28 липня – 1 серпня 2019

Із 21:68 28 липня до 06:11 1 серпня 2019 фаза Бальзамічного Місяця в Близнятах місячно-сонячного циклу в Ракові. В цей час легко довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем: почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Ми завершуємо справи у цих сферах через увагу до стосунків із знайомими, сусідами, братами/сестрами. Через роботу з інформацією: навчання і викладання, спілкування, обмін думками, читання, письмова робота, аналітична діяльність, консультації. Щодо стосунків із рідними та близькими, родинного життя, домівки, нерухомості, то зараз час позбутися речей, які псують вам настрій, руйнують ваше почуття комфорту та безпеки. Наприклад, варто позбутися звички догоджати тим, хто грає на ваших почуттях, використовує вашу чутливість і нічого не дає у відповідь. В цей час нам допомагають люди обізнані, грамотні. Ми будуємо плани щодо власного творчого життя, стосунків із дітьми, хобі, розваг, веселощів, особистих творчих проєктів.

У третій декаді квітня 2019 виникли нові ідеї щодо самореалізації у колективній роботі, дружбі, клубному житті, наукових дослідженнях та у сфері передових технологій. Наприкінці липня несприятливі умови для тих, чия особиста творчість пов’язана з цими речами. Ми конфліктуємо з друзями та однодумцями, оригінальними людьми, винахідниками, інженерами, реформаторами. В особистій творчості, що пов’язана із символьними системами, науковими розробками, передовими технологіями величезна напруга.

1 серпня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства. Цикл ретроградності Меркурія завершується 10 серпня у 29 градусі Раку. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем відбулася 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності і комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій.

З 28 липня до 21 серпня 2019 Венера в Левові. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає шляхетним, самостійним, компетентним, вольовим. Ми подобаємося іншим, коли беремо на себе відповідальність, приймаємо самостійне рішення, віддаємо накази, контролюємо виконання. Нас зачаровує все шляхетне, авторитетне, яскраве, індивідуалістичне, творче, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час потужні, яскраві. У коханні та фінансах поводимося авторитарно: самостійно вирішуємо, керуємо, контролюємо. Причаровуємо шляхетністю, гідністю, самостійністю, компетентністю, владністю. Від партнера вимагаємо того ж самого: любов і захоплення викликає лише та людина, що демонструє яскраві творчі здібності, що сяє й шляхетно панує, займає позицію керівника, яка є лідером. Нам потрібне кохання, яким можна пишатися. Яскрава творча любов, що додає впевненості в собі, підкреслює цінність самоповаги. Загалом ставлення до любові в цей час авантюрне, як до розваги, як до театрального дійства. Якщо немає закоханості, можна розіграти для себе яскравий спектакль, призначивши на роль коханої людини випадкову персону, погратися в любов, розважитися любовними пригодами. Можна спробувати виразити своє розуміння любові і кохання у творчості – на нинішніх аспектах Венери в Левові це буде легко.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях слід виглядати шикарно — недбалий шик. У цей час дуже личать речі, що демонструють творчі здібності, підкреслюють артистизм: творче поєднання кольорів, фактур і форм, сучасне яскраве взуття і грайливі аксесуари, коштовні тканини, довжина міді і максі, широкі спідниці і штани, масивні складки і кльош . Носіть розкішні речі легко, невимушено, почувайтеся в них вільно й природно, не бійтеся зіпсувати: коли Венера в Левові, чарівності нам додає вміння поводитися так, ніби ми розпещені діти, якими всі навколо пишаються, милуються і дозволяють бавитися коштовностями. Шарму додають насичені шляхетні кольори дорогоцінного каміння, старого золота і розпечених на сонці троянд всіх відтінків. Якщо ви любите нейтральні кольори і льняні тканини, доповніть образ яскравим взуттям, масивними прикрасами і сумкою, що впадає в око. Пам’ятайте правила розкішного стилю: чим коштовніша тканина, тим простіший крій; сукня може бути дуже простою і скромною, але взуття має бути дуже якісним і виглядати, ніби щойно з крамниці; сумка і прикраси мають виглядати дорого, навіть якщо ви знайшли їх на блошиному ринку.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки такого типу: зірка, яскрава індивідуальність, королева, керівниця. Жінка, що високо цінує радощі життя, самостійна, відповідальна, творча, впевнена в собі, гордовита і власна. Така, що впевнено почувається на сцені, вміє демонструвати себе і милостиво дозволяє собою захоплюватися, балувати, обдаровувати. Тінь: коштовна іграшка. В еротиці суміш гордості, владності, грайливості, могутності і презирства до будь-яких табу.

Соціальний образ, що приносить прибуток і користується попитом: Бос, Артист, Авантюрист.

Стиль у мистецтві – високий Ренесанс.

8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. У липні у сприятливих для цього умовах почали втілюватися нові ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії (8 липня 2019 точний зростаючий секстиль Венера/Уран). Нам допомагали друзі та однодумці, винахідники, інженери, науковці, оригінальні особистості. На початку серпня буде перша з трьох наступних криз року — криза першого випробування ідеї збагачення за рахунок оригінальних ідей. Зараз буде багато роботи, напруження, здолання перешкод. І це буде час або поразки на злеті — або ствердження на новому шляху (2 серпня точний зростаючий квадрат Венера/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає