31 січня – 4 лютого 2019

Із 19:58 31 січня до 23:03 4 лютого 2019 фаза Бальзамічного Місяця у Стрільці місячно-сонячного циклу в Козерогові. В цей час легко довести до кінця втілення нових ідей щодо кар’єри, бізнесу, статусу, особистих досягнень. Нам допомагають учителі, юристи, філософи, релігійні діячі, іноземці, видатні письменники, мандрівники у сфері особистих довгострокових серйозних програми, власного бізнесу, кар’єри, стосунків із керівником високого рангу, репутації, гідності, високого статусу у суспільстві, визнання, винагород, амбіцій, тепер само по собі щезло. Ми завершуємо справи і будуємо плани щодо дружби, стосунків з однодумцями, колективної роботи, клубного життя, винахідництва, прогресивних реформ. Нам допомагають друзі, однодумці, інженери, винахідники, астрологи, програмісти і всі, хто заробляє на життя всілякими чудернацькими речами.

На початку лютого у професійній сфері та у спортивних заняттях глибока криза. Потужне невдоволення рівнем майстерності змушує щось глибоко змінити у цих сферах. Особливо цей аспект важливий для тих, чия практичні активність пов’язана зі знаменитостями світового масштабу або з відомими у вузьких колах персонами. А також для тих, чия діяльність пов’язана з реставрацією, протезуванням, відновленням до життя після важких травм та психологічних потрясінь (2 лютого точний зростаючий квадрат Марс/Плутон).

На початку лютого сприятливі умови для заробітків, якщо ваші прибутки пов’язані з наукою, передовими технологіями, астрологією, прогресивними реформами, колективною роботою. В цей час друзі впливають таким чином на нашу систему цінностей, що ми раптом бачимо, які акценти на цінностях слід розставити інакше, щоб покращити фінансове становище, стосунки, громадське життя (3 лютого 2019 точний падаючий трин Венера/Уран).

Із 4 лютого до 1 березня 2019 Венера у Козерогові. Найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто справляє враження людини зрілої, серйозної та ділової. Подобаються люди надійні, відповідальні, цілеспрямовані. Привабливим буде одяг, що підвищує соціальний статус. Тобто, якщо ви виглядаєте, як особа, що займає керівну посаду, то до вас ставитимуться з симпатією та довірою. В цей час ви можете не боятися виглядати консервативно і нудно: класичний вовняний жакет, строга блузка, традиційні золоті та срібні прикраси з дорогоцінним камінням, годинник на руці, у бездоганному стані пасок на новеньких джинсах вищої якості, шовкова хустка на шиї, шкіряна сумка, що жорстко тримає форму, мокасини з китицями.
Дуже важливо, щоб одяг не справляв враження старого. Не важливо, скільки насправді років вашим речам. Важливо, щоб вони виглядали так, наче щойно з бутику.
У неформальній ситуації одягніть розкішного светра із чистої вовни або мохеру. Це може бути светр як ручної роботи, так і машинної в’язки. Важливо, щоб він не справляв враження утилітарної речі, а виглядав як щось особливе. Наприклад, це може бути традиційний арановий светр ручної роботи. Такі речі створюють дуже надійний привабливий образ, коли ви на відпочинку у заміській оселі. Щодо кольорів, то надавайте перевагу спокійним кольорам та поміркованим сполученням: темно-синій + сірувато-рожевий, шоколадний + антрацит, чорно-коричневий + болотяний, чорного шоколаду + єкрю, бурштиновий + темний бронзовий, глибокий синій + небесний блакитний, чорний + яскравий блакитний, антрацитовий + ню.

Важливо не поспішати із прийняттям відповідальних рішень. В цей час розум перебуває під тиском волі. Це означає, що ми можемо не помітити порушення логіки у своїх міркуваннях, засліплені впевненістю у своїй правоті (30 січня 2019 Верхня кон’юнкція Сонце/Меркурій). Є можливість скористатися підтримкою з боку юристів, учителів, філософів, коли ми осмислюємо свої наміри і рішення, що маємо прийняти (3 лютого 2019 точний зростаючий секстиль Меркурій/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає