5 липня – 8 липня 2017

Для нових ідей, що стосуються родинного життя, батьків, житла та нерухомості, комфорту та безпеки, дуже сприятливі умови. Обставини сприяють глибоким емоційним контактам (психоаналіз, сексуальні стосунки) та вирішенню питань спільного майна (спільні прибутки, накопичення, спадок, борги, податки), виходу із кризи (допомога з боку інших, розрив небажаних стосунків, трансформація, глибокі зміни), подоланню маргінальної ситуації (хірургія, реставрація, відновлення після стресу). 5-7 липня сприятливий час для вирішення юридичних питань, питань освіти та далеких подорожей. 8 липня вдалий день для вирішення питань, що стосуються кар’єри, бізнесу, політики, серйозних довгострокових ділових проектів.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології ці дня дуже напружені. Приймаються важливі рішення щодо питань припинення війни. Суттєво пом’якшує гостру ситуацію те, що в цей час легко прояснюються “темні” ситуації, розплутуються заплутані справи, самі собою розвіюються омани. Тане, як роса на сонці, омана, навіяна таємними ворогами. Піки аспектів 6 липня.

Після 5 липня до 31 липня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають розумними і легкими у спілкуванні, бо мають енциклопедичні знання, добре обізнані на останніх новинах, швидкі на інтелектуальні реакції та мають гарне почуття гумору. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете демократичність. Додайте до свого стилю речей, що демонструють вашу мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додадуть свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з вашої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини), простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Створіть молодіжний образ. Соціальний образ, що користується попитом: Мислитель, Вчений-універсал, Журналіст, Студент, Посередник, Інформатор. Стиль у мистецтві – модерн.

5-8 липня сприяє підвищенню статків та особистим прибуткам спілкування, обмін думками, навчання, читання художньої літератури, відвідини художніх виставок, невеликі подорожі. А також допомога з боку консультантів, радників, посередників. Нові знайомства можуть бути перспективними у плані заробітків.

До 6 липня дуже напружена інтелектуальна активність. Може бути нервовий зрив, якщо ви захоплені своїми науковими розробками. Не дозволяйте собі сильно захопитися розумовою роботою або спілкуванням, яке вас розбурхує. Стримуйте свої пристрасні пориви щодо розумової роботи й спілкування. Більше рухайтеся, гуляйте на свіжому повітрі. Пік аспекту 5 липня. В цей час у ментальній роботі допомагає ваше відчуття прекрасного: художній смак, здатність об’єктивно оцінювати, розвинені естетичні та етичні почуття, вміння вибудовувати тонкі стратегії, дипломатичні навички, мистецтво спілкування. Пік аспекту 7 липня.

Дуже напружена ситуація, що стосується втілення особистих творчих проектів: занадто багато перспективних пропозицій, щедрих авансів, щасливих збігів обставин. Важко скерувати силу волі на конструктивну творчість, очі розбігаються – хочеться все і одразу. Застереження: не перебільшуйте власних можливостей і доброго ставлення до вас спонсорів та меценатів. В цей час краще напружитися і працювати, ніж намагатися розслабитися, пожинаючи плоди власних успіхів. Розслабитися можна буде у наступному місяці, зараз час напружуватися, щоб довести до кінця власні творчі проекти, ідеї яких виникли наприкінці вересня 2016. В цей час до компетентних відповідальних творчих людей приходить щедра винагорода. Дружба з філософами, діячами мистецтва, а також вміння розгадувати загадки допомагає реалізувати творчі проекти. Піки аспектів 6 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає