Гороскоп на місяць 18 листопада – 18 грудня 2017

Стихія Води Скорпіона Місячно-сонячний цикл у Скорпіоні. Головна тема місяця: спільні з партнером ресурси, спільні гроші та майно, спільні прибутки; сексуальні стосунки; пошуки виходу із кризи; подолання маргінальної ситуації; наукові дослідження та детективні розслідування; хірургія, реставрація, протезування, реабілітація; питання таємниць життя та смерті; метафізика; магія. У центрі уваги – великі фінансові операції, накопичення статків, кредити, борги, питання спадку, допомога з боку інших, інтенсивні глибокі переживання, секс, психоаналіз, трансформація, утилізація сміття.

У державі у фокусі уваги опиняються фінансові стосунки з іншими спільнотами та країнами, міжнародні фінансові зобов’язання, багатонаціональні та транснаціональні корпорації. Суспільство цікавлять питання смертності, податків, подолання наслідків війни та руйнації, питання відродження на оновлення нації на більш високому психологічному та моральному рівні.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 3 грудня 2017.

У сфері професійної діяльності весь місяць дуже сприятливий для зміцнення репутації за рахунок високої професійної майстерності, практичної конкретної діяльності, сміливості, сили, бійцівських якостей, які проявляються у вміння створювати ефективні стратегії та діяти тонкими дипломатичними методами. Вдалий час, щоб завершити довгострокові практичні програми, що розпочалися приблизно у серпні 2016 року. Пік аспекту 6 грудня 2017.

У сфері кар’єри, довгострокових серйозних проектів, бізнесу, репутації зароджуються нові ідеї про те, як за допомогою знань, навчання, спілкування, зміцнити власне становище в суспільстві, просунутися у кар’єрі, отримати визнання та винагороди. Пік аспекту 28 листопада і 6 грудня 2017. Ці ідеї почнуть проявляти себе в світі приблизно після 19 лютого 2018.

Весь місяць дуже сприятливий для розширення можливостей у суспільному житті, у партнерстві, у особистих прибутках. 13 листопада 2017 о 10:09 точною кон’юнкцією Венери із Юпітером у знаку Скорпіона розпочався новий річний цикл розширення можливостей у сфері партнерства, суспільного життя, особистих прибутків, мистецтва. Зароджуються нові ідеї щодо збільшення прибутків, розширення можливостей у сфері особистого майна та партнерства, щодо виходу у більш високий соціальний шар, щодо миротворства та дипломатії. Приблизно до січня 2018 ідеї будуть на стадії зародження, коли ще не видно що саме конкретно робити і як саме чинити, щоб розширити можливості у цих сферах. Ідеї вперше проявлять себе в світі у січні 2018, коли будуть дуже сприятливі можливості для їх втілення. Торік нові можливості у цих сферах були пов’язані із вмінням свідомо створювати стосунки, знатися на мистецтві, бути гарним дипломатом, вміти вибудовувати тонкі стратегії. Новий цикл пов’язаний із вмінням “копати глибоко”, тобто, бачити суть речей, вести наукові дослідження та детективні розслідування, знатися на метафізиці, володіти психоаналізом, бути сексуально вдоволеним. Успіх і багатство будуть пов’язані із сексуальним життям, із отриманням прибутків від партнерства. Розширення можливостей у партнерстві та особистих прибутках відбуватиметься через спільні із партнерами ресурси (гроші, майно, прибутки), через вирішення питань боргів, кредитів. Через вихід із кризи та подолання маргінальної ситуації. Ми можемо вийти на новий рівень прибутків та соціального життя через допомогу з боку інших, через спадщину. Для когось із нас нові можливості та добробут будуть пов’язані із хірургією, реабілітацією, реставрацією, відродженням до життя після важких випробувань на межі життя і смерті.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, дуже напружений період. На шляху до перемоги в роботі, спорті, боротьбі постають сили, над якими людина не власна: природні катаклізми, роковий збіг обставин. Але ви можете не відчути цих перешкод, якщо ваша конкретна практична діяльність не пов’язана із великими колективами, знаменитостями світового масштабу, науковими дослідженнями та експериментами, прогресивними реформами. Натомість, якщо у своїй професії ви майстер свого діла, ви відчуєте підтримку з боку високого начальства, людей великого бізнесу, політиків. З боку того, від кого ви залежите і кого побоюєтеся. Допоможе перемогти та зміцнити своє становище у професії дисципліна та самодисципліна, мудрість, терпіння, вміння економити сили на довгій важкій дистанції. А також вміння використовувати інформацію, аналізувати, навчатися та навчати, аргументовано доносити власну думку. Допомагатимуть помічники, інформатори, аналітики, консультанти, студенти, журналісти. Марс у квадратурі з Плутоном – точний аспект 19 листопада. Марс в опозиції до Урану – точний аспект 1 грудня. Марс в секстилі до Сатурна і Меркурія – 6 грудня.

Із 9 грудня 2017 змінюється стиль здійснення конкретних практичних зусиль – до 26 січня 2018 Марс у знаку Скорпіон. Перевага у боротьбі буде у того, хто діє тільки після того, як глибоко дослідив ситуацію і дочекався найбільш вдалого моменту для нанесення удару. Дії майстра видатні, у людей непосвячених викликають відчуття чарівництва, магії. В цей час людина здатна на крайні заходи. Здатна довго перебувати в стані агресії, довго не давати їй проявитися, вичікуючи в засідці. Агресивність носить руйнівний характер. Агресія проявляється непомітно, часто з наміром поранити якомога глибше або навіть убити. Людина в цей час злопам’ятна і може згадати старі образи і помститися. У стані афекту здатна на спалахи люті. Здатна напружувати колосальні душевні сили заради досягнення мети. У цей час легко використовуються заборонені методи боротьби: шантаж, погрози, позиційний тиск. У гніві зараз люди діють у руйнівний спосіб, в тому числі агресія може бути спрямована проти себе: нанести собі шкоду, поранити. В цей час жінкам дуже подобаються чоловіки такого типу: чарівний, чорний лицар, пристрасний, таємничо-непроникний, непередбачуваний і дуже еротичний коханець, “мисливець”. Сексуальний потяг у цей час дуже сильний, пристрасть не визнає жодних табу.

З 7 листопада до 1 грудня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичаних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея. Таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що вирізняється елегантністю та несе відбиток наукового підходу до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

До 1 грудня 2017 дуже сприятливі умови для заробітків і партнерства, якщо ваші особисті прибутки пов’язані зі знаменитостями світового масштабу або вас вважають видатною персоною у вузькому колі посвячених. Якщо ваші прибутки пов’язані із глибокими науковими дослідженнями, кримінальними розслідуваннями, детективною діяльністю, психоаналізом, хірургією та протезуванням, реанімацією та реабілітацією, реставрацією, ритуальними послугами, утилізацією відходів, пошуками виходу із кризи, подоланням маргінальної ситуації, сексуальним життям. Варто враховувати, що в цей час ваші особисті цінності та життєва позиція конфліктуватимуть із традиціями та тенденціями розвитку в суспільстві.

Із 1 до 25 грудня Венера у знаку Стрільця. В цей час у суспільстві високо цінують все іноземне, екзотичне, дуже-дуже дороге, дуже-дуже престижне. Подобаються речі, по яких видно, що вони створені для людей із широкими поглядами та великими можливостями. Подобається буржуазне. Приваблюють люди щирі освічені оптимістичні. Час робити дорогі подарунки, протекцію. Час використовувати щасливі випадки, увагу меценатів та спонсорів. Щоб виглядати привабливою людиною та подобатися людям, слід поводитися шляхетно. Справляти враження людини освіченої, з широкими поглядами, оптимістичної, щирої та щедрої. Слід вміти приймати дарунки, аванси, протекцію. А також вміти робити подарунки і бути щедрими, виступати у меценатській ролі. 
Щоб бути заможною людиною, слід виглядати людиною з широкими можливостями заради себе, а не для когось. Не можна казати собі: “Мене ж ніхто не бачить, я ж вдома, я на самоті з собою. Немає заради чого добре виглядати”. Це та позиція, яка робить людину непривабливою і фінансово слабкою. І якщо трапиться щасливий випадок, така людина не буде готова скористатися ним у повній мірі, бо зніяковіє перед знаменитістю місцевого масштабу, перед капіталістом, перед розкішшю. Якщо хочеться дійсно нових можливостей для себе, слід почати з того, щоб шляхетно виглядати для самого себе, коли ніхто не бачить. Варто звикнути сприймати себе як людину із широкими соціальними можливостями. 

До 11 грудня у стосунках і заробітках дуже напружений період, пов’язаний із необхідністю розгадувати загадки, прояснювати заплутані ситуації, розвінчувати містифікації та викривати брехню. Якщо ваші заробітки пов’язані з мистецтвом, філософією, міфологією, культурологією, історією, політологією, у вас буде дуже багато важкої роботи. Загалом в цей час необхідно пильнувати за тим, щоб не знижувався рівень внутрішньої чесності. Втрата реалістичного погляду на життя буде дорого коштувати: втрата прибутків, витрати на непотрібні речі, хибні оцінки, плутанина у стосунках. Точна квадратура Венера/нептун 10 грудня.
 
Із 22 листопада 2017 до 4 січня 2018 Меркурій у фазі ретроградності. Починається фаза у 22 градусі Стрільця 22 листопада. З цього часу розумова активність поступово зміщується у бік внутрішньої роботу – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. 25 листопада та 10 грудня точний падаючий трин Меркурій/Уран: ми отримуємо дружню підтримку з боку винахідників, науковців, оригінальних персон під час знайомств, навчання та викладання, коротких подорожей. В цей час винагороджуються наші оригінальні думки, винаходи, інтелектуальні розробки, прогресивні ідеї. 28 листопада та 6 грудня точна кон’юнкцію Меркурій/Сатурн – починається новий річний цикл просування до мети завдяки розуму і знанням. Народжуються нові ідеї щодо навчання, спрямованого на зміцнення статусу, репутації, бізнесу. 17 листопада та 6 грудня Меркурій у точному зростаючому секстилі до Марсу: у конкретній практичній діяльності, у професійній майстерності, у боротьбі та спорті складаються сприятливі умови для навчання та викладання, нових знайомств, обміну думками, коротких поїздок, оновлення робочих інструментів. Нові ідеї щодо застосування знань у професії та спорті, що виникли в середині вересня 2017 і набули конкретних матеріальних рис у жовтні 2017, тепер вперше чітко проявили себе. Дуже сприятливий час для інтелектуальної діяльності – є сили і ентузіазм для навчання і роботи, є підтримка з боку майстрів свого діла. Нам допомагають майстри свого діла, військові, будівельники, спортсмени, сильні енергійні люди. Пік аспекту 17 листопада 2017. Із 3 до 23 грудня Меркурій рухається ретроградно. Нижня кон’юнкція з Меркурія з Сонцем 13 грудня, 15 грудня точна кон’юнкція Венери з Меркурієм – до 14 березня 2018 успіх інтелектуальної діяльності, партнерства і прибутків тим чи іншим чином буде визначатися якістю вищої та спеціальної освіти, широтою свідомості, вмінням опановувати великі навчальні курси, знаннями у галузі філософії та юриспруденції, якістю світоглядних позиції, стосунками з іноземцями та подорожами з освітньою метою.

Із 22 листопада до 21 грудня Сонце у знаку Стрільця – останній місяць осені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає