9 січня – 13 січня 2018

Із 00:25 9 січня до 00:28 13 січня 2018 те, що було зроблене з 18 грудня 2017 заради вирішення питань формування світогляду та розширення меж власних можливостей, приносить прибуток, але вимагає напруженої роботи і боротьби. У центрі уваги такі речі: тонка точна інтелектуальна праця, стосунки з підлеглими і колегами, робочі інструменти, підтримка здоров’я, чистота і гігієна, дієта, побут, домашні тварини.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. У цьому сенсі дуже напружений період між 5 і 12 січня 2018.

Дуже сприятливий для розширення можливостей у сфері фінансів, партнерства, союзів, миротворства, особистої творчості, самостійності та компетентності, а також у сфері сфері професійної майстерності – 7 січня 2018 о 02:34 точною кон’юнкцією Марса із Юпітером у знаку Скорпіона, 8 січня секстиль Венери і Сонця з Юпітером. Розпочався новий дворічний цикл розширення можливостей у сфері конкретної практичної діяльності: професійна майстерність, спорт, боротьба за власні інтереси, захист цінностей. Зароджуються нові ідеї щодо розширення можливостей через професійну майстерність. Приблизно до квітня 2018 ідеї будуть на стадії зародження, коли ще не видно що саме конкретно робити і як саме чинити, щоб розширити можливості у діяльності. Ідеї вперше проявлять себе в світі у квітні 2018, коли будуть дуже сприятливі можливості для їх втілення. Торік нові можливості в професійній діяльності були пов’язані із вмінням свідомо створювати стосунки, знатися на мистецтві, бути гарним дипломатом, вміти вибудовувати тонкі стратегії. Новий цикл пов’язаний із вмінням “копати глибоко”, тобто, бачити суть речей, вести наукові дослідження та детективні розслідування, знатися на метафізиці, володіти психоаналізом, бути сексуально вдоволеним. Успіх у боротьбі та майстерності буде пов’язаний із сексуальним життям, із отриманням прибутків від партнерства. Розширення можливостей у боротьбі та роботі відбуватиметься через спільні із партнерами ресурси (гроші, майно, прибутки), через вирішення питань боргів, кредитів. Через вихід із кризи та подолання маргінальної ситуації. Ми можемо вийти на новий рівень боротьби та майстерності через допомогу з боку інших, через спадщину. Для когось із нас нові можливості та перемоги будуть пов’язані із хірургією, реабілітацією, реставрацією, відродженням до життя після важких випробувань на межі життя і смерті.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, дуже сприятливий період. Якщо ваша професійна діяльність пов’язана з глибокими дослідженнями, наукою, пошуками виходу із кризи, знаменитостями світового масштабу, у вас буде підтримка з боку видатних персон – 8 січня 2018 падаючий секстиль Марс/Плутон. Якщо у своїй професії ви майстер свого діла, ви відчуєте підтримку з боку діячів культури та мистецтва, дипломатів, миротворців, громадських діячів (9 січня 2018 зростаючий секстиль Венера/Марс), а також підтримку з боку творчих персон, керівників будь-якого рангу, компетентних фахівців, лідерів (10 січня 2018 зростаючий секстиль Сонце/Марс).

У стосунках і заробітках до 12 січня 2018 період дуже сприятливий і творчий: підтримка з боку витончених натур і людей із великими можливостями, нові імперативи і драматичні події створюють несподівані умови для стосунків та заробітків. Період 12 – 18 січня 2018 критичний для стосунків і фінансів через конфлікти із друзями та однодумцями, через надмірне прагнення свободи та незалежності у стосунках та фінансах. Це період гострої кризи системи цінностей. Важливо усвідомлювати це: варто під незвичним кутом подивитися на власну життєву позицію, зробити переоцінку власних пріоритетів. Якщо дуже хочеться щось кардинально змінити у стосунках та фінансах, але незрозуміло, що і як саме, не слід нічого робити, доки не буде чіткого бачення. Інакше будуть “спалені мости” – втрачені гроші, майно, стосунки, що неможливо буде повернути. Точна падаюча квадратура Венери і Сонця з Ураном 13 і 14 січня 2018.

Із 11 до 31 січня 20118 Меркурій у Козерогові. Розум дуже активно і швидко працює у діловому напрямку. Міркуємо ґрунтовно, надійно, дисципліновано, тверезо, строго. Судження реалістичні, серйозні. Ми не схильні фантазувати і робити припущення. Здатні довго досліджувати якесь явище, не поспішаючи з висновками, послідовні й наполегливі у розвідках. Йдемо в ментальному аналізі до кінця. Щоб дістатися суті, організуємо потік подій у потрібному напрямку. Нас важко збити з пантелику і вплинути на хід наших думок. Але важко тримати в голові більше однієї справи одночасно. Повністю концентруємося на одній темі. 

13 січня 2018 точна кон’юнкцію Меркурій/Сатурн – починається новий річний цикл просування до мети завдяки розуму і знанням. Народжуються нові ідеї щодо навчання, спрямованого на зміцнення статусу, репутації, бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає