9 липня – 12 липня 2017

Час пригальмувати, знизити зовнішню активність і оцінити з позиції кар’єри, бізнесу, життєвою мети, статусу та репутації справи, що стосуються родинного життя, батьків, житла та нерухомості, комфорту та безпеки. Досить важкий і складний період, бо доводиться шукати рівноваги між родинним життям і діловими проектами. До 08:33 10 липня дуже велике напруження: глибокі драматичні зміни у великій політиці та бізнесі, гостра необхідність винаходити нестандартні рішення у сфері вільного підприємництва і оборони, необхідність робити щось конкретне на рівні високої майстерності на батьківщині. На особистому рівні аспект проявиться так: велике навантаження в кар’єр змушує реформувати звичний спосіб вести справи і зробити щось конкретне вдома, щоб підвищити ефективність професійної майстерності. З 08:33 10 липня до 18:50 12 липня сприятливий період для прогресивних реформ, наукових розробок, спілкування з друзями та однодумцями. Після 18:50 12 липня у фокусі уваги все, що виглядає загадковим і потребує розгадки, прояснення заплутаної ситуації.

В цей період бачимо результати важливих рішень і творчих ініціатив керівників будь-якого рангу, спрямованих на глибокі трансформації структур влади (державної та всіх інших). Ці творчі проекти розпочалися на початку січні 2017, були дуже активними в квітні 2017. І тепер ми бачимо результати. У владних структурах відбувається гостре протистояння: влада очищується від корупції та криміналу за допомогою компетентних відповідальних лідерів – керівників всіх рівнів від адміністратора до Президента. Яскраві гучні події на батьківщині, пов’язані з великим бізнесом і політикою. Пік аспекту 10 липня.

На особистому рівні у вас будуть яскраві події, пов’язані з кар’єрою та бізнесом, лише в тому випадку, якщо ваша особиста творчість стосується знаменитостей світового масштабу, крупних фінансових операцій, детективних розслідувань, наукових досліджень. Та якщо ви є компетентною яскравою особистістю у якійсь вузькій професійній галузі. В цьому випадку ви зможете оцінити свої творчі досягнення у тих проектах, що розпочали в січні 2017. Це може бути час тріумфу, визнання, винагороди. Також в цей час добре видно всі недоліки проекту. Час важливих рішень і відповідальності. Пік аспекту 10 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає