1 травня – 4 травня 2019

Із 04:17 1 травня до 01:45 5 травня 2019 фаза Бальзамічного Місяця в Рибах місячно-сонячного циклу в Овні. В цей час легко довести до кінця втілення нових ідей щодо самоідентифікації, самопрезентації, особистих інтересів і власних поглядів на життя, власного тіла і зовнішності, власних манер поведінки, особистого іміджу і стилю, здатності діяти на власний розсуд, здатності відстоювати власні інтереси, принципово нових ризикованих проектів. Ми завершуємо справи у цих сферах завдяки проясненню заплутаних ситуацій та розгадуванню загадок. Нам допомагають психологи, культурологи, історики, письменники, діячі мистецтва. Ми будуємо плани щодо джерела особистих прибутків, щодо самостійних заробітків, щодо використання власних талантів та здібностей.

На міжнародному рівні важливі новини. Гостра криза розвитку структур державної влади та будь-яких структур вимагає напруженого осмислення та обговорення (1 травня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності допомагає активно діяти і перемагати дотепність, почуття гумору, нові знання і знайомства, нові зв’язки: легко всюди встигати, зробити швидко, перемогти у дебатах, переконати у дискусії. Вдалий період у викладачів, консультантів, аналітиків і у всіх, чия професійна майстерність пов’язана з інтелектуальними заняттями (1 травня 2019 точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс).

Кінець квітня – початок травня насичені подіями, що вимагають осмислення та обговорення. В професійній майстерності, в спорті, в боротьбі – підтримка у навчання і знайомствах з боку сміливих, сильних, активних людей (1 травня точний падаючий секстиль Меркурій/Марс). В кар’єрі криза, пов’язана з браком знань та зв’язків, велике інтелектуальне напруження (1 травня точний зростаючий квадрат Меркурій/Сатурн). Драматичні події світового рівня змушують напружено міркувати про зміни в розкладі звичних інтелектуальних занять (3 травня точний зростаючий квадрат Меркурій/Плутон). Сприятливі умови для того, щоб навчатися, викладати, подорожувати, демонструвати свої знання та практичні навички (3 травня точний зростаючий трин Меркурій/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає