28 вересня – 2 жовтня 2019

Із 21:26 28 вересня до 02:39 2 жовтня 2019 фаза Нового Місяця в Терезах місячно-сонячного циклу в Терезах. Зароджуються нові ідеї щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Весь місяць нас вмотивовує любов до прекрасного: бажання перебувати серед чудових речей, у красі і мати справу з гарними людьми. Колективний настрій – “Я зважую” або “Я врівноважую”. Мета прагнень: краса та гармонія. Задача: проявляти себе в світі таким чином, щоб було красиво.

У фінансових справах та у партнерстві є можливість скористатися підтримкою з боку персон із великими можливостями: меценати, капіталісти, банкіри (29 вересня 2019 точний падаючий секстиль Венера/Юпітер). У січні 2019 у нас виникли ідеї щодо збагачення. І от тепер, коли вони остаточно втілилися в життя, ми підбиваємо підсумки і будуємо плани щодо фінансів і партнерства на майбутнє. В цей час гроші надходять не як аванси, а як вдячність за минулі заслуги: подарунки, премії, щедрі пожертвування. Так би мовити, добрий жест на прощання.  До листопада 2019 ми матимемо справу із наслідками подій, що відбувалися із січня 2019. Оскільки ми істоти соціальні, то ми матимемо справу не лише із наслідками власних дій, а і з наслідками колективного вибору і вчинку. Це може не бути приємним досвідом. Нинішні події показують слабкі місця  у наших ідеалах щодо особистих прибутків і статків. Цей аспект дещо покращує умови для мирного врегулювання. Мирні перемовини завершують дипломатичні зусилля попередніх місяців.

Наприкінці вересня – на початку жовтня критичний період щодо вирішення фінансових проблем, пов’язаних зі спадком, кредитами, податками, боргами. Криза у партнерських стосунках через питання спільного майна і сексуального життя, питання смерті та народження, реставрації та утилізації відходів, питання хірургії та протезування (1 жовтня точна падаюча квадратура Венера/Плутон). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає