31 жовтня – 4 листопада 2019

Із 15:41 31 жовтня до 12:22 4 листопада 2019 фаза зростаючого секстилю в Стрільці місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Відверто заявляють про себе на рівні конкретних подій реального життя нові ідеї щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Сприятливі умови для втілення ідей щодо виходу з кризи через вирішення питань законів міжнародного права, міжнародних відносин, юриспруденції, вищої освіти, релігії, світогляду. У фокусі уваги опиняються капіталісти, банкіри, філософи, релігійні діячі, відомі письменники, знаменитості місцевого масштабу, юристи, іноземці.

Із 1 листопада до 26 листопада 2019 Венера в Стрільці.

У коханні, стосунках та фінансах в цей час таланить, якщо ви людина освічена, щира, щедра, шляхетна: люди вбачають в вас втілення чистого сумління і високий ідеал. Люди зараз вельми чутливі до щирості, відвертості, гідності, шляхетності. Вимоги до партнера високі: “Партнером може бути тільки той, хто є моральною людиною”. Ми прагнемо в любові аристократичності. Любов у цей час ґрунтується на спорідненості світоглядних позицій, на повазі до законів, на прагненні втілити в життя високі ідеали. Ми вельми чутливі до філософських поглядів об’єкта кохання. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в проявах шляхетності: через відкриття можливостей для інших, через меценатство, через участь в освітянських проектах. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє отримувати вищу освіту, далеко подорожувати, робити коштовні подарунки.

Щоб виглядати привабливо та подобатися людям, в цей час слід поводитися шляхетно. Справляти враження людини освіченої, з широкими поглядами, оптимістичної, щирої та щедрої. Важливо вміти приймати дарунки, аванси, протекцію. А також вміти робити подарунки і виступати в ролі щедрого мецената. Трохи астрологічної магії, щоб підвищити особистий прибуток: поводьтеся і виглядайте як людина з широкими можливостями. Не кажіть собі: “Мене ж ніхто не бачить, я ж вдома, я на самоті з собою. Немає заради чого добре виглядати”. Це та позиція, яка знижує вам самооцінку, привчає почуватися асоціальною і непривабливою людиною, послаблює здатність самостійно заробляти. І коли трапиться щасливий випадок, ви не будете готові скористатися ним у повній мірі собі на користь та на користь суспільству, бо зніяковієте перед знаменитістю місцевого масштабу, перед капіталістом, перед розкішшю. Якщо хочете дійсно нових можливостей для себе і щасливого суспільного життя, маєте почати з того, щоб шляхетно виглядати для самих себе, коли ніхто не бачить. Маєте звикнути сприймати себе як людину із широкими соціальними можливостями, цінну для суспільства.

Соціальний образ: Аристократ, Меценат, Капіталіст, Банкір.

Стиль в мистецтві – європейська готика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає