5 травня – 8 травня 2019

Із 01:45 5 травня до 16:49 8 травня 2019 фаза Нового Місяця в Тельці місячно-сонячного циклу в Тельці. Зароджуються нові ідеї щодо таких тем: заробітки і статки, джерело особистого прибутку, особисте майно, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція.

8 травня розпочинається новий річний цикл Меркурій/Уран. Виникають нові ідеї щодо навчання та спілкування за допомогою новітніх технологій, щодо застосування своїх знань у наступних галузях: символьні системи, програмування, інженерія, прогресивні реформи, колективна робота, наукові розробки.

До 9 травня 2019 у сфері стосунків і у сфері самостійних заробітків ми переживаємо гостру кризу. Наприклад, ви більше не можете робити щось для високого начальства або для людини, від якої ви залежите, на тих умовах, які вас раніше влаштовували: ви хочете отримувати більше прибутку за той обов1язок, який виконуєте. Доводиться докладати зусиль до того, щоб заробляти більше. Ця криза показує, що треба шукати нове джерело прибутку, вносити щось нове у звичний спосіб заробітку (6 травня точна зростаюча квадратура Венера/Сатурн, 9 травня точна зростаюча квадратура Венера/Плутон). В цей час щасливий збіг обставин дає можливість знайти новий перспективний спосіб заробляти більше і примножувати статки (9 травня точний зростаючий трин Венера/Юпітер). В цей час вірогідні великі витрати на щось, що має зміцнити соціальне становище, репутацію, кар’єру. Але ці витрати будуть якимось чином компенсовані, щось ми отримаємо в якості подарунків і щедрих авансів.

У сфері боротьби, спорту та професійної майстерності період кризи, що обумовлена подіями в сфері законодавства, юридичними питаннями, питаннями вищої та спеціальної освіти, питаннями віри та філософії (6 травня точна опозиція Марс/Юпітер). Допомагають в боротьбі, в професійній майстерності партнери, дипломатія, вміння подобатися людям, чарівність, вміння робити компліменти і подарунки, знання у галузі мистецтва і культури (14 травня точний падаючий секстиль Венера/Марс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає