2 березня – 5 березня 2018

Із 02:51 2 березня до 15:12 5 березня 2018 фаза Повного місяця (5-та) у Діві місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Період, коли варто пригальмувати зовнішню активність і дати оцінку справам, що стосуються таких речей як прибутки від кар’єри і статусу, прибутки від репутації та від визнання, колективна робота, реформаторська діяльність, передові наукові розробки, винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами. У фокусі уваги в цей час зусилля заради підтримки здоров’я, побут, робота, служба, малий та середній бізнес, тонка точна інтелектуальна праця, домашні тварини. Сприяють успіху якості натури, що пов’язані із вмінням наводити лад, структурувати: прискіпливість, працелюбність, педантичність. В ролі опонентів та потенційних партнерів виступають такі персони: критики, журналісти, інформатори, студенти, наймані працівники, помічники, віськово- та держслужбовці, представники малого та середнього бізнесу, дієтологи, лікарі, учителі, фітнес-тренери.

Дуже сприятливі умови у сфері інтелектуальної зайнятості – 2 березня точний зростаючий трин Меркурій/Юпітер. Розширення можливостей для інтелектуальних занять та знайомств. Щасливі випадки, нові перспективні ідеї, щедрі аванси та подарунки, пов’язані з дружбою зі знаменитостями місцевого масштабу, видатними письменниками, викладачами, філософами, юристами, іноземцями, капіталістами.

Зав’язуються нові знайомства, обмін думками та навчання приносять прибуток. Дуже легко заробляти, використовуючи знання. Нові несподівані ідеї щодо заробітків і партнерства (4 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Меркурій).

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з філософією, мистецтвом, міфологією, історією, політологією, то цей період важливий – зароджуються нові ідеї для творчості. Імперативні обставини ставлять перед вибором важливим “або-або” у зв’язку із необхідністю прозрівати тонкі змісти за явищами матеріального світу та розгадувати загадки. Сприяють натхненню та підвищують життєздатність музика (особливо барокова), поезія, живопис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає