8 грудня – 12 грудня 2022

8 грудня 2022 06:07 – 12 грудня 2022 8:40 фаза 5 Повного Місяця в Близнятах місячно сонячного циклу в Стрільці. Час пригальмувати зовнішню активність і зосередитися на своїх відчуттях, почуттях, переживаннях, емоціях, щоб оцінити з позиції здорового глузду, критичного мислення, ментального аналізу власні емоції та переживання. У цей час розв’язання питань свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, ментальної гігієни дає можливість усвідомити, як чинити далі, щоб вирішилися питання отримання в галузі міжнародних відносин, економіки й права; вищої та спеціальної освіти; юридичні питання; питання стосунків з іноземцями; далеких подорожей; туризму з освітньою метою; питання видавничої справи; ідеології, системи вірувань, релігії; питання пропаганди та протидії пропаганді.

8 грудня 2022 точна опозиція Сонця в Стрільці з Марсом ретроградним в Близнятах. Максимально кризова ситуація, що потребує рішень в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти. Щоб перемагати, майстрам потрібен високий рівень інтелекту, критичне мислення, обізнаність, здатність здобувати та обробляти інформацію, захисту потребує свобода слова, ЗМІ, інтелектуальна власність. Це період, коли рівень компетентності керівників різного рангу неможливо приховати: все стає видимим в суспільстві; очевидними стають причини травм, аварій, поразок; очевидними стають ролі конкретних персон на керівних посадах в боротьбі – видно, хто є хто, хто конкретно і за що саме несе відповідальність.

12 грудня 2022 точний секстиль Сонця в Стрільці з Сатурном у Водолієві: політичні вороги та опоненти усвідомлюють, що протистояння і запекла боротьба за виживання виснажили сили та остаточна перемога буде за тим, хто не відступить, знайде сили та буде вірним своїй меті. Важливі рішення в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти.

8 грудня 2022 фаза точного спадного квадрата Венери в Стрільці з Юпітером в Рибах: напруження всіх сил цивілізованого суспільства заради того, щоб знайти шляхи рятування та утвердити закони міжнародного права. Період гострої кризи в процесі встановлення миру, подібний до періоду 24 липня 2022. Відмінність лише в тому, що це завершальний етап процесу відновлення миру в цьому циклі й відчувається втома суспільства і нестача ресурсу.

З 10 грудня 2022 до 3 січня 2023 Венера в Козерогові. В цей час в громадському житті, в партнерстві, в стосунках з коханими слід бути дисциплінованими, зосередженими на досягненні мети. Щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя і бути в добрих стосунках з важливими для нас людьми, варто розвивати у себе такі якості: стратегічне бачення, серйозність, надійність, вірність, вміння високо цінувати свій і чужий час, вміння економити сили на довгій важкій дистанції до мети. У соціальних ситуаціях, у партнерстві, у любові, у фінансових справах в пригоді стануть обережність, стриманість, самоконтроль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає