5 березня – 9 березня 2018

Із 15:12 5 березня до 13:19 9 березня 2018 фаза Падаючого трину (6-та) у Терезах місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Дуже сприятливий період, коли ми пожинаємо плоди того, що було зроблене за останні два тижня у сфері прибутків від кар’єри і статусу, прибутків від репутації та від визнання, у колективній роботі, у реформаторській діяльності, у сфері передової науки. Починають приносити прибуток винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами. У фокусі уваги в цей час партнерство, союзи, співробітництво, дипломатія, миротворство, відстоювання справедливості в суді, відверта ворожнеча, мистецтво. Сприяють успіху такі якості натури: вміння розбиратися у мистецтві, вміння свідомо створювати стосунки, вміння створювати довгострокові стратегії, ввічливість, цивілізованість, витонченість, вишуканість, дипломатичність. Сприяють успіху такі персони: діячі культури та мистецтва, дипломати, стратеги, партнери, союзники, судді, адвокати, миротворці.

До 7 березня 2018 дуже сприятливий період: нові ідеї щодо знайомств та заробітків. Везіння, подарунки, аванси, щасливий збіг обставин. Зав’язуються нові знайомства, обмін думками та навчання приносять прибуток. Дуже легко заробляти, використовуючи знання. Нові несподівані ідеї щодо заробітків і партнерства (4 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Меркурій).

Із 7 до 31 березня 2018 Венера у знаку Овен. У цей час занадто сильне прагнення краси та гармонії призводить до ефекту відсутності гармонії. У суспільстві буде домінувати естетика сили, боротьби, конкуренції, виклику, професійної майстерності. Актуальним в одязі стає спортивний стиль, мілітарі, історичний романтизм (строї, що нагадують часи героїчного минулого, наприклад, стилізований одяг завойовників Америки), романтизм максимально наближеного до природи способу існування, мінімалізм. Труднощі будуть із тим, щоб поєднати деталі стилю гармонійно за кольором, фактурою, формою, пропорціями.

Проблематика: у людей в цей час занадто сильні почуття. Почуття демонструються відверто, щиро, сильно, агресивно. Слабкі прояви почуттів у партнера в цей час можна просто не помітити. Проявляється нетерпіння в усьому, що стосується почуттів, соціальних заходів, ввічливості, культурної поведінки, грошей та майна. Від партнерів очікуються героїчні вчинки. А також, що вони високо цінуватимуть наші власні героїчні вчинки, нашу силу, сміливість, брутальність, простоту. Якщо не докладати свідомих зусиль, щоб поводитися гармонійно, з боку суспільства буде негативне ставлення: такі люди напружують своєю інтенсивністю, агресивністю, натиском, брутальністю.

Вирішення задачі: варто спостерігати за своїми проявами в суспільстві з позиції стороннього спостерігача. Поведінка має бути адекватною, якщо ви хочете заробляти гроші саме в суспільстві, а не завдяки самостійним сміливим проектам, наприклад, у ролі вояка-найманця. Варто розвивати художній смак: дивитися фільми гарної якості, відвідувати виставки, читати художню літературу, ходити на екскурсії до пам’яток культури та мистецтва.

Щоб бути успішною в суспільстві людиною та добре заробляти, мати гарні стосунки із партнерами, в цей період важливо демонструвати навички ввічливої поведінки, щоб природна агресивність і сила були привабливими, а не відразливими. Слід наряджатися в такому стилі, що відповідав би таким цінностям: боротьбі за рівні права жінок із чоловіками в суспільстві, любов до спорту та конкуренції, необхідність мати вагу в суспільстві завдяки професійній майстерності, необхідність відстоювати свої інтереси, необхідність поводитися в суспільстві активно.

Любов у цей час зароджується спонтанно, сама собою, симпатії і антипатії виникають миттєво. Форми любов приймає найрізноманітніші: від любові з першого погляду до несподіваних повторних спалахів любовного почуття.

Соціальний образ, що користується попитом: Кочівник, Завойовник, Першовідкривач.

Стиль в мистецтві – «стрілялки», постмодерн, хепенінг.

Із 6 березня до 13 травня 2018 Меркурій в Овні. У цей час для ефективної розумової діяльності необхідні такі якості характеру: рішучість, войовничість, активність, ініціативність, сміливість чинити на власний розсуд та захищати власні інтереси. Дуже позитивним чином на якості роботи інтелекту позначаються спортивні заняття. Варто кожного дня приділяти годину своїй фізичній підготовці: гімнастика, заняття з інструктором у тренажерному залі, кардіо навантаження; рухливі ігри, де присутній елемент конкуренції та змагання (боротьба, бадмінтон і теніс тощо).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає