9 жовтня – 13 жовтня 2019

Із 20:26 9 жовтня до 23:07 13 жовтня 2019 фаза зростаючого трину в Рибах місячно-сонячного циклу в Терезах. Легко втілювати нові ідеї щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Втілення ідей відбувається через самореалізацію у такій сфері: безкорисне служіння, жертовність, благодійність, вимушене чи добровільне усамітнення, подолання саморуйнування та наслідків хронічних захворювань. Дуже сприятливі умови для того, щоб спасти когось із біди, визволити із полону, розгадати загадки, розібратися у заплутаних ситуаціях, викрити брехню, розвіяти туман, що заважає адекватно сприймати реальність. Події тут розгортаються стрімко і без перешкод. Нам допомагають дружні стосунки з філософами, релігійними діячами, містиками, діячами мистецтва, психотерапевтами. В цей час варто рекламувати своє вміння знатися на тонкощах, прозрівати тонкий план за явищами матеріального світу.

Драматичний період в історії. Приймати рішення й керувати, брати на себе відповідальність і бути лідерами  заважає рок, фатум.  Це період конфліктів зі знаменитостями світового масштабу та персонами, відомими у вузьких колах посвячених. Трохи пом’якшує жорстку ситуацію, спровоковану браком компетентності, браком досвіду, браком мудрості та стратегії дотримання законів міжнародного права. Це час, коли впливові персони не будуть поблажливими – доведеться надто дорого заплатити за зухвалість і самовпевненість. В цей час ми завершуємо справу, що здійснювали з кінця листопада 2018 у зв’язку із принципом розширення в нашому житті: вихід і більш високий соціальний шар, щедрі аванси, незаслужене везіння, покровительство з боку меценатів, доброта і щедрість з боку людей із широкими можливостями, подорожі, навчання, стосунки з іноземцями. Події, що відбуваються зараз, змушують нас шукати підтримки у персон із широкими можливостями  та молити богів про везіння. Прибутки цього періоду не будуть високими.  За цих обставин наслідки рішень, що ми прийняли наприкінці листопада 2018 щодо освіти, стосунків з іноземцями, юридичних питань, проявляються в сфері партнерства, співробітництва, відновлення справедливості в суді, дипломатії, відвертої ворожнечі. Це може бути період жахливих незворотних втрат. У будь-якому разі ми отримуємо лише те, на що заслуговуємо (13 жовтня точний падаючий секстиль Сонце/Юпітер, 14 жовтня точний падаючий квадрат Сонце/Плутон).

Важливо відверто з’ясувати стосунки із друзями та однодумцями у питаннях щодо особистого майна, грошей, заробітків, етики, естетики. Тут можливе протистояння, відверта ворожнеча. Стосунки можуть несподівано зруйнуватися, якщо вам не вдалося порозумітися (12 жовтня точна опозиція Венера/Уран). 8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. В першій половині жовтня ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії досягли повноти. Ви можете винести свої наукові розробки в соціум. І якщо спільнота високо їх оцінить, у вас наступні півроку будуть від цього прибутки. При цьому саме зараз можуть бути напружені стосунки з друзями та однодумцями. Протистояння з винахідниками, інженерами, науковцями, оригінальними особистостями. Це друга з трьох криз року — криза оцінки втіленої протягом попередніх 6 місяців ідеї збагачення за рахунок оригінальних ідей. Вірогідно, доведеться відмовитися від чогось цінного заради отримання чогось більш значущого, вагомішого.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає