2 жовтня – 5 жовтня 2019

Із 02:39 2 жовтня до 118:46 5 жовтня 2019 фаза зростаючого секстилю в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Терезах. Відверто заявляють про себе на рівні конкретних подій реального життя нові ідеї щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Сприятливі умови для втілення цих ідей через увагу до таких питань: сексуальне життя, спільні з партнером ресурси, фінансові накопичення, спадок, борги, податки, кредити, реставрація, протезування, хірургія. У фокусі уваги опиняються кризові ситуації, питання життя і смерті, відродження до життя після драматичних подій.

Із 3 жовтня до 8 грудня 2018 Меркурій у Скорпіоні. В цей час нас цікавить все таємне, окультне, кримінальне, сексуальне, таємниця життя й смерті, психоаналіз. Крім того, цікавлять питання спадщини, кредитів, боргів, податків, спільного з партнерами майна, прибутків від партнерства та судових процесів. Ми мислимо глибоко, занурюємося все глибше й глибше у своїх дослідженнях втаємниченого. Щоб інтелектуальна діяльність була ефективною, слід мислити, як детектив: дуже глибоко, проникливо. Долати всі заборони, табу. Проникати у суть прихованих явищ. Намагатися дізнаватися метафізичний зміст явищ та подій, “йти по слідах”, розплутувати клубок таємниць. Щоб розум працював ефективно, потрібно вміти правильно переживати інтенсивні емоції. Якщо уникати кризових ситуацій, де потрібно шукати вихід для подолання кризи, мозок «вимикається» – здатність виконувати складні інтелектуальні задачі знижується.

Із 4 жовтня до 19 листопада 2019 Марс у Терезах.  В цей час агресивність та працездатність у нас невисокі. Ми усвідомлюємо брак сили і відваги: «Не боєць у прямому сенсі цього слова». Зазвичай розумній людині в такі часи зрозуміло, що не варто боротися із відвертим ворогом прямо із відкритим заборолом. Доречно діяти в обхід: вибудовувати тонкі стратегії, налагоджувати дипломатичні стосунки, об’єднуватися із союзниками, відстоювати справедливість у суді. Слід вміло використовувати в боротьбі мистецтво спілкування, чарівність, стосунки між людьми. 

Які якості в цей час нам потрібні, щоб перемагати у боротьбі та робити щось на рівні високої майстерності?

  • Цивілізованість, вишуканість
  • Здатність вибудовувати тонкі стратегії
  • Здібності до дипломатії
  • Вміння вибудовувати стосунки на паритетних засадах
  • Вміння відновлювати справедливість у суді

Щоб перемагати у боротьбі та у професійній майстерності, маємо діяти лише після того, як зважені всі «за» і «проти», враховані всі тонкощі й нюанси, є надійна тонка довгострокова стратегія. Діяти слід красиво, етично, цивілізовано. Це той випадок, коли сила програє вишуканій стратегії.

Як боротися? Тонко. Розробити тонку стратегію, використовувати в якості зброї судову систему, дипломатію, союзи, партнерство, співробітництво, силу мистецтва, силу влучного слова. Проблему в боротьбі становить некомпетентність, брак відповідальності та лідерських якостей, слабкість волі, невміння керувати, невміння приймати важливі самостійні рішення та обирати в імперативних ситуаціях «або – або». Є схильність уникати відповідальності, відтерміновувати важливе рішення, тримати недоречну театральну позу замість шляхетно панувати. Попередні періоди Марсу в Терезах:

  • 8 грудня 2013 – 26 липня 2014
  • 13 листопада 2015 – 3 січня 2016
  • 23 жовтня 2017 – 9 грудня 2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає