Гороскоп на місяць 21 серпня – 20 вересня 2017

Затемнення Сонця 21 серпня 2017 21 серпня 2017 о 21:30 за київським часом дуже цікаве сонячне затемнення – воно разом із транзитним Марсом на стеліумі у 6 домі в гороскопі України. Це затемнення Серії Сароса 1 N розпочалося 1639 року і приносить неочікувані події, що пов’язані з прогресивними реформами, колективною діяльністю і науково-технічними розробками. Затемнення 2017 року в гороскопі України
Події, що стосуються питань міжнародного права та міцності кордонів, впливають на відносини України з іншими державами, на створення союзів і на протистояння з відвертим ворогом, на відстоювання справедливості в суді, а також на питання, пов’язані з фінансами, прибутками, особистою власністю, природними ресурсами. Конкретні практичні дії, спрямовані на відстоювання і на захист інтересів, професійна майстерність і військова доблесть дають можливість прояснити заплутані ситуації, викрити брехню і подолати прихованих ворогів. Затемнення в часі збігається з початком нового Соляру України.
Як і минулого місяця, нинішній місячно-сонячний цикл знов у Левові. У центрі уваги, як і у попередньому місяці, – особиста творчість, хобі, розваги, шоу, театралізовані дійства, любовні пригоди, радість життя, діти, фінансові авантюри. У державі у фокусі уваги опиняються всі задоволення, насолоди, розваги, театри, кіно, спорт, світські заходи та вечірки. А також діти і питання народжування та виховання. В цей час більше уваги суспільство приділяє еліті, вищим шарам суспільства. Крім того, акцентована увага на питаннях спекуляцій усіх видів, йдеться про зв’язок фінансових спекуляцій із національною економікою.

В цей час в суспільстві дуже вагомі питання національної творчості. Також актуальні в цей час питання виховання дітей у творчому напрямку. На персональному рівні ми зайняті власними творчими проектами, власною компетентністю, питаннями особистої відповідальності та самостійності, власними якостями керівника та лідера. Якщо у вас є якісь творчі ідеї або ідеї щодо дітей, то зараз вони втілюватимуться. Наприклад, ви робите щось, що підкреслює вашу унікальність, компетентність. Ми почуваємося авторитарними, вольовими, самостійними. І щоб попередити конфлікти з дітьми та керівниками будь-якого рангу від батька і матері до Президента та зміцнити власні позиції щодо особистої участі у творчих проектах, змушені підвищити рівень власної компетентності та відповідальності. Наприклад, усвідомлюємо, що не варто чекати, поки партнер прийме важливе рішення в почне керувати процесом, – беремо ситуації до власних рук і вирішуємо важливі речі самотужки. В цей час для успіху у справах дуже важливо вміти самостійно приймати рішення, робити самостійний вибір “або-або” та нести відповідальність за власні рішення та вчинки.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи.

На світовому рівні – протистояння політичних таборів через ставлення до прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, ідея цих реформ зародилася у 2010-2011. З одного боку, ми бачимо результати прогресивних змін, що відбулися за останні 6 -7 років у суспільстві. Ми можемо оцінити зроблене і почати використовувати досягнення. З іншого боку, сили, що не зацікавлені у прогресивних змінах, використовують напруження в суспільстві, щоб загальмувати реформи і повернути «статус-кво». Це дуже гострий період у житті суспільства, коли вирішується подальша доля прогресу та еволюції суспільства. Пік аспекту 28 вересня 2017.

У сфері створення та еволюції соціальних структур в сенсі колективної національної єдності суспільства переживають завершальний етап розвитку циклу. Нинішній цикл розпочався в травні 2000 року. Для України колективна національна єдність забезпечується відносинами та співробітництвом України з НАТО. В період 2002 — 2003 на фаза зростаючого секстилю циклу відбулися події, що символізують напрямок та кінцеву мету розвитку ідеї національної єдності України: 23 жовтня 2002 – відкриті парламентські слухання у Верховній Раді України на тему “Про взаємовідношення та співробітництво України з НАТО”, 22 листопада в Празі на засіданні Комісії «Україна-НАТО» було прийнято план цілей та план дій України та Альянсу на 2003 рік, де, зокрема, НАТО закликало Україну прискорити реформи по зміцненню демократії. Зараз, на падаючому секстилі циклу, є очевидним, що курс України на співробітництво з НАТО правильний, бо забезпечує національну єдність України. Ідея співробітництва України з НАТО на даному етапі остаточно втілилася в життя. Цикл завершується у 2020 році. В цей час ми підбиваємо підсумки, робимо висновки та будуємо плани на майбутнє. Пік аспекту 27 серпня 2017. В середині вересня 2017 будуть напружені важливі зустрічі на високому рівні на тлі дуже сприятливих умов для мирних перемовин та для зміцнення фінансового становища в державі. Піки аспектів 13, 14, 14 вересня. Напружені перемовини на високому рівні у третій декаді вересня. Пік аспекту 25 вересня.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології середина вересня надає сприятливі можливості для розвитку культури та мистецтва.

У сфері особистої професійної майстерності, боротьби та спортивних занять остання декада серпня дуже сприяє зміцненню становища та отриманню винагород. Дружба з високим начальством, політиками, представниками аристократії та великого бізнесу створює дуже сприятливі умови для професійної діяльності та боротьби. Визнання, слава, вшанування – все це спіткає видатних майстрів, вояків, спортсменів та всіх, хто є майстром високого класу в своїй професії. Пік аспекту 22 серпня.

Початок вересня дуже сприятливий для того, щоб запровадити якісь прогресивні зміни в професійній діяльності, в спорті, у боротьбі. Опанування чогось оригінального, передового дається дуже легко. Якщо у вас є якісь унікальні професійні розробки, то в цей час варто їх демонструвати. Варто влаштувати яскравий показ своєї майстерності, влаштувати шоу, театралізоване дійство. В цей час нам фортунить у професійній діяльності та боротьбі через участь друзів у наших конкретних практичних справах, через дружбу з науковцями, винахідниками, інженерами, реформаторами та всіма тими, хто заробляє на життя у дивний спосіб. Можемо отримати як подарунок та аванс за майстерність та відвагу креативні ідеї. Пік аспекту 2 вересня. В цей час у наших професійних та спортивних заняттях поруч із нами будуть помічники, учні, консультанти та інформатори. Будуть нові важливі для професійних та спортивних занять знайомства, навчальні курси, інтелектуальні зв’язки, участь ЗМІ. Пік аспекту 3 та 16 вересня 2017.

З 20 липня 2017 до 5 вересня 2017 стиль боротьби та конкретної практичної діяльності яскравий, драматичний, демонстративний. З 5 вересня до 23 жовтня 2017 стиль практичної активності точний. Аспект сприяє тонкій точній інтелектуальній праці.

16 вересня 2017 починається новий дворічний цикл застосування інтелекту та знань у боротьбі та професійній майстерності. Ідея циклу: застосування в роботі, спорті, боротьби знань, що стосуються здорового способу життя, дієти, підтримки здоров’я, організації праці, розумного облаштування побуту, використання робочих інструментів, долучання до роботи найманих працівників та помічників.

В третій декаді вересня у професійній майстерності, боротьбі та спортивних заняттях буде напружена ситуація через необхідність прояснити заплутані ситуації, пов’язані із містифікаціями, підривною діяльністю таємних ворогів, саморуйнуванням, залежностями, ірраціональними страхами, та протиставити їм адекватні практичні дії. А також буде необхідність на рівні професійної майстерності та активних практичних дій займатися вигнанцями суспільства, безхатченками, біженцями, важко хворими, страждальцями. В суспільстві буде гостра криза у зв’язку з необхідністю активно протидіяти підривній діяльності, що руйнує державу зсередини, містифікаціям, брехні. Пік аспекту 24 вересня 2017.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то до 27 серпня вкрай напружений в сенсі фінансів та партнерства. В цей час вірогідні крупні фінансові втрати та розриви стосунків через власну дикунську поведінку або через захоплення дикими ідеями, що приходять з боку друзів, однодумців, через колектив і клубне життя. Варто докласти зусиль до того, щоб оцінити будь-яку креативну ідею критично. Не слід витрачати гроші під впливом друзів або під впливом захоплення альтруїстичними почуттями. Будь-яка фінансова операція в цей час несе небезпеку раптового розорення. Пік аспекту 24 серпня.

Перша і друга декади вересня 2017 дають можливість зміцнити фінансове становище, зміцнити джерело особистого прибутку. А також розширити фінансові можливості, збільшити прибутки. В цей час прибутки будуть пов’язані з винагородами та визнанням, а також із подарунками, преміями, щедрими авансами. Нові тенденції в суспільстві щодо особистої творчості, хобі, розваг, дітей дуже сильно сприяють заробіткам, якщо ваші прибутки пов’язані з цими речами. Дуже сприяють заробіткам в цей час передові наукові технології, прогресивні реформи, винаходи, креативність. Якщо ваші прибутки пов’язані з ІТ, інженерією, винахідництвом, прогресивними реформами, астрологією, вони зростатимуть. Піки аспектів 13 вересня, 15 вересня, 18 вересня.

Кінець вересня досить напружений в сенсі фінансів та партнерства через хибні фінансові розрахунки та непояснені ситуації щодо грошей і партнерства. В цей час потрібен максимальний рівень внутрішньої чесності, щоб не спокуситися солодкими обіцянками партнерів та можливістю легких заробітків. Можна втратити прибуток та партнерство через плутанину у питаннях мистецтва, моди, психології, культурології, політології. А також через речовини, що змінюють стан свідомості (алкоголь, наркотичні речовини, афективні стани, сильні емоції, містифікації, фантастичні мрії). Пік аспекту 30 серпня.

З 31 липня до 26 серпня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають ніжними, чутливими, романтичними. Приваблюють вразливість, дитячість, мрійливість, лагідність. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете співчуття, увагу, турботливість, уважність до емоцій. Додайте до свого стилю речей, що демонструють ваш багатий внутрішній світ і романтичність: зручне сучасне взуття в стилі прованс, шеббі, фрі піпл і такі ж аксесуари; використовуйте прикраси в романтичному стилі – вінтажні речі або імітації, авторські прикраси із напівдорогоцінного каміння, бісеру, текстилю, дерева. Повсякденні речі мають створювати відчуття невимушеності, легкості, зручності, затишку. Мають налаштовувати на приємний розслаблений настрій, навіть якщо це речі для роботи в офісі. Романтичності образу додадуть пастельні дуже приглушені кольори: зів’ялі троянди, пелюстки чайної троянди, стегно наляканої німфи, екрю, блакитні та білі гортензії, лаванда, пурпуровий античний з вашої палітри). Обирайте тканини, що не тримають форму і мають вигляд пожмаканих: тонкий льон, поплін, батист, органза, віскозний та шовковий тонкий креп, муслін, шифон. Крій має бути широкий, щоб одяг вільно “летів” під час ходи. Має бути багато рюшів, воланів, складок. Багатошаровість. Багато мережива, вишивки, дивні ґудзики, стрічки, текстильні квіти. Створіть казковий образ. Соціальний образ, що користується попитом: Помічник, Духівник, Романтик. Стиль у мистецтві – романтизм.

З 26 серпня до 20 вересня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження шляхетних, для кого не пусті слова: честь та гідність, самостійність, компетентність, лідерство. Додайте до образу речей, що підкреслюють високий статус. Виглядайте, як король/королева. Демонструйте, що високо цінуєте радощі життя: наряджайтеся кожного дня, як для свята. Демонструйте самостійність, відповідальність, творчість, упевненість в собі. Соціальний образ – Бос, Артист, Король. Стиль у мистецтві: високий Ренесанс.

З 20 вересня найбільш привабливими і симпатичними будуть люди, що справляють враження здорових, гігієнічних, акуратних: ведуть здоровий спосіб життя, ретельно доглянуті, охайні, чисті, вміло чергують різні форми трудової активності. Високо цінуються робітники тонкої точної інтелектуальної праці. Щоб бути привабливим, демонструйте такі якості: розсудливість, практичність, раціональність, вміння аналізувати. Будьте обережні при роботі з іміджем: є небезпека перфекціонізму. Занадто ретельно підібрані деталі, надмірно ретельний підбір кольорів та фактур, врешті решт, створить образ людини занудної та позбавленої художнього смаку. Актуальним буде природний стиль, екологічний. Зручність і чистота – на першому місці.
Соціальний образ – Клерк, Магістр, Заощадливий Зануда.
Стиль у мистецтві – бідермейєр.

Нижня кон’юнкція Меркурія станеться 26 серпня 2017 – починається новий цикл Меркурія в Діві. З 26 серпня 2017 розумова діяльність так чи інакше буде пов’язана з такими сферами життя: тонка точна інтелектуальна праця, охорона здоров’я, повсякденна рутинна робота, служба державна та військова, домашні тварини, робочі інструменти, малий та середній бізнес.

31 серпня ретроградний Меркурій повернеться до Лева.

Фаза ретроградності Меркурія – з 29 липня до 13 вересня 2017.

З 10 до 30 вересня 2017 Меркурій в Діві сприяє тонкій точній інтелектуальній роботі, підтримці здоров’я, здоровому способу життя. 3 вересня 2017 дуже активна інтелектуальна робота, пов’язана зі спортом та професійною діяльністю. 16 вересня 2017 починається новий дворічний цикл навчання та опанування практичних умінь заради професійної майстерності, боротьби та спортивних перемог. Цикл пов’язаний з ідеєю тонкої точної інтелектуальної праці та підтримки здоров’я. 20 вересня дуже важливо для інтелектуальних занять прояснювати заплутані ситуації та розгадувати загадки, що стосуються питань позбавлення залежностей та саморуйнації. Важливо проаналізувати свої ментальні уявлення на реалістичність, бо якщо уявлення хибні, наступні півроку думка поведе у хибному напрямку. 22 вересня новини світового масштабу принесуть користь вашій інтелектуальній роботі, якщо вона пов’язана зі знаменитостями світового масштабу або із глибокими дослідженнями та розслідуваннями прихованих речей. Останній тиждень вересня важкий для розумової роботи, бо через почуття обов’язку інтелектуальні навантаження будуть дуже тиснути на нервову систему. Щоб якість інтелекту не постраждала, варто докладати зусиль до дисциплінованого ставлення до своїх інтелектуальних занять. Пік аспекту 25 вересня 20117.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає