6 липня – 9 липня 2019

Із 05:23 6 липня до 13:54 9 липня 2019 фаза зростаючого секстилю в Левові місячно-сонячного циклу в Ракові. Відверто заявляють про себе на рівні конкретних подій реального життя нові ідеї щодо таких тем: почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Весь місяць нас вмотивовує бажання почуватися у безпеці та комфорті. Сприятливі умови для втілення ідей щодо особистої творчості, ризикованих проектів, дітей. У фокусі уваги опиняються хобі, веселощі, розваги, театралізовані дійства, ігри, любовні пригоди, фінансові авантюри.

У сфері особистої творчості подій небагато, але вони дуже значущі (9 — 14 липня Сонце/Північний Вузол утворюють замкнену конфігурацію через опозицію до Сатурну/Плутону/Південного Вузла та через трин до Нептуну). Це означає, що в першій половині липня імперативні обставини змушують нас зосередитися на серйозних довгострокових проєктах, що пов’язані водночас як із нашим родинним життям, домівкою, так і з бізнесом, кар’єрою, участю у громадському та політичному житті. Доведеться робити самостійний вибір щодо нових тенденцій на батьківщині, в родинному житті, щодо питань житла та нерухомості. Вибір серйозний і важкий. Якщо ви людина компетентна і відповідальна, то наступні півроку в суворих умовах важких випробувань і незворотних втрат ваші особисті лідерські якості зміцняться, особисті досягнення в кар’єрі будуть високими. У людей, чий рівень розвитку особистості дорівнює інфантильному, прийняті зараз рішення призведуть до дуже важкого становища у наступні півроку: утиски, обмеження, нудьга, сум, брак життєвих сил. Нерозвинені особистості в цей час перебувають під впливом нереалістичних фантазій, ірраціональної віри в неймовірне, у стані кайфу, ейфорії від власних мрій і сподівань. Розвинені творчі особистості відчувають величезну підтримку з боку Вищих сил, високе натхнення, Божественну присутність.

25 червня у 29 градусі Рака розпочався цикл ретроградності Меркурія, що завершиться 10 серпня 2019. Із 8 липня до 1 серпня Меркурій ретроградний. Із 25 червня розумова активність проявляє себе у внутрішній роботі – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовані, розвиваються повільніше, ніж зазвичай. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками.

Між 8 липня та 1 серпня 2019 має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, як і нові знайомства. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь до 10 серпня відбуватиметься в умовах, що сприяють дружбі, клубному життю, колективній роботі, прогресивним реформам, винахідництву, роботі у галузі науки та передових технологій. Спонтанно виникатимуть нові ідеї щодо застосування розуму і знань у професійній майстерності (9 липня точна кон’юнкція ретро Меркурій/Марс у Левові). Тож в цей час ми можемо повернутися до тих ідей, які колись відклали до кращих часів через те, що вони випереджали час і не могли бути втіленими в конкретних практичних діях. І от зараз кращий час настав — час дістати відкладені рукописи і діяти.

Нижня кон’юнкція ретро Меркурія з Сонцем 21 липня – це значить, що до 4 вересня 2019 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися вмінням правильно переживати враження. Для ефективної розумової діяльності буде важливий душевний спокій, відчуття захищеності і комфорту. Сприяє розумовій діяльності як ніколи затишна атмосфера, добрі стосунки з батьками і близькими, романтичний настрій.

8 травня 2019 розпочався новий річний цикл Венера/Уран, що пов’язаний із застосуванням власної геніальності заради заробітків та прибутків. Зараз у сприятливих для цього умовах починають втілюватися нові ідеї щодо заробітків за допомогою новітніх технологій, наукових розробок, винахідництва, оригінальності, інженерії (8 липня 2019 точний зростаючий секстиль Венера/Уран). Нам допомагають друзі та однодумці, винахідники, інженери, науковці, оригінальні особистості. До початку серпня варто скористатися цими сприятливими можливостями, бо далі буде перша з трьох наступних криз року — криза першого випробування ідеї збагачення за рахунок оригінальних ідей. Попереду чекає багато роботи, напруження, здолання перешкод. І це буде або поразка на злеті — або ствердження на новому шляху (2 серпня точний зростаючий квадрат Венера/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає