Гороскоп на місяць 5 квітня 2019 – 5 травня 2019

Захисники УкраїниМісячно-сонячний цикл в Овні.
Головна тема місяця: самоідентифікація, самопрезентація, особисті інтереси і власні погляди на життя, власне тіло і зовнішність, власні манери поведінки, особистий імідж і стиль, здатність діяти на власний розсуд, здатність відстоювати власні інтереси, починання принципово нових ризикованих проектів.

Колективний настрій: “Хочу та буду!”. Ми налаштовані на принципово нові ризиковані проекти. Настрій бойовий, войовничий, рішучий. Задача: перемогти та реалізувати себе. Мета: боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Відчуваємо приплив сили. Пристрасть і ентузіазм дають можливість діяти рішуче й сміливо на власний розсуд. Життя пришвидшує темпі. Дуже хочеться якомога швидше побачити результати зусиль. Ми запальні, гарячі, самовпевнені, галасливі, агресивні.

У державі у фокусі уваги опиняються інтереси нації в цілому та національний міф, образ нації та її уявлення про себе, особливості національного характеру. Може бути більше, ніж зазвичай, пожеж та вибухів, заворушень, військових конфліктів, бійок, нещасних випадків, аварій.

В суспільстві у центрі уваги професії, де потрібні рішучість і сміливість: хірургія, спорт, поліція, військова справа. А також технічні професії й заняття, робота з вогнем та металом, робота з інструментами, зі зброєю. Робота з механізмами та технікою.

На міжнародному рівні важливі події в період 5-17 квітня 2019. Гостра криза розвитку структур державної влади та будь-яких структур. Гостро постає питання зміцнення позицій державної влади, порядку, стабільності (10 квітня точний зростаючий квадрат Сонце/Сатурн). Важливі міжнародні зустрічі. Напружена робота миротворців, дипломатів, вирішення питань санкцій та відновлення справедливості в суді (12 квітня точний зростаючий квадрат Меркурій/Юпітер і 16 квітня точний зростаючий квадрат Венера/Юпітер). Тут будуть важливі зустрічі та рішення (14 квітня точний зостаючий трин Сонце/Юпітер).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період напруження та конфліктів, що пов’язані з необхідністю долати хаос, оману. В третій декаді квітня щоб бути ефективним в роботі та перемагати в боротьбі доведеться докладати зусиль до розуміння тонкощів: розгадувати загадки, прозрівати тонкі сенси видимих речей, викривати брехню та розвінчувати містифікації (27 квітня точний зростаючий квадрат Марс/Нептун). Наприкінці квітня – на початку травня допомагатиме в роботі та боротьбі дотепність, почуття гумору, нові знання і знайомства, нові зв’язки: буде легко всюди встигати, зробити швидко, перемогти у дебатах, переконати у дискусії. Вдалий період у викладачів, консультантів, аналітиків і у всіх, чия професійна майстерність пов’язана з інтелектуальними заняттями (1 травня 2019 точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс).

З 31 березня до 4 червня 2019 Марс в Близнятах. Перед тим як діяти слід добре подумати, скласти план дій, проаналізувати факти і розробити методику. Слід ставити уточнювальні запитання, радитися, навчатися. У конкретній практичній діяльності, в спорті, у боротьбі маємо поводитися практично і раціонально: будувати схеми, планувати, комбінувати, не упускати з виду деталі і дрібниці. Як слід боротися? Вибудовувати ментальні конструкції, схеми атак, розробляти тактику. Діяти обізнано і точно, використовувати власні інтелектуальні переваги. У боротьбі та в практичній діяльності сила – в розумі.

В сфері особистих прибутків і партнерських стосунків перша половина квітня значуща. З одного боку, буде можливість зміцнити фінансове становище. Допомога з боку впливових персон, з боку, наприклад, батьків або з боку тих, від кого ви залежите і кого побоюєтеся. Прибуток приноситиме кар’єра, становище в суспільстві, репутація, визнання (12 квітня точний зростаючий секстиль Венера/Сатурн). З іншого боку, пристрасне прагнення розширити можливості для заробітків і партнерства, спонукає активно шукати нове джерело прибутку і виходу но більш високих шарів суспільства. Можуть бути великі витрати на гарні речі, вишукану їжу, на навчання та на світські заклади (16 квітня точний зростаючий квадрат Венера/Юпітер).

Із 26 березня до 20 квітня 2019 Венера у знаку Риби. У цей час ми прагнемо прекрасного, яке неможливо висловити та виразити у матеріальних формах і навіть у словах. Загострюється здатність бачити красу тих речей, що приховані, не лежать на поверхні, не впадають у око: краса, що вислизає, хибка краса. Загострюється любов до музики, поезії, живопису. Нас захоплюють мрії про ідеальний шлюб і вічне кохання. Як ніколи переживаємо відчуття божественної любові: любов до того величезного, глобального закону, поки що незрозумілого, але очевидного, що стоїть за всіма явищами видимого світу. Любовні відчуття наближені екзальтації: відчуття, ніби розчинюєшся в об’єкті любові, відчуваєш неземне блаженство, кайф, ейфорію, екстаз. Фантастичні уявлення про любов в цей час можуть зіграти негативну роль: людина дозволяє своїм почуттям «цілком захопити» себе, зануритися в нереалістичні мрії, де ризикує остаточно відірватися від реальності та втратити будь-яку тверезість мислення. Почуття, любов, партнерство, фінанси можуть стати причиною саморуйнування. Підсвідомо ми відчуваємо, що в ситуаціях любові, партнерства, стосунків, фінансів нам бракує здорового глузду, логіки, раціонального підходу та поінформованості. Тому здатні докладати свідомих зусиль, щоб бути розумними, раціональними, логічними, обізнаними. В цей час проявляються художні здібності, гарний смак. І можна отримати з цього користь, заробити на цьому.

Найбільш привабливими будуть загадкові, містичні жінки: німфи. Така жінка сприймається як неземна, божественна, невимовно прекрасна, п’янка, поетична. Нелогічна, ірраціональна, безладна, хаотична. Тінь: жертва любовного чаду. В еротиці: сповнена таємничості, незбагненна, спокуслива і приваблива, бездумна, сп’яніла пристрастю.

У цей час варто власний імідж пристосовувати до своєї соціальної ролі, відповідно до того соціального прошарку, який відчувається як найбільш привабливий. У цей час легко вводити в оману на свій рахунок. Ми можемо закохатися у схожість людини на якогось героя кіно, на історичну особистість, на міфічний персонаж. Нас зачаровує образ зі сфери мистецтва або людини з реального життя, що уособлює для нас мрію про божественно прекрасне, соціальну утопію. Межі іміджу в цей час наче розпливаються, розчиняються. Домінує стиль дифузний, аморфний, історичний романтизм. Найбільш вдало одягненим буде той, хто комбінує речі між собою красиво, зі смаком, порушуючи будь-яку логіку і раціональний сенс. Стиль в цей час зазвичай відбиває фантастичні уявлення господаря, його високі мрії, ілюзії, омани, розуміння ним ідеалів цивілізацій минулого. Приваблює стиль ретро. Легко створювати образи цілісні, гармонійні. Інтуїтивно поєднуємо різні деталі гардеробу різних культур і часів в єдине гармонійне ціле.

Соціальний образ – Казкар. Стиль у мистецтві – рання готика.

Із 20 квітня до 15 травня 2019 Венера в знаку Овна. У цей час занадто сильне прагнення краси та гармонії призводить до ефекту відсутності гармонії. У суспільстві буде домінувати естетика сили, боротьби, конкуренції, виклику, професійної майстерності. Актуальним в одязі стає спортивний стиль, мілітарі, історичний романтизм (строї, що нагадують часи героїчного минулого, наприклад, стилізований одяг завойовників Америки), романтизм максимально наближеного до природи способу існування, мінімалізм. Труднощі будуть із тим, щоб поєднати деталі стилю гармонійно за кольором, фактурою, формою, пропорціями.

Проблематика: у людей в цей час занадто сильні почуття. Почуття демонструються відверто, щиро, сильно, агресивно. Слабкі прояви почуттів у партнера в цей час можна просто не помітити. Проявляється нетерпіння в усьому, що стосується почуттів, соціальних заходів, ввічливості, культурної поведінки, грошей та майна. Від партнерів очікуються героїчні вчинки. А також, що вони високо цінуватимуть наші власні героїчні вчинки, нашу силу, сміливість, брутальність, простоту. Якщо не докладати свідомих зусиль, щоб поводитися гармонійно, з боку суспільства буде негативне ставлення: такі люди напружують своєю інтенсивністю, агресивністю, натиском, брутальністю.

Вирішення задачі: варто спостерігати за своїми проявами в суспільстві з позиції стороннього спостерігача. Поведінка має бути адекватною, якщо ви хочете заробляти гроші саме в суспільстві, а не завдяки самостійним сміливим проектам, наприклад, у ролі вояка-найманця. Варто розвивати художній смак: дивитися фільми гарної якості, відвідувати виставки, читати художню літературу, ходити на екскурсії до пам’яток культури та мистецтва.

Щоб бути успішною в суспільстві людиною та добре заробляти, мати гарні стосунки із партнерами, в цей період важливо демонструвати навички ввічливої поведінки, щоб природна агресивність і сила були привабливими, а не відразливими. Слід наряджатися в такому стилі, що відповідав би таким цінностям: боротьбі за рівні права жінок із чоловіками в суспільстві, любов до спорту та конкуренції, необхідність мати вагу в суспільстві завдяки професійній майстерності, необхідність відстоювати свої інтереси, необхідність поводитися в суспільстві активно.

Любов у цей час зароджується спонтанно, сама собою, симпатії і антипатії виникають миттєво. Форми любов приймає найрізноманітніші: від любові з першого погляду до несподіваних повторних спалахів любовного почуття.

Соціальний образ, що користується попитом: Кочівник, Завойовник, Першовідкривач.

Стиль в мистецтві – «стрілялки», постмодерн, хепенінг.

12 квітня завершується фаза ретроградності Меркурія. Це значить, що до 21 травня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: мислення фантастичними образами надзвичайної краси. Коли думаємо (читаємо, розмірковуємо, слухаємо, намагаємося зрозуміти слова співрозмовника, передаємо чи збираємо інформацію), впадаємо у стан трансу, переживаємо відчуття возз’єднання з чимось величним, значно більшим за нас, відчуваємо ейфорію, неземне блаженство. Розчиняємося в потоці інформації. Зливаємося зі співрозмовником, заражаючись його думками. Важливо вміння зрозуміти іншого без слів, лише уловлюючи маркери з міміки, жестів, пози, інтонацій. Вміння навчатися методом занурення. Сприяє розумовій діяльності як ніколи філософія і мистецтво: музика, поезія, художня література, живопис, фото і кіно, сучасне мистецтво. Гра на музичних інструментах. Критерієм розумності служить відчуття «гріє – не гріє». У першій половині квітня буде дуже багато подій, пов’язаних з інтелектуальною активністю. Перша половина квітня сприяють інтелектуальним заняттям в галузі міфології, філософії, мистецтва, політики, кар’єри.

Із 17 квітня до 6 травня 2018 Меркурій в Овні. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідні такі якості характеру: рішучість, войовничість, активність, ініціативність, сміливість чинити на власний розсуд та захищати власні інтереси. Дуже позитивним чином на якості роботи інтелекту позначаються спортивні заняття. Варто кожного дня приділяти годину своїй фізичній підготовці: гімнастика, заняття з інструктором у тренажерному залі, кардіо навантаження; рухливі ігри, де присутній елемент конкуренції та змагання (боротьба, бадмінтон і теніс тощо). Кінець квітня – початок травня насичені подіями, що вимагають осмислення та обговорення. В професійній майстерності, в спорті, в боротьбі – підтримка у навчання і знайомствах з боку сміливих, сильних, активних людей (1 травня точний падаючий секстиль Меркурій/Марс). В кар’єрі криза, пов’язана з браком знань та зв’язків, велике інтелектуальне напруження (1 травня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн). Драматичні події світового рівня змушують напружено міркувати про зміни в розкладі звичних інтелектуальних занять (3 травня точний зростаючий квадрат Меркурій/Плутон). Сприятливі умови для того, щоб навчатися, викладати, подорожувати, демонструвати свої знання та практичні навички (3 травня точний зростаючий трин Меркурій/Юпітер).

Із 20 квітня до 21 травня 2019 Сонце у знаку Телець – другий місяць весни. 23 квітня розпочинається новий річний цикл творчої самореалізації для тих, чия діяльність пов’язана з передовими технологіями, науковими розробками, експериментами, колективною роботою, чимось дивакуватим та оригінальним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає