28 жовтня – 31 жовтня 2019

Із 05:38 28 жовтня до 15:41 31 жовтня 2019 фаза Нового Місяця в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Зароджуються нові ідеї щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Весь місяць нас вмотивовує потреба зануритися в глибини прихованих речей, щоб знайти там те, що не вмирає. Величезної ваги набувають глибокі переживання, інтимні стосунки, усвідомлення кордонів власної могутності та немощі, здатність відновлюватися до життя після важких травм і невідворотних втрат. Нам відкривається глибинна суть наших стосунків: ми усвідомлюємо те, що може смертельно поранити нас самих, завдати великого болю, – і ми стаємо дуже обережними до інших, щоб не нашкодити їм. Ми усвідомлюємо: без підтримки інших нам не вижити у скруті, що насувається. Нам потрібна участь інших у нашому житті, щоб ми могли жити. 

Третя декада жовтня вирізняється імперативними обставинами, що змушують приймати важливі самостійні рішення щодо таких речей як свобода творчості, незалежність особистості, роль у колективному житті, усвідомлення дружби та побратимства. В державі це період, коли нація, представники владних структур будь-якого рівня мають справу із наслідками своїх рішень щодо прогресивних реформ, науки, парламентаризму, стосунків із дружніми націями. Тут вірогідне протистояння в суспільстві через усвідомлення поняття волі, свободи, парламентаризму, колективного життя, планів на майбутнє. У третій декаді квітня 2019 виникли нові ідеї щодо самореалізації у колективній роботі, дружбі, клубному житті, наукових дослідженнях та у сфері передових технологій. Наприкінці жовтня дуже важливий період для тих, чия особиста творчість пов’язана з цими речами. Нам доводиться визначитись, оцінити свої стосунки з друзями та однодумцями.  Вирішити важливе питання щодо оригінальних людей, щодо винахідників, інженерів, реформаторів. В особистій творчості, що пов’язана із символьними системами, науковими розробками, передовими технологіями,  наступні півроку  – період отримання прибутків від тих творчих ініціатив, які було здійснені протягом попередніх 6 місяців (28 жовтня точна опозиція Сонце/Уран).

Наприкінці жовтня важливий для навчання, спілкування, знайомств, інтелектуальної діяльності період – зароджуються нові ідеї щодо заробітків і партнерства, громадського життя. У навчанні і в тонкій точній інтелектуальній роботі поруч опиняються світські леви і левиці, соціальні працівники, красуні і красені. Вірогідні цікаві і корисні нові знайомства. Наприкінці жовтня на наші фінансові справи і на справи партнерства активно впливає все, що пов’язане з раціональним мисленням: поінформованість, здатність до логіки, вміння збирати інформацію та аналізувати. Поруч із нами опиняються обізнані люди, консультанти, інформатори. Повертаються із минулого ті, з ким цікаво поговорити. Цей аспект може символізувати повернення до колись відкладеної до кращих часів ідеї приємної подорожі, навчання/викладання з метою збагачення, заробітків завдяки розуму і знанням (зо жовтня 2019 точна кон’юнкція Меркурій/Венера при стаціонарному Меркурії).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає