6 березня – 10 березня 2019

Із 18:13 6 березня до 18:23 10 березня 2019 фаза Нового Місяця в Рибах місячно сонячного циклу в Рибах. Зароджуються нові ідеї щодо позбавлення саморуйнування, самотності, залежностей, ірраціональних фобій, щодо полегшення стану при хронічному захворюванні. Головна тема місяця: мрії і сподівання, сліпі надії, міфологія, філософія, мистецтво, музика, поезія, художня література, живопис, фото і кіно. У центрі уваги опиняються різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Ми зайняті розгадуванням загадок, проясненням заплутаних ситуацій, викриттям брехні, виявом таємних ворогів, здійсненням чогось корисного для важкохворих, знедолених, безхатченків, засуджених, божевільних.

На міжнародному рівні дуже сприятливий момент для зміцнення позицій державної влади, порядку, стабільності (9 березня точний зростаючий секстиль Сонце/Сатурн). Важливі міжнародні зустрічі.

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період приємного натхнення. В цей час ситуація сприяє тому, щоб розпочати робити щось конкретне практичне заради переживання єдності світу. Наприклад, варто розпочати новий курс спортивних занять, спрямований на полегшення стану хронічного захворювання (гімнастика, танці). Розпочати опановувати гру на якомусь музичному інструменті, почати малювати. Допомагає в роботі та в боротьбі вміння розгадувати загадки, прозрівати тонкі сенси видимих речей, розбиратися у тонкощах. Допомагає музика, поезія, мистецтво, живопис. Допомога в конкретних практичних зусиллях надходить з боку філософів, психологів, поетів, містиків, людей мистецтва і моди (10 березня точний зростаючий секстиль Марс/Нептун).

25 лютого у 25 градусі Риб почався цикл ретроградності Меркурія, із 5 до 28 березня Меркурій ретроградний. З 5 березня ми можемо виявити, що нас цікавлять якісь інтелектуальні проекти, якими ми вже займалися колись. Ці проекти пов’язані з вмінням знатися на тонкощах, прозрівати тонкі змісти за явищами матеріального світу, розгадувати загадки. В ці дні варто записувати ідеї, що раптом приходять у вигляді спогадів далекого минулого і художніх образів. Якщо структурувати, систематизувати ці ідеї, то можна написати епічну книгу, скласти цікавий курс з міфології, з мистецтва, на тему високої моди. Сприяє розумовій роботі усамітнення, прогулянки серед гарних краєвидів, музика. В цей час можуть нагадати себе люди з минулого. Може статися цікава подорож туди, де ви колись мріяли навчатися або викладати, або навчалися і викладали. Виникає бажання перечитати колись улюблені книжки, повернутися до колись пройденого навчального курсу.

В ці дні розпочинається новий річний творчий проект, якщо ваша особиста творчість має відношення до мистецтва, літератури, моди, філософії, культурології (7 березня точна кон’юнкція Сонце/Нептун). Імперативні обставини сприяють зміцненню статусу, просуванню в кар’єрі, підвищенню авторитету (9 березня точний зростаючий секстиль Сонце/Сатурн). Нам допомагають зрілі мудрі люди, високопосадовці, люди великого бізнесу, представники правлячого класу. А також ті, від кого ми залежимо і кого побоюємося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає