6 липня – 10 липня 2018

Із 10:50 6 липня до 00:19 10 липня 2018 фаза падаючої квадратури в Овні місячно-сонячного циклу в Близнятах. Проекти, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами, потребують напруженої роботи. Доводиться активно діяти на власний розсуд, ризикувати, боротися. Варто докладати розумових зусиль у тому, що пов’язане з конкуренцією, професійною майстерністю, спортом, особистими інтересами: навчатися, спілкуватися, зустрічатися з людьми, відвідувати лекції, читати. Вірогідні невеликі подорожі, пов’язані зі спортом, боротьбою, конкуренцією, професійними заняттями. У цей час наші знання, інтелектуальна активність, зв’язки проявляються у конкретних практичних вміннях, у професійній майстерності, у боротьбі.

На міжнародному рівні напружені перемовини, важливі для вирішення юридичних питань новини (9 липня 2018 точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер).

Доводиться мати справу з величезним об’ємом інформації. Є схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання, через що в інтелектуальній роботі будуть помилки (9 липня точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер). Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з “розгадуванням загадок”, із філософією, міфологією, культурологією, політологією, мистецтвом, модою, то це дуже вдалий час для самореалізації: натхнення, вдалий збіг обставин, подарунки і нові можливості (8 липня точний зростаючий трин Сонце/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає