13 липня – 17 липня 2019

Із 03:57 13 липня до 00:37 17 липня 2019 фаза зростаючого трину в Стрільці місячно-сонячного циклу в Ракові. Легко втілювати нові ідеї щодо таких тем: почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Дуже сприятливі умови для того, щоб розширити свої можливості у родинному житті. Наприклад, хтось із членів родини може опанувати великий курс навчальної програми, здійснити важливу далеку подорож, вирішити юридичні питання, вирішити питання переїзду. Події тут розгортаються стрімко і без перешкод. Нам допомагають дружні стосунки з філософами, учителями, видатними письменниками, юристами, знаменитостями місцевого рівня, меценатами, покровителями, іноземцями, мандрівниками. В цей час варто рекламувати свою чутливість, ніжність, мрійливість, романтичність, душевну теплоту і турботливість. Сприятливі умови для використання щасливого збігу обставин в родинному житті, для отримання щедрих авансів і подарунків. А також для вирішення питань ідеалів, світогляду.

У сфері особистої творчості подій небагато, але вони дуже значущі (9 — 14 липня Сонце/Північний Вузол утворюють замкнену конфігурацію через опозицію до Сатурну/Плутону/Південного Вузла та через трин до Нептуну). Це означає, що в першій половині липня імперативні обставини змушують нас зосередитися на серйозних довгострокових проєктах, що пов’язані водночас як із нашим родинним життям, домівкою, так і з бізнесом, кар’єрою, участю у громадському та політичному житті. Доведеться робити самостійний вибір щодо нових тенденцій на батьківщині, в родинному житті, щодо питань житла та нерухомості. Вибір серйозний і важкий. Якщо ви людина компетентна і відповідальна, то наступні півроку в суворих умовах важких випробувань і незворотних втрат ваші особисті лідерські якості зміцняться, особисті досягнення в кар’єрі будуть високими. У людей, чий рівень розвитку особистості дорівнює інфантильному, прийняті зараз рішення призведуть до дуже важкого становища у наступні півроку: утиски, обмеження, нудьга, сум, брак життєвих сил. Нерозвинені особистості в цей час перебувають під впливом нереалістичних фантазій, ірраціональної віри в неймовірне, у стані кайфу, ейфорії від власних мрій і сподівань. Розвинені творчі особистості відчувають величезну підтримку з боку Вищих сил, високе натхнення, Божественну присутність.

17 – 21 липня Венера/Північний Вузол утворюють замкнену конфігурацію через опозицію до Сатурну/Плутону/Південного Вузла та через трин до Нептуну. Це означає, що в середині липня ми зможемо оцінити свої прибутки і статки, що ми отримали завдяки кар’єрі, бізнесу, статусу, репутації протягом попередніх шести місяців з середини лютого 2019, коли розпочався новий цикл зміцнення фінансового становища. Це час фінансової кризи та кризи у стосунках. Можуть бути додаткові витрати заради зміцнення комфорту та безпеки. Вірогідно, доведеться вкладати кошти в підтримку батьків, дітей, близьких, в ремонт домівки, у вирішення питання нерухомості. Прибутки в цей час можуть скоротитися і доведеться заощаджувати. Допоможуть здолати скруту високе натхнення, любов до мистецтва. Якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, міфологією, філософією, то витрати буде легко компенсувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає