1 липня – 4 липня 2017

У дуже складних соціальних умовах доводиться втілювати нові ідеї, що стосуються родинного життя, батьків, житла та нерухомості, комфорту та безпеки. Труднощі, перешкоди, детермінування – з боку партнерів, союзників, відвертих ворогів. Конфлікти в родині та на батьківщині через партнерство, шлюб, відверту ворожнечу, відстоювання справедливості в суді, а також через складнощі у питаннях миротворства, дипломатії, тонких стратегій, мистецтва, художнього смаку та культурної поведінки. Після 20 години 2 липня в родинному житті та партнерстві напруження дещо понизиться, бо обставини сприятимуть глибоким емоційним контактам (психоаналіз, сексуальні стосунки)та вирішенню питань спільного майна (спільні прибутки, накопичення, спадок, борги, податки), виходу із кризи (допомога з боку інших, розрив небажаних стосунків, трансформація, глибокі зміни), подоланню маргінальної ситуації (хірургія, реставрація, відновлення після стресу).

У сфері особистої професійної майстерності ці дні будуть для вас напруженими в плані роботи лише у тому випадку, якщо ваша професія безпосередньо пов’язана з науковими дослідженнями та розробками, глибокими розслідуваннями прихованих речей та передовими технологіями, процесами трансформації (хірургія, реставрація, реанімація, протезування, утилізація сміття) та інженерними конструкціями. Пік аспекту 2 липня.

До 6 липня дуже напружена інтелектуальна активність. Може бути нервовий зрив, якщо ви захоплені своїми науковими розробками. Не дозволяйте собі сильно захопитися розумовою роботою або спілкуванням, яке вас розбурхує. Стримуйте свої пристрасні пориви щодо розумової роботи й спілкування. Більше рухайтеся, гуляйте на свіжому повітрі. Пік аспекту 5 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає