9 липня – 13 липня 2019

Із 13:54 9 липня до 03:57 13 липня 2019 фаза зростаючого квадрату в Терезах місячно-сонячного циклу в Ракові. Доводиться напружуватися, долати перешкоди, боротися, щоб втілити в життя нові ідеї щодо таких тем: почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Несприятливі умови для громадської діяльності, дипломатичних зусиль, спільних із партнерами дій, відновлення справедливості в суді, перемовин, з’ясовування стосунків. Нам кидають виклик, дратують, заважають громадські активісти, дипломати, діячі мистецтва та культури, адвокати та судді. Щоб ефективно справлятися з ситуаціями, пов’язаними з питаннями національної культури та традицій, а також з питаннями зі сфери родинного життя, слід усвідомлювати свої партнерські обов’язки та домовленості із партнерами. Слідкувати за тим, щоб все навколо було красиво і гармонійно. Слід ретельно дотримуватися правил етики та естетики. Слід турбуватися про справедливість. Небезпечними можуть бути імперативні ситуації.

У сфері особистої творчості подій небагато, але вони дуже значущі (9 — 14 липня Сонце/Північний Вузол утворюють замкнену конфігурацію через опозицію до Сатурну/Плутону/Південного Вузла та через трин до Нептуну). Це означає, що в першій половині липня імперативні обставини змушують нас зосередитися на серйозних довгострокових проєктах, що пов’язані водночас як із нашим родинним життям, домівкою, так і з бізнесом, кар’єрою, участю у громадському та політичному житті. Доведеться робити самостійний вибір щодо нових тенденцій на батьківщині, в родинному житті, щодо питань житла та нерухомості. Вибір серйозний і важкий. Якщо ви людина компетентна і відповідальна, то наступні півроку в суворих умовах важких випробувань і незворотних втрат ваші особисті лідерські якості зміцняться, особисті досягнення в кар’єрі будуть високими. У людей, чий рівень розвитку особистості дорівнює інфантильному, прийняті зараз рішення призведуть до дуже важкого становища у наступні півроку: утиски, обмеження, нудьга, сум, брак життєвих сил. Нерозвинені особистості в цей час перебувають під впливом нереалістичних фантазій, ірраціональної віри в неймовірне, у стані кайфу, ейфорії від власних мрій і сподівань. Розвинені творчі особистості відчувають величезну підтримку з боку Вищих сил, високе натхнення, Божественну присутність.

Між 8 липня та 1 серпня 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, як і нові знайомства. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь до 10 серпня відбуватиметься в умовах, що сприяють дружбі, клубному життю, колективній роботі, прогресивним реформам, винахідництву, роботі у галузі науки та передових технологій. Спонтанно виникатимуть нові ідеї щодо застосування розуму і знань у професійній майстерності (9 липня точна кон’юнкція ретро Меркурій/Марс у Левові). Тож в цей час ми можемо повернутися до тих ідей, які колись відклали до кращих часів через те, що вони випереджали час і не могли бути втіленими в конкретних практичних діях. І от зараз кращий час настав — час дістати відкладені рукописи і діяти.

Нижня кон’юнкція ретро Меркурія з Сонцем 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності і комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій.

У галузі боротьби, спорту та професійної майстерності це період гострої необхідності у прогресивних реформах на тлі везіння та щедрих дарунків і авансів з боку покровителів (11 липня точний зростаючий квадрат Марс/Уран і 25 липня точний падаючий трин Марс/Юпітер). Конфлікти в боротьбі, в спорті, в професійній майстерності із друзями, однодумцями, винахідливими та оригінальними персонами. Доводиться в екстремальному режимі опановувати наукові розробки, передові технології, оригінальні ідеї, щоб досягти ефективності в боротьбі і професії. Зараз у професійній діяльності, в спорті, в боротьбі нам легко, бо користуємося наробітками, що маємо за період з січня 2018. Але попереду період гострої кризи, коли доведеться напружуватися, щоб утриматися на позиціях і не втратити те, чого домоглися – 12 вересня 2019 точна падаюча квадратура Марс/Юпітер. Тож варто конструктивно використати цей дуже сприятливий для практичної цілеспрямованої діяльності час.

В середині червня 2018 розпочався новий дворічний цикл застосування розуму і знань у боротьбі та майстерності. Зараз фаза зародження нових ідей у цьому сенсі триває. У першій декаді липня ми повертаємося до ідей, які колись відклали до кращих часів. Тепер ці ідеї на часі, вони актуальні. Необхідно зустрітися зі старими знайомими, поспілкуватися, обмінятися думками, підняти статі записи, перечитати книжки і конспекти (9 липня точна кон’юнкція ретро Меркурій/Марс). Поруч у боротьбі, спорті, майстерності будуть молоді люди, помічними, співрозмовники. Спілкування, новини, короткі подорожі на невелику відстань створюють умови, в яких зароджуються нові ідеї щодо використання знань та комбінаторних здібностей у своїй практичній конкретній діяльності. Поки що неясно, що це за ідеї. Але вони проявлять себе у матеріальному світі вже у вересні-жовтні 2019. Зараз важливо спілкуватися, слідкувати за новинами, читати і записувати цікаві ідеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає