2 липня – 6 липня 2018

Із 11:15 2 липня до 10:50 6 липня 2018 фаза падаючого трину у Водолієві місячно-сонячного циклу в Близнятах. Нові ідеї, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами, розвинулися у повній мірі і тепер приносять результати. Ці результати проявляються у сфері колективної роботи, у стосунках із друзями та однодумцями, у клубному житті. В цей легко розвиваються справи, пов’язані із науковими експериментами, прогресивними реформами, оригінальними ідеями, передовими технологіями, інженерією. Варто зустрічатися із друзями та однодумцями, обмінюватися думками з вченими та винахідниками, опановувати передові технології. Варто спілкуватися із тими, у кого можна навчитися чогось корисного для підвищення прибутків від справи, професії, кар’єри, статусу. Вірогідні невеликі подорожі, пов’язані з колективною діяльністю, друзями, планами на майбутнє. У цей час наші знання, інтелектуальна активність, зв’язки приносять результати, і ми отримуємо те, на що заслуговуємо.

На міжнародному рівні сприятливі умови для вирішення питань міжнародного права і миротворства (5 липня 2018 точний падаючий трин Сонце/Юпітер).

У сфері професійної майстерності, боротьби та спортивних занять буде відчуватися брак знань. Це буде досить вагомою перешкодою на шляху до перемоги. Доведеться докласти зусиль до того, щоб осмислити свою професійну майстерність, опанувати якісь конкретні вміння, чогось навчитися. Вірогідно, доведеться уточнити свої плани у сфері професійної зайнятості. Можливо, доведеться відмовитися від якихось зв’язків та знайомств, обмежити спілкування заради підвищення професійної майстерності та більш ефективної практичної діяльності.

В цей час необхідно знайти баланс між тверезими розрахунками, критичнім підходом, логічним мисленням з одного боку – і пристрасним прагненням до перемоги, захопленістю боротьбою, професійною зайнятістю, з іншого боку. Себто, не втрачай голови, коли працюєш, тренуєшся, навчаєшся. В цей час, щоб адекватно боротися та працювати, дуже важливо вміти критично мислити, влучно говорити, знати, вивчати, викладати, писати, аналізувати, думати. Важливо вміти дослухатися до порад майстрів своєї справи, навчатися у них. Важливо під час конкретної практичної діяльності не втрачати рухливість, вчасно провітрюватися, залишатися допитливою людиною, не метушитися і не відволікатися на пустопорожні розмови. Доводиться відстоювати власні думки, боротися за інформацію, напружуватися заради знань, воювати за право навчатися та спілкуватися, боронитися під час обміну думками від сильних сексуальних нападників.

Важливо діяти тонко і точно, бо є ризик травмуватися, коли працюєш пальцями, займаєшся спортом, керуєш автівкою, йдеш по вулиці. Загалом в цей час люди сильно збуджуються, коли мислять і спілкуються. Перевантаження розумовою роботою призводить до нервових зривів, вигорання. Є небезпека для очей, судин головного мозку через нервове перенапруження та розумову активність. Маємо брати це до уваги у своїх суперечках, навчанні, викладанні, спілкуванні. Також варто бути обережними у питаннях стоматології та кісток, особливо колінних суглобів та хребта. (5 липня точна опозиція Меркурій/Марс).

Виникають дуже сприятливі для особистої творчості умови: щасливий збіг обставин, незаслужені подарунки, щедрі аванси, нові можливості, розширення особистих можливостей, вихід у більш високий соціальний шар. В цей час легко вирішуються питання юридичного характеру, питання вищої та спеціальної освіти, видавничої справи, стосунків з іноземцями, туризму, далеких подорожей (5 липня точний падаючий трин Сонце/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

2 коментарі

Ирина

05.07.2018 12:29

Оля, доброго дня
Вы проводите обучение?
Если да, какая программа и условия?

Відповіcти

    Ольга Иванец

    06.07.2018 07:10

    Так, пані Ірино, я навчаю. Програма індивідуальна – в залежності від запиту студента. Вартість заняття 20 євро година. Але якщо буде група охочих займатися, то створю програму для групи.