2 липня – 6 липня 2019

Із 22:15 2 липня до 05:23 6 липня 2019 фаза Нового Місяця в Ракові місячно-сонячного циклу в Ракові. Зароджуються нові ідеї щодо таких тем: почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Весь місяць нас вмотивовує бажання почуватися у безпеці та комфорті. Мета: душевний спокій. Задача: зміцнити емоційні зв’язки та розкрити власні «глибинні» почуття. Небезпека: втікати до світу мрій через небажання дорослішати.

Сонячне затемнення 2 липня і місячне затемнення 16 липня 2019 належить до Серії Саросу 3 N, цикл затемнень цієї серії розпочався 10 жовтня 991 р. (ст. стиль), завершиться 11 листопада 2235 р. У підручнику Бернадет Брєді: «Це дуже непомірковане сімейство затемнень. Його основна тема – новини, пов’язані з молодими людьми, або новини, що трансформують ситуацію. Ця інформація може викликати збентеження чи може змусити людину захопитися на рівні одержимості якоюсь дивакуватою ідеєю. Може хотітися розгорнути бурхливу діяльність чи здійснити великі плани. Якщо це не надто захоплює, то може бути досить позитивним”.

Аспекти цього затемнення та їх символізм:

– Новий Місяць у середній точці Меркурій/Плутон: спонтанно виникають нові ідеї завдяки новинам у галузі наукових досліджень, осмисленню глобальних драматичних процесів.
– Юпітер у середній точці Венера/Плутон: розширюються можливості, виникає єдність, вирішуються питання міжнародної економіки і права, вирішуються питання філософії, ідеології та релігії завдяки глибоким змінам у суспільному житті, завдяки трансформації в системі цінностей, завдяки глибоким змінам у звичному ставленні до природних ресурсів і матеріальних благ; завдяки глибоким змінам у сфері дипломатії, миротворства, мистецтва.

В гороскопі України це затемнення в опозиції до натального Урану. Символізує те, що на державному рівні будуть використані передові технології, які дозволяють розкривати плани таємних ворогів та запобігати діям, мета яких – підривати українську державність. Дружні держави допомагають українцям у цій справі. Таємні вороги, агентура ворожої держави у структурах виконавчої влади – все це стає видимим, містифікації та брехня виринають на поверхню. Розвіюються ілюзії стосовно парламентаризму, колективної роботи. Відбуваються події, що символізують невідворотність прогресивного розвитку України, бо Уран представляє сили, над якими невладна воля окремої персони чи воля окремої групи людей.

З 3 до 28 липня 2019 Венера в Ракові. Найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає ніжною, чутливою, романтичною людиною. У цей час нас приваблюють вразливість, дитячість, мрійливість, лагідність. Можна підвищити власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструвати співчуття, увагу, турботливість, уважність до емоцій.

Щоб виглядати привабливо, слід додати до свого стилю речей, що демонструють власний багатий внутрішній світ і романтичність: зручне сучасне взуття в стилі прованс, шеббі, фрі піпл і такі ж аксесуари; варто використовувати прикраси в романтичному стилі – вінтажні речі або імітації, авторські прикраси із напівдорогоцінного каміння, бісеру, текстилю, дерева. На контрасті власну ніжність і романтичність підкреслять речі у чоловічому стилі. Приклад: стиль акторки Кіри Найтлі. Повсякденні речі мають створювати відчуття невимушеності, легкості, зручності, затишку. Мають налаштовувати на приємний розслаблений настрій, навіть якщо це речі для роботи в офісі. Романтичності образу додадуть пастельні дуже приглушені кольори: зів’ялі троянди, пелюстки чайної троянди, стегно наляканої німфи, екрю, блакитні та білі гортензії, лаванда, пурпуровий античний з моєї палітри. Варто обирати тканини, що не тримають форму і мають вигляд пожмаканих: тонкий льон, поплін, батист, віскозний та шовковий тонкий креп, муслін, шифон. Крій має бути широкий, щоб одяг вільно “летів” під час ходи. Доречні рюші, волани, складки, багатошаровість, багато мережива, вишивки, дивні ґудзики, стрічки, текстильні квіти. Загалом образ має бути казковий.

Соціальний образ: Помічниця, Духівник, Романтик.

Стиль у мистецтві – романтизм.

Із 2 липня до 18 серпня 2019 Марс у Левові. Які якості в цей час нам потрібні, щоб перемагати у боротьбі та робити щось на рівні високої майстерності?
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або – або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– індивідуальна творчість
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гідність
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– заняття у тренажерному залі як хобі

Щоб перемагати у боротьбі та у професійній майстерності, маємо діяти творчо, самовпевнено, владно, яскраво, демонстративно, життєрадісно. Маємо бути упевненими в успіху. Коли працюємо та боремося, маємо сяяти по-королівському, як переможці. Маємо діяти компетентно. Маємо поважати процес боротьби та конкретної практичної діяльності. Наша воля має керувати нашою практичною діяльністю. Щоб бути ефективними у спорті та в роботі, маємо відчувати в собі достатньо життєвої сили. В цей час переможцями стають потужні люди, дуже сильні й агресивні від природи. На долю випадає значно більше випробувань, ніж можемо витримати, але втекти від них не можна. Можна лише вдосконалювати власну майстерність, розвивати власну силу та вміння діяти точно і адекватно, без зайвої витрати сил.

Як боротися? “В лоба”, граючи, розважаючись, весело, отримуючи радісні відчуття від боротьби, бути впевненими у власній компетентності, правоті та перемозі. Можна влаштувати драматичний спектакль, розігруючи супротивника. Слід показувати себе в усьому блиску майстерності. Варто тиснути на супротивника авторитетом (коли він є), і безжально “розчавити” власною міццю.

Коли робите щось конкретне, що потребує зусиль та сміливості, то робіть це так, щоб пишатися собою. В цей час люди надто гордівливі, щоб дозволити собі робити аби як. Ми або взагалі відмовимося від конкретної дії, або робитимемо її на найвищому для нас рівні можливостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає