інтелектуальною активністю. В середині березня доводиться мати справу з величезним об’ємом інформації. Є схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання, через що в інтелектуальній роботі будуть помилки. Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами. Також слід критично ставитися до нових можливостей та обіцянок розширення можливостей, бо в цей час всі новини виглядають сильно перебільшеними. Підтримка з боку знаменитостей світового масштабу, вчених- дослідників, хірургів, протезистів (16 березня 2019 точна зостаюча квадратура Меркурій/Юпітер і точний зростаючий секстиль Меркурій/Плутон). Нові знайомства, обмін думками, навчання, викладання через професійну активність відбуваються легко. Легко просунутися в кар’єрі завдяки своїм знанням і знайомствам. Сприятливі умови для знайомства з високопосадовцями і політиками. Важливо дотримуватися здорового способу життя і давати розуму відпочивати, перемикаючись з розумової роботи на спортивні ігри, прогулянки, гімнастику (18 березня точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс, 20 березня і 7 квітня точний зростаючий секстиль Меркурій/Сатурн). Виникають нові ідеї щодо навчання та викладання в галузі мистецтва, філософії, міфології, моди (24 березня і 2 квітня точна кон’юнкція Меркурій/Нептун). 28 березня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства. Пристрасне прагнення навчатися і подорожувати на далеку відстань змушує поспішати. Важливо не втрачати здорового глузду і підходити до нових можливостей вибірково – не варто хапатися за все, що пропонується. Перша декада квітня сприяє інтелектуальним заняттям в галузі міфології, філософії, мистецтва, політики, кар’єри.

Із 20 березня до 20 квітня 2019 Сонце у знаку Овен – перший місяць весни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає