5 жовтня – 9 жовтня 2019

Із 18:46 5 жовтня до 20:26 9 жовтня 2019 фаза зростаючого квадрату в Козерогові місячно-сонячного циклу в Терезах. Доводиться напружуватися, долати перешкоди, боротися, щоб втілити в життя нові ідеї щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Втілення ідей відбувається через самореалізацію у сфері кар’єри, бізнесу, довгострокових серйозних проектів, статусу, репутації. Нам кидають виклик, дратують, заважають високопосадовці, представники еліт, керівники високого рівня, старі люди. Щоб ефективно справлятися з ситуаціями, пов’язаними з питаннями партнерства та суспільного життя, слід усвідомлювати свої обов’язки та межі своїх можливостей. Бути дисциплінованими, терплячими, мудрими, надійними, вірними, послідовними. Небезпечними можуть бути імперативні ситуації.

На міжнародній арені відбуваються важливі зустрічі у вкрай несприятливих умовах. Драматичний період в історії. Приймати рішення й керувати, брати на себе відповідальність і бути лідерами  заважає тиск з боку тих, від кого ми залежимо і кого побоюємося.  Це період конфліктів із високопосадовцями, мудрецями, зрілими досвідченими політиками, аристократами. Це час, коли впливові персони не будуть поблажливими – доведеться надто дорого заплатити за зухвалість і самовпевненість.

Ситуація в бізнесі, в кар’єрі, в політиці вкрай несприятлива: імперативні обставини складаються таким чином, що доводиться напружувати всі життєві сили, щоб зберегти свої кордони і не втратити досягнутого. У будь-якому випадку ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки власним рішенням і виборам, які зробили в період із січня 2019. Це час платити за високе становище, якого ми досягли: нас очікує або важка сувора праця і наполеглива боротьба заради зміцнення позиції на верхівці – або нас розчавить пресом непід’ємного тягаря те, на що ми зазіхнули через власну незрілість, недорослість. Це може бути період надважкої скрути і жахливих незворотних втрат. У будь-якому разі ми отримуємо лише те, на що заслуговуємо (7 жовтня точна падаюча квадратура Сонце/Сатурн).

3 – 8 жовтня у розмові з друзями та однодумцями важливо вміти логічно обґрунтувати свої креативні ідеї та аргументовано довести необхідність прогресивних реформ (7 жовтня точна опозиція Меркурій/Уран). 8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Меркурій/Уран – виникли нові ідеї щодо навчання та спілкування за допомогою новітніх технологій, щодо застосування своїх знань у наступних галузях: символьні системи, програмування, інженерія, прогресивні реформи, колективна робота, наукові розробки. У перший тиждень жовтня процес опанування новітніх технологій досягає свого піку – наступні півроку будуть періодом, коли ми отримуємо користь із того, чого навчилися. В перший тиждень жовтня у науковців, програмістів, інженерів вірогідні пропозиції щодо нових контрактів, партнерства, співробітництва, союзів. Ситуація, коли треба обирати «або-або» між пропозиціями. Від чогось доведеться відмовитися. Можливе з’ясовування стосунків із друзями, в колективі, в клубному житті: «Ось так тепер буде, а ось від цього я відмовляюся”.

Із 8 жовтня до 1 листопада Венера в Скорпіоні. У коханні, стосунках та фінансах в цей час таланить, якщо ви не боїтеся зазирнути у глибини своєї психіки і побачити справжні мотивації своїх оцінок у виборі стосунків і способів заробітку. Зараз відкриваються жахливі речі про кожного з нас як представників виду сапієнсів. Вимоги до партнера: “Партнером може бути тільки той, хто здатен долати маргінальну ситуацію і знаходити вихід із кризи”. Ми прагнемо в любові глибини, інтенсивності переживань, готовності згоріти у полум’ї пристрасті і відродитися із попелу до нового життя. Любов у цей час на межі неможливого, потужна, вражаюча, стосунки будуються на основі метафізичного сприйняття вражень. Ми вельми чутливі до сексапільності та до психічних особливостей об’єкта любові. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в такий спосіб, що глибоко вражає, дістає до самих глибин, змушує через страждання повертатися до вічних цінностей. Таємниця життя і смерті, прийняття гіркої істини, прийняття незворотної втрати, очищення від фальші – це зараз пріоритетні цінності. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє відновитися до життя після глибоких потрясінь, реставрувати зруйноване, поховати померле, розчистити простір від залишків руїни для нового життя. Легко проявити здібності до дослідження глибоко прихованих речей, легко бути не гидливим. Це щасливий час для вирішення питань спадку, боргів, кредитів, податків, реставрації, реабілітації, хірургії, протезування. Вдалий час, щоб підвищити особисті заробітки від утилізації сміття, переробки старих речей. В цей час ми зазвичай бачимо недоліки свого смаку, іміджу відповідно до правил культури поведінки, переживаєм гостре невдоволення недоліками суспільного життя.

Найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичайних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея – таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що несе відбиток наукового підходу  до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають елегантно. Відверта сексуальність – прояв поганого смаку. Навпаки, підкресліть чуттєвість. Вигляд має бути магнетичний, має натякати на розкриття таємниць та заглиблення у небезпечне невідоме. Найбільш виграшний стиль в одязі – міський шик. Приділяйте своїй зовнішності достатньо часу та уваги. Робіть акцент на аксесуарах: сумки й туфлі, рукавички, ремені, капелюхи – це має бути вишуканим та привабливим. Слідкуйте за тим, щоб вам лічило те, що ви одягаєте. Бо в цей час є спокуса нехтувати гарним смаком заради епатажу. Нехай основні речі будуть у класичному стилі та нейтральних кольорів. У робочому гардеробі важливо мати модні блузки та кофтини. Дуже привабливо в цей час виглядають на жінці брючні костюми, стилізовані під традиційні англійські чоловічі вбрання – дендизм. Взуття при цьому має бути ключовим елементом: туфлі-кораблики на підборах, балетки, вишукані лофери та оксфорди, кеди у бездоганному стані. На вечір виграшною буде проста сукня-сорочка, доповнена вишуканим кольє або намистом, або яскравим шарфом чи шаллю. Знов таки, потурбуйтеся про вишукане елегантне взуття. У своїй гамі кольорів обирайте такі: темний беж + какао, темний бронзовий + болотний, кармін + теракота, яєчний жовтий + бурштиновий, темно-блакитний + темно-бузковий, смородиновий + рожевих пелюсток, зелений + смарагдово-зелений, какао + світло-шоколадний, колір полину + колір хвої, колір чорносливу + світло-фіолетовий.

Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає