Гороскоп на місяць 19 жовтня – 18 листопада 2017

Гороскоп на 19 жовтня 2017

Новий Місяць у Терезах

Місячно-сонячний цикл у Терезах. У центрі уваги – стосунки ділові та особисті, союзи, шлюб, партнерство, відверта ворожнеча, конкурентне протистояння. У державі у фокусі уваги опиняються стосунки з іншими спільнотами та країнами. Постають питання союзів з іншими державами, договорів. Питання, що стосуються війни та миру, дипломатичних зусиль, тонких стратегій. В цей час більше уваги суспільство приділяє мистецтву, цивілізованості, культурі поведінки. Крім того, акцентована увага на питаннях естетики, йдеться про зв’язок культури та естетики із національною політикою.

Якщо у вас є що запропонувати іншим, то зараз час іти до людей і домовлятися про паритетне партнерство та співробітництво. Об’єднавши зусилля можна досягти більшого у здійснення власних інтересів. Наприклад, ви робите щось на високому рівні майстерності. І ви хочете знайти покупців на ваші послуги чи товар. То в цей час для успіху у справах дуже важливо вміти зацікавити інших власними проектами, вести перемовини, укладати угоди, свідомо вибудовувати партнерські стосунки, бути у союзі з іншими, відстоювати власні інтереси перед відвертим ворогом, відновлювати справедливість у суді.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи. Пік аспекту 11 листопада 2017.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 3 грудня 2017.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології друга половина жовтня та перша половина листопада приносять нові ідеї щодо подолання кризи та наслідків руйнації, щодо виходу із маргінальної ситуації та вирішення питань кредитів, фінансової допомоги, боргів. Піки аспектів: 18 жовтня, 26 жовтня, 13 листопада 2017. У період 10 жовтня 2017 – 9 листопада 2018 щоб досягти успіху в кар’єрі, в суспільстві, щоб створити репутацію, професійна діяльність має бути такою, що передбачала би глибокі дослідження та можливість щось відродити до нового життя, а також вдало утилізувати те, чого не можна полагодити. Наприклад, ці якості сильніше за все потрібні у таких професіях: психотерапевт, хірург, реаніматолог, реставратор, робітник заводу з переробки сміття, науковець, робітник бюро ритуальних послуг, фінансист, податківець, страховий агент. Будь-яка діяльність, що пов’язана із глибокими дослідженнями прихованих речей та питаннями великих грошей та смерті, в цей час буде успішною.

У сфері особистої професійної майстерності, боротьби та спортивних занять із 22 жовтня зміниться стиль конкретної практичної діяльності: відчуватиметься брак агресивності та працездатність. Більш продуктивним у боротьбі буде той, хто не бореться прямо із відкритим заборолом, а діє в обхід: вибудовує тонкі стратегії, налагоджує дипломатичні стосунки, об’єднується із союзниками, відстоює справедливість в суді. Хто вміє використовувати в боротьбі мистецтво спілкування, чарівність, стосунки між людьми. 

Третя декада жовтня і перший тиждень листопада супроводжуються інтенсивними переживаннями і нервовим збудженням через питання особистих прибутків, статків, витрат, пов’язаних із науковими дослідженнями та розробками, психоаналізом, питаннями спільних із партнером ресурсів та сексуального життя, а також із колективним життям, дружбою, планами на майбутнє. Це спонукатиме до глибоких досліджень власної життєвої позиції та системи цінностей. Це спонукатиме до глибоких змін у стосунках та фінансовій сфері. Доведеться реформувати сферу заробітків та партнерства. Буде можливість скористатися підтримкою високопосадовців, політиків, людей великого бізнесу або когось, кого ви побоюєтеся та від кого залежите. Буде можливість стабілізувати та зміцнити стосунки та власне фінансове становище. Буде можливість вдало завершити програму по зміцненню прибутків та партнерства, що ви розпочали у жовтні 2016, та підготуватися до початку нового прибуткового ділового проекту. Піки аспектів 28 жовтня, 3 і 4 листопада 2017.

З 14 жовтня до 7 личтопада 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди із вишуканим смаком: самовираження гармонійне, поведінка цивілізована, вбрання елегантне, поводження миле. Люди в цей час вельми чутливі до зовнішності та до краси. Нам легко висловити своє розуміння любові і краси в абстрактних символах: через твори мистецтва, через участь у громадському житті, через встановлення справедливості.Роль грошей в житті: гроші – це засіб, що дозволяє оточувати себе вишуканими витонченими речами, елітарними людьми, перебувати в такому культурному середовищі, яке задовольняє естетичні потреби і відповідає етичним критеріям. Ідеал молодої жінки: красуня. Жінка приваблива, чарівна, доглянута, стратег, добре розбирається в мистецтві і культурі.В еротиці: вміла спокусниця, граціозний стратег. В основі іміджу – класика, дендизм, британський стиль. Соціальний образ: Художник, Дипломат, Елегантна Чарівна особа. Стиль в мистецтві – класицизм.

З 7 листопада до 1 грудня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичаних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея. Таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що вирізняється елегантністю та несе відбиток наукового підходу до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

З 17 жовтня до 5 листопада 2017 Меркурій у Скорпіоні сприяє глибоким дослідженням, науковим пошукам, психоаналізу, детективним розслідуванням. У третій декада жовтня та до 5 листопада розумова робота йтиме легко, бо буде відчуття високого натхнення і легке розуміння глибоко прихованих речей та тонкощів. Дуже вдалий час для розгадування загадок та для пошуків подолання кризи. З 5 до 15 листопада інтелектуальній роботі заважатимуть хибні уявлення та помилкові напрямки у пошуках розгадки заплутаних речей. В цей час слід уважно ставитися до розмов, навчання, до письмової роботи, щоб не загубити важливих деталей. Не слід зловживати алкоголем. І не варто ризикувати приймати ліки без поради лікаря – можна отруїтися.

У період 17-22 жовтня імперативні обставини потребують брати на себе відповідальність щодо оригінальних ідей і прогресивних реформ. Не варто перекладати самостійне рішення на друзів – нічого доброго з того не буде. Із 23 жовтня дуже сприятливі умови для особистої творчості: несподіване везіння та нові ідеї для розширення особистих можливостей (пік аспекту 26 жовтня). Високе натхнення, легко вирішуються заплутані питання, легко прояснюються складні ситуації (пік аспекту 3 листопада). Допомагають видатні персони у вирішенні питань особистої творчості та компетентності (пік аспекту 9 листопада). Друга декада листопада спонукає брати участь у суспільному житті, якщо вас цікавить конфлікт у суспільстві між старими звичками і прогресивними змінами (пік аспекту 11 листопада).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає