10 липня – 12 липня 2018

Із 00:19 10 липня до 05:47 13 липня 2018 фаза Бальзамічного Місяця (падаючий секстиль) у Близнятах місячно-сонячного циклу в Близнятах. Проекти, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами, Завершуються. Ми підбиваємо підсумки і будуємо плани на майбутнє. Легко вирішуються справи, що стосуються навчання, спілкування, пересування, обміну думками, транспорту, документації. Нас підтримують і нам допомагають обізнані дотепні люди, студенти, журналісти, викладачі, помічники.

Із 10 липня до 7 серпня 2018 Венера в Діві. У цей час ми надто сильно відчуваємо брак краси та гармонії у внутрішньому та у зовнішньому житті. Нам бракує відчуття любові. Почуття, пов’язані з любов’ю та коханням, мучать, викликають відчуття дисгармонії. Виникають проблеми з подарунками: нам дарують не те, не так, не вчасно. Так само із компліментами: вони викликають неприємні відчуття, не приносять вдоволення. Загострюються Проблеми у шлюбі та у партнерстві, у дружніх стосунках. Є відчуття, що бракує грошей або багато грошей витрачається на речі, що не приносять користі та естетичної насолоди. Характерно почуватися некрасивою людиною, негармонійною, навіть якщо у фізичному сенсі із тілом та зовнішністю все добре. Виникають проблеми з партнерами та фінансами через неадекватну поведінку в союзі та у соціумі. Неадекватно проявляю власні почуття: не культурно, не ввічливо, бракує такту, не вчасно, або ми закохуємося в людину, якій наше кохання непотрібне. У цей час маємо докладати свідомих зусиль до того, щоб розвивати навички цивілізованої поведінки: художній смак, сприйняття мистецтва, ввічливість, тактовність, дипломатичні якості, мистецтво спілкування, гармонія у повсякденному житті (культурне ставлення до свого організму та побуту – здоровий спосіб життя в усіх сенсах цього слова), повага до особистості та особистої власності. Слід докладати свідомих зусиль до того, щоб чітко усвідомлювати, яка саме роль потрібна в конкретній ситуації і не підміняти одну роль іншою: або мати – або коханка, або відновлюю сили (сон, їжа, фізпроцедури) – або красуюся (обід у ресторації під час партнерських перемовин).

У цей час вважаються гарними речі практичні. Відчуття прекрасного виникає, перш за все, до речей утилітарного призначення. Наприклад, приводить у захват вигляд приготованої їжі або якась процедура в салоні краси, бездоганно пошитий костюм. Красу в цей час люди розуміють як вищу форму функціональності. У любові та коханні теж проявляються практичність, раціональність. Стосунки аналізуються і вигоди вираховуються. Схильність ментально аналізувати охолоджує почуття або гальмує їх зовнішні прояви. Любов до дрібниць може проявлятися у прискіпливості до об’єкту любові, у буркотінні, критиканстві. Проблематика – любов через розрахунок. Щоб сподобатися і створити шлюб, така людина може прислуговувати, виконувати нудну роботу, займатися побутом, наводити лад та чистоту. У ролі коханки поводиться сором’язливо. У любові та почуттях налаштовані надто аналітично. Прискіпливо розбираємо почуття на складові та критикуємо романтичні стосунки та пов’язані із ними емоції. Від мистецтва вимагаємо найвищого ступеню досконалості. Тому в коханні через це будуть розчарування – жоден об’єкт кохання не витримує критики. Вірогідні негаразди у шлюбі. Надмірна зацикленість на деталях є серйозною перешкодою тому, щоб почуватися вдоволено у партнерських стосунках та у стандартних соціальних ситуаціях. Завжди знайдеться якась локальна недосконалість, через яку немов перечіпаєшся на шляху до любові, добробуту, грошей. При цьому наївно намагатися точно слідувати всім правилам етикету – це не зробить нас більш привабливими. Або, навпаки, не слід старатися послідовно порушувати правила культури поведінки у сподіванні на те, що це вас вирізнить у суспільстві як людину незалежну та цивілізовану. Слід докладати зусиль до того, щоб у кожній окремій соціальній ситуації поводитися відповідно до етики, чинити красиво. Наприклад, характерні порушення етики під час Венери в Діві: людина навмисно переходить вулицю на червоне світло, на свято приходить у повсякденному одязі, в ресторані пальцями виколупує із салату шматочки і кладе їх до рота. У будь-якому випадку адекватно поводитися у стандартних соціальних ситуаціях буде досить важко, бо увага весь час чіплятиметься за локальні якості речей – естетичне та етичне налаштування на глобальний контекст збивається. Наприклад, якась деталь одягу партнера, негарна або немодна, на думку людини, буде провокувати її зробити узагальнення, що з партнером загалом не все в порядку. Така поведінка, звісно, стосункам мне сприяє.

Брак художнього смаку може проявлятися у надмірній любові до деталей костюму. Наприклад, в цей час обираємо невдалий одяг: надто багато кишень, хлястиків, кантів, ґудзиків на кожному предметі одягу та аксесуарів, вони погано сполучаються між собою. Також брак смаку може виражатися у надлишковій простоті костюму, який буде нагадувати повсякденний дрес-код дрібного клерка або обслуги. Жінки в цей час майже не носять суконь, спідниць, віддає перевагу штанам. Надто обережно обирається колір: щоб немаркеньке. Виникає любов до непомітних кольорів та малюнків. У цілому люди зазвичай на Венері в Діві виглядають нудно, але коли придивитися, видно, що всі деталі ретельно продумані, що всі вони акуратно доглянуті і дуже чисті. Або, навпаки, в одязі проявляється дивовижна недбалість, неохайність, бруд. У цей час важливо усвідомлювати, що бракує вишуканості, культурності, вміння добре знатися на мистецтві, моді, стилях одягу, і докладати зусиль до того, щоб окультурювати себе і розвивати художній смак. Важливо підходити до створення образу не формально, не схематично. Слід стримувати прояви перфекціонізмуа. Не варто педантично та докладно продумую всі деталі та дуже ретельно сполучаю їх за кольором, якістю та стилю. Бо, в решті-решт, вийде образ страшної зануди. При цьому зануда вважатиме, що виглядає правильно, а всі інші насправді одягнені дуже погано. В основі іміджу варто покласти діловий стиль, корпоративний, уніформу, натуральний стиль, екологічний стиль. І не дуже старайтеся відповідати загально прийнятному стилю і манері поведінки – більше дбайте про власне душевне ті фізичне здоров’я ніж про те, щоб здаватися корисною суспільству людиною. Подбайте про те, щоб імідж складав враження цілісного образу. У соціально важливих ситуаціях варто звернутися по допомогу до професійного стиліста.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що справляють враження точних, пунктуальних, логічних, раціональних, ретельних, гігієнічних, педантичних, із гарним здоров’ям. Або, навпаки, із сильно вираженим браком всіх цих якостей – таку жінку хочеться обдарувати, перевдягти, оздоровити, причепурити. Поціновуюється вміння дбати про повсякденні рутинні дрібниці, точно і вчасно виконувати обов’язки, тримати у чистоті та порядку робочі інструменти та оргтехніку, вправлятися з домашніми тваринами. Тінь: святоша. В еротиці: обережна, пересторожлива, гидлива. «Відтає» повільно.

Соціальний образ – Клерк, Магістр, Ощадлива Зануда.

Стиль у мистецтві – бідермейєр.

Загалом період 10 липня – 7 серпня 2018 дуже сприятливий для заробітків і стосунків – прагматичне ставлення до грошей і партнерства дозволяє скористатися сприятливим збігом обставин. Поступово фінансове становище зміцнюється. Гарна репутація і високий статус в середині липня працюють на зміцнення стосунків та надходження грошей, ми отримаємо прибуток від особистих досягнень, зроблених в минулому (14 липня точний падаючий трин Венера/Сатурн). При цьому у стосунках і фінансах дещо нудно: робота, здоров’я, побут. Цей час слід використати для збільшення прибутків, бо з 29 липня поступово знижуватиметься рівень надходження грошей.

Ближче до 12 липня поступово складатимуться сприятливі умови для заробітків в оригінальний спосіб, завдяки винахідливості і використанню чогось неординарного, супер сучасного (12 липня точний зростаючий трин Венера/Уран).

Період 12 липня – 27 серпня 2018 є періодом ретроградності Меркурія. 12 липня Меркурій у 17 градусі Лева – із 12 липня швидкість роботи інтелекту поступово знижується. Починають повільно гальмувати справи, пов’язані зі спілкуванням, навчанням, пересуваннями, документацією, листуванням. Доречно повернутися до тих ментальних розробок, що були зроблені раніше, і критично переробити їх наново, з урахуванням нових факторів та знань. З 12 липня розумова активність поступово (протягом двох тижнів) зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками.

Із 26 липня до 19 серпня Меркурій рухається ретроградно відносно спостерігача з землі. Між 26 липня та 19 серпня має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко, хоча це розширить інтелектуальні можливості дуже сильно і виведе на новий більш перспективний рівень знайомств та звйязків (основний аспект цього цикли ретроградності квадратура Меркурій/Юпітер). Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути.

9 серпня нижня кон’юнкція Сонце/Меркурій у 17 градусі Лева – це значить, що до 4 листопада 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– здатність до індивідуальної творчості
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– мати заняття у тренажерному залі за своє хобі.

27 серпня Меркурій у 17 градусі Лева – цикл ретроградності завершено.

Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 12 липня – 27 серпня супроводжуватиметься величезними можливостями для розширення знань, фінансовою підтримкою, добрими стосунками із партнерами, приємними естетичними враженнями. В цей час доводиться мати справу з величезним об’ємом інформації. Є схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання, через що в інтелектуальній роботі будуть помилки (9 липня точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер, 11 серпня той самий квадрат у ретро фазі Меркурія, 28 серпня той самий квадрат після завершення ретро фази). Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами. У нас будуть гроші для навчання, бо в цей час можна розраховувати на хороші прибутки від знань та інтелектуальних занять, на підтримку з боку партнерів, на сприятливі соціальні умови (18 серпня точний секстиль меркурій/Венера). Із 12 липня до 7 серпня фінансове становище досить міцне. Гарна репутація і високий статус в середині липня працюють на зміцнення стосунків та надходження грошей, ми отримаємо прибуток від особистих досягнень, зроблених в минулому (14 липня точний падаючий трин Венера/Сатурн). При цьому у стосунках і фінансах дещо нудно: робота, здоров’я, побут. Цей час слід використати для збільшення прибутків. Із 29 липня поступово знижуватиметься рівень надходження грошей. Період 7-12 серпня може принести незаплановані витрати на невідкладні речі, необхідність заощаджувати. Але вже після 12 серпня фінансове становище можна буде легко покращити завдяки знанням, інтелектуальним заняттям, зв’язкам.

Якщо ваша особиста творчість має стосунок до знаменитостей світового масштабу, до наукових досліджень і розслідування прихованих речей, то ви будете в центрі уваги, на виду опиняється ваша компетентність, відповідальність, лідерські якості. Це може бути досить важкий драматичний період (12 липня точна опозиція Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає