13 січня – 17 січня 2018

Із 00:28 13 січня до 00:28 17 січня 2018 те, що було зроблене з 18 грудня 2017 заради вирішення питань формування світогляду та розширення меж власних можливостей, приносить прибуток і завершується. Час підбивати підсумки і будувати плани на наступний місяць. У центрі уваги такі речі: світогляд, особиста філософія, система вірувань, пропаганда, релігія, вища та спеціальна освіта, міжнародна економіка і право, юриспруденція, стосунки з іноземцями, далекі подорожі, видавнича справа.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Точний секстиль 16 січня 2018. У цьому сенсі дуже напружений період між 5 і 12 січня 2018.

Критичний період для стосунків і фінансів через конфлікти із друзями та однодумцями, через надмірне прагнення свободи та незалежності у стосунках та фінансах. Це період гострої кризи системи цінностей. Важливо усвідомлювати це: варто під незвичним кутом подивитися на власну життєву позицію, зробити переоцінку власних пріоритетів. Якщо дуже хочеться щось кардинально змінити у стосунках та фінансах, але незрозуміло, що і як саме, не слід нічого робити, доки не буде чіткого бачення. Інакше будуть “спалені мости” – втрачені гроші, майно, стосунки, що неможливо буде повернути. Точна падаюча квадратура Венери і Сонця з Ураном 13 і 14 січня 2018.

Із 11 до 31 січня 20118 Меркурій у Козерогові. Розум дуже активно і швидко працює у діловому напрямку. Міркуємо ґрунтовно, надійно, дисципліновано, тверезо, строго. Судження реалістичні, серйозні. Ми не схильні фантазувати і робити припущення. Здатні довго досліджувати якесь явище, не поспішаючи з висновками, послідовні й наполегливі у розвідках. Йдемо в ментальному аналізі до кінця. Щоб дістатися суті, організуємо потік подій у потрібному напрямку. Нас важко збити з пантелику і вплинути на хід наших думок. Але важко тримати в голові більше однієї справи одночасно. Повністю концентруємося на одній темі.

13 січня 2018 точна кон’юнкцію Меркурій/Сатурн – починається новий річний цикл просування до мети завдяки розуму і знанням. Народжуються нові ідеї щодо навчання, спрямованого на зміцнення статусу, репутації, бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає