12 грудня – 16 грудня 2022

12 грудня 2022 8:40 – 16 грудня 2022 10:55 фаза 6 Спадного Трина в Левові місячно сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки вмінню здійснювати власні творчі проєкти, обумовлені нашою картиною світу, власним світоглядом. У цей час легко побачити, що саме слід змінити у власній картині світу, у своїх релігійно-філософських позиціях, подивившись на те, як ми проводимо вільний час, що нам дає радість, що нас розважає, приносить вдоволення. Індикатором якості особистої ідеології будуть події, що пов’язані з дітьми, з особистими творчими проєктами, хобі, любовними пригодами, фінансовими авантюрами та ризикованими підприємствами. В цей час завдяки нашій особистій творчості можуть легко вирішитися питання отримання вищої та спеціальної освіти; юридичні питання; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді. Або, навпаки, у цих сферах раптово рухне все, що досі трималося на підпорах хибного ідеалу.

12 грудня 2022 точний секстиль Сонця в Стрільці з Сатурном у Водолієві: політичні вороги та опоненти усвідомлюють, що протистояння і запекла боротьба за виживання виснажили сили та остаточна перемога буде за тим, хто не відступить, знайде сили та буде вірним своїй меті. Важливі рішення в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти.

14 грудня 2022 точна квадратура Сонця в Стрільці з Нептуном в Рибах – остання гостра криза цього річного циклу Сонце/Нептун: прояснюються заплутані ситуації, викривається обман в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає