Відгуки та пропозиції


Лавка в Зелль ам Зеє

Лавка в Зелль ам Зеє

На цій сторінці можна залишити власні враження від моєї роботи консультанта, дослідника, учителя астрології, автора сайту.

Для мене вкрай важливі відгуки моїх клієнтів про мою роботу консультанта. Відгуки – це єдиний спосіб реклами, крім матеріалів сайта, який я використовую. Я вдячна всім моїм клієнтам за відверті слова. Дякую за співробітництво і за довіру, друзі!

Якщо ви хочете поділитися враженнями від прогнозів, то пишіть, будь ласка, повідомлення не на цій сторінці, а безпосередньо під текстом прогнозу.

Я буду рада прочитать здесь ваши отзывы, впечатления от консультаций и вообще о моей работе.

Свои отзывы и впечатления от моих прогнозов оставляйте, пожалуйста, прямо под статьями прогнозов, не на странице Отзывы.

Скамеечка в Зелль ам Зее

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

147 коментарів

Мирослава

07.05.2020 14:11

Я звернулася до пані Ольги з питанням щодо можливостей моєї самореалізації у віці 40+. Отримала настільки вичерпну розгорнуту відповідь, що це справило на мене глибоке враження. Здавалося б аналіз лише одного дому, але пані Ольга настільки грунтовно підійшла до питання, що відповідь надавала протягом кількох годин у вигляді логічних частин у форматі питання – відповідь. Ерудованість, знання , системний підхід та шляхетність пані Ольги – це той комплекс, який рідко зустрічається в нашому житті одразу в одній людині. Пані Ольга щедро ділиться своїми інтелектуальними здобутками. Я отримала стільки інформації і стільки порад, що це потребує окремого осмислення. Обов’язково застосовуватиму їх у повсякденному житті. Пані Ольга мала в розпорядженні лише мої дату, час та місце народження, але в процесі комунікації складалося враження, що ми з нею тривалий час знайомі, частенько за філіжанкою кави спілкувалися про особисте і вона мене добре знає. Адже ті спостередення та висновки, що містилися у її відповіді були абсолютно про мене. Насправді ж ми незнайомі, ніколи не зустрічалися особисто. Щиро вдячна пані Ользі, що вона надала мені відповідь на питання, попри те,що протягом останнього року консультацій майже не надає.

Відповіcти

Ірина

06.05.2020 09:09

Пройшло майже три роки з того часу, як я отримала аналіз своєї натальної карти. Підвожу підсумки моєї роботи над собою згідно рекомендацій Ольги, бо ж вже є видимі результати.
По-перше, отримала від колег високу оцінку щодо моєї дипломатичності, вміння працювати в колективі, в суспільстві ( моя Венера в Овні, яка у вигнанні, не має позитивних аспектів, нема смаку, невміння працювати з колегами і т.д.). Це було для мене великої несподіванкою. Великий плюс! По-друге, гармонізувались мої стосунки в родині та з чоловіком. Просто я перестала доказувати своє, і зайнялась прослуховуванням лекцій з філософії. (Управитель 7 дому шлюбу Юпітер). І це, на диво, спрацювало. Звісно, що не відразу. По-третє, я перестала приділяти надмірну увагу іншим людям ( висока емпатія мого місяця в Ракові) , сконцентрувалась на собі. І перестала хворіти.
Після консультації пані Ольги, де мені був даний чіткий алгоритм дій – життя змінилось. І, головне, є повне розуміння своїх невдач, вдач та інших миттєвостей мого життя.
І що ще хочу сказати. Вивчайте астрологію, бо ця унікальна символьна система дійсно дає хороші результати. І читайте матеріали, есе Ольги Іванець!

Відповіcти

Ирина

05.05.2020 18:44

Ольга, я просто поражена. Вы невероятный человек и астролог. Переодически перечитываю разбор, и не могу оторваться. Вы заглянули внутрь меня, и в мое подсознание, и куда-то глубже, и у меня нет слов описать, насколько это точно. Вы выразили словами то, что как будто я всегда чувствовала и знала, но не могла осознать и сказать. Вы словно подсветили  фонариком в темноте, куда мне стоит идти. То чувство, которое я испытывала читая Ваш разбор – озарение. Спасибо Вам огромное, от всего сердца!
С ув. Ирина

Відповіcти

Виктория

04.05.2020 17:21

Олечка! Спасибо огромное за «открытие моих глаз» на мир!
Не умею писать много и красиво! Напишу кратенько) С твоей помощью знаю куда двигаться и как решать проблемы возникающие в моей жизни. Приочень благодарна за такую шпаргалочку! Это такой дар! Благодарю ??

Відповіcти

Ольга Застеба

03.05.2020 09:05

Гороскоп особистості — неперевершений подарунок до мого дня народження від Олі!
Десять днів роботи були такі емоційно насичені, що розумію, чому астрологиня розподілила гороскоп на 10 днів по блоках і з павзами, бо знесло б від переусвідомленнь і апгрейдів!
Переконана, якби знала свій гороскоп у школі принаймі, то не змарнувала б до біса багацько часу на боротьбу з вітряками.
Після знайомства із собою в гороскопі стаєш інакший однозначно, бо знаєш/впізнаєш свої сильні і слабкі сторони, до того ж Оля дає ще підказки-посилання на проблемні моменти у сприйнятті, тлумаченні, вектори руху розвитку себе, де присутнє ураження планети.
Минуло пару тижнів після завершення роботи із текстом гороскопу, а по насиченості подіями таке враження, що кілька місяців.
Перечитую текст і він щоразу відкривається іншими гранями, немовби надає доступ тобі новій до глибин.
Дякую!!! Дуже дякую, Олюсю! Виявляється, це те, що мені було необхідне!!!

Відповіcти

Анастасія Можна

02.05.2020 22:42

Особистий гороскоп- це відкриття для мене. Те, що дало мені можливість зазирнути в найпотаємніші куточки себе, подивитися ширше та з іншого боку на усе. В мене вивільнилися нові ресурси, мені подобається дізнаватися про себе більше і я дуже вдячна Вам,Олю, за таку можливість! Все структуровано, роз’яснено і зрозуміло! Олю, щиро дякую Вам за таку кропітку і професійну працю!

Відповіcти

Наталія Кожухар

02.05.2020 11:58

Робота з гороскопом особистості, створеним Ольгою , це праця над собою, своїми рисами і дуже нагадує мені Маркеса, з його путешествием корабля- призрака, в самому кращому сенсі.. в мене складний тип по психосоціониці- жуков.. і хоть я терпіти не можу цього вбивцю, риси характеру, притаманні цьому типу, наполегливо примушують обмірковувати і втілювати в життя все почуте.. це не моя особиста думка , це- знання того, що Ольга – професіонал височайшого рівня! Я вдячна за стільки витраченого на мене часу і вкрай важливі для мене слова, після яких я почуваю себе absolutely happy. Щиро дякую!??

Відповіcти

Наталія Кожухар

02.05.2020 11:42

Для мене особисто, створений мій гороскоп особистості- це моя мапа в подорожі під назвою « моє життя».. я дуже вдячна за цьогорічний досвід спілкування, бо мені іменно в цьому році, іменно зараз це було життєво необхідно.. да, це не мед, не варення із рози, це тітанічна праця Ольги Іванец і мене, це можливість змінити себе, своє ставлення до життя і праці, оточення на краще,вибір подальшого шляху.. Я безмежно вдячна, що цю працю Ольга зробила бескорисно.. і дала поштовх для подальшого розвитку мислення , філософською праці,навчання, які приносять мені користь, радість і полегшують існування. Дякую дуже! I have enjoy now in my life ??

Відповіcти

Дьомін Олександр

02.05.2020 09:42

“Гороскоп особистості” це не гороскоп у звичному розумінні, це твоє свідоме та не свідоме життя. Коли починаєш вивчати його, твій світ перевертається, розкриваються твої можливості та потенціал, розширюється світогляд.
Щиро дякую за Вашу працю, та за зміни в моєму житті.

Відповіcти

Ольга Чайка

25.08.2019 11:50

Завжди розглядала гороскоп України на час проголошення незалежності у ВР 17:59. Але завжди здавалося щось не те. Дякуючи вищим силам, які направили мене на ваш аккаунт у фб, в потім і на сайт, де нарешті заново розглянутий гороскоп вистроївся у стрункий пазл. Дякую вам, пані Ольго, за проведену дослідну працю на відмінно, бо це є для нас, аматорів, дуже важливою роботою. Ми намагаємось прислухатися до професіоналів, але коли з’являються умовні “влади росси”, “ізвєстниє астрологі”, від гороскопів та прогнозів яких за вєрсту тхне пропагандою, як на початку війни, так і зараз, то багато зацікавлених кидають досліджувати, набиратися нових астрологічних знань. Дякую вам за правду, справедливі статті, неупереджені гороскопи та прогнози та звісно за любов до людей та патріотизм, які чудово співіснують разом із правдою, це в наш час майже чудо. Вітаю з нашим великим святом Незалежності, та сподіваюся, що в вас і в нас все буде гаразд!

Відповіcти

Наталія

22.04.2019 11:20

Більше року пройшло з часу моєї співпраці з Олею, а я продовжую час від часу звертатись до мого “Гороскопу особистості”, роблячи нові відкриття себе. У поєднанні із практичним результатом це є підтвердженням того, що я розвиваюсь і рухаюсь у правильному напрямку. Як і кожна людина, хто прагне отримати відповіді на наболіле, я довго і прискіпливо шукала справжнього фахівця, людину, якій можна було б довіритись і отримати допомогу. І я дуже щаслива, що знайшла саме Олю Іванець – Майстра астропсихології і непересічну особистість! “Гороскоп особистості” – то не просто робота, виконана на високому рівні професійної майстерності, це паспорт мого потенціалу і справжній путівник життя. Стало набагато простіше і приємніше досягати бажаного, адже є знання: коли знаєш свої слабкості – працюєш над їх удосконаленням, а знання своїх сильних якостей якнайкраще допомагає реалізувати можливості. Дякую, Олю, і сподіваюсь звернутись до вас іще раз: маю ідею зробити замовлення “Гороскопу особистості” у якості подарунка для моїх двійнят, на їх повноліття.
З теплом, Наталія.

Відповіcти

Сурая Алдамова

18.07.2018 10:30

не отходя от кассы буду писать про свои впечатления от вашего обучения))). во первых: когда что либо начинаешь то предполагаешь примерно как это будет что ты получишь. в данном случае у меня ощущение что я получила намного больше того что ожидала. все что было сказано помимо карт о мировоззрении чувствую оно будет взрастать. во вторых: все настолько понятно и структурированно!! без нагромождения заумствований! я восхищенна!!! и у меня высвободился такой ресурс, так как было напряжение от непонимания темы, и вот оно таки высвободилось и это вдохновляет сейчас!!! я вас благодарю Ольга – вы великолепны!!!!!

Відповіcти

Нина

13.07.2018 12:19

Здравствуйте , Ольга! Всегда с большим интересом читаю ваши статьи. Они изложены в доступной и понятной форме, спасибо.
Как я поняла , мы с вами ровесники. Я тоже в 1985 году закончила институт, по профессии – программист. Работала им около 7 лет, затем замужество, декрет – и надолго выпала из профессии.
И тут астрология меня накрыла с головой. В основном самообразования по интернету, были и попытки консультаций в основном друзьям, родственникам, коллегам по работе. Именно сейчас мне нужен совет профессионала , в какую сторону развиваться и можно ли мне рассчитывать на занятия астрологическими консультациями? Мои данные 07.09.1963. 11ч.48 мин. местного времени г.Астана

Відповіcти

Олена

23.04.2018 01:00

Приблизно рік тому замовила у Ольги консультацію по іміджу і стилю. До того кілька разів зверталась до Олі за порадою стосовно того, як виглядати і поводитись під час певних важливих подій (перша зустріч з клієнтом, корпоративні вечірки тощо). Знала вже тоді, що Ольга вміє творити дива. Але щоб так підштовхнулись і розгорнулись події і зріст у певних сферах мого життя після повноцінної консультації – такого, чесно кажучи, не очікувала!
Я вже кілька років займаюсь дизайном інтер’єрів і ландшафтним дизайном. Мала змогу отримати дистанційну освіту в британських і італійських школах, і потихеньку налагоджувала власний бізнес в цій сфері. Проте відчувала, що щось не доробляю, чогось не вистачає для драйву і професійного прориву. Звернулась до Олі, буквально змусила її попрацювати наді мною. Результати буквально приголомшили! Ми разом з Ольгою інтенсивно попрацювали приблизно впродовж трьох місяців, визначились із моїм стилем, підібрали весінній і літній гардероб… І мене, що називається, “поперло”…
Вже в середині літа з’явився перший реально серйозний клієнт із замовленням на комерційне приміщення. По завершенню цього проекта я отримала ще кілька цікавих пропозицій. Прибутки виросли, як мінімум, в десять разів. Я ще стільки своїм талантом в житті не заробляла! А все “тільки” тому, що я, завдяки Олі, абсолютно комфортно і органічно почуваюсь в одязі, який тепер із шаленим задоволенням вибираю в магазинах; при чому, красиві речі ніби притягують мене, в мене відкрилось щось накшталт шостого чуття, що, де і як купити і коли це все доречно вдягнути…
Олечко, я безмежно вдячна тобі за той прорив, якому ти допомогла здійснитись. Без тебе мене б “оновленої” і “на гребні хвилі” просто не було б! Люблю тебе і бажаю твоїм клієнтам персональних “проривів” і досягнень висот в усіх сферах їхнього життя!

Відповіcти