9 березня – 13 березня 2018

Із 13:19 9 березня до 16:44 13 березня 2018 фаза Падаючого квадрату (7-ма) у Стрільці місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Дуже напружений період, коли ми маємо багато і важко працювати, щоб здійснити те, що запланували в середині лютого 2018 у сфері прибутків від кар’єри і статусу, прибутків від репутації та від визнання, у колективній роботі, у реформаторській діяльності, у сфері передової науки. У фокусі уваги в цей час стосунки з іноземцями, законодавство, міжнародна економіка і право, юриспруденція, питання вищої та спеціальної освіти. Сприяють у подолання перешкод такі якості натури: освіченість, широта поглядів, готовність опановувати великі курси навчальних програм, щирість, шляхетність, щедрість, оптимізм. На заваді стають такі якості натури: пихатість, чванство, небажання знати, неосвіченість. Напруження у стосунках із такими персонами: викладачі, учителі, юристи, видатні письменники, філософи, релігійні діячі, капіталісти, іноземці.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період до початку березня не дуже сприятливий. Якщо ваша конкретна практична діяльність пов’язана з інженерією, передовою наукою та технологіями, із символьними системами (наприклад, мова програмування, астрологія), колективною роботою, прогресивними реформами, то в цей час легко зробити відкриття. А дружні стосунки з видатними у цих галузях персонами принесуть вдоволення, винагороди, визнання – 11 березня 2018 точний падаючий трин Марс/Уран.

З 7 березня 2018 поступово зменшується грошовий потік. До 13 березня витрати можуть перевищувати прибутки. В цей час доведеться заощаджувати і стримувати бажання витрачати на красу та мистецтво. Вірогідно, доведеться вкладати гроші у те, що має зміцнити бізнес, кар’єру, репутацію. В кар’єрі доводиться більше витрачати, доводиться заощаджувати на чомусь заради витрат на щось невідкладне. (13 березня точна зростаюча квадратура Венера/Сатурн).

Після 6 березня 2018 труднощі у навчанні, спілкуванні, подорожах на невелику відстань. Дуже багато напруженої інтелектуальної роботи. (11 березня 2018 точна зростаюча квадратура Меркурій/Сатурн).

У особистій творчості дуже сприятливий період. Дуже легко розвиваються ваші особисті творчі проекти, пов’язані із розширенням власних можливостей: великі курси навчальних програм, викладання, стосунки з капіталістами, меценатство, далекі подорожі. Можна отримати неочікувані подарунки, щедрі аванси. Дружба зі знаменитостями місцевого масштабу допомагає у творчій самореалізації. (13 березня 2018 точний зростаючий трин Сонце/Юпітер). Якщо ваша творчість пов’язані із реставрацією, реанімацією, психоаналізом, наукою, детективними розслідуваннями, зі знаменитостями світового масштабу, то в цей час буде допомога з боку представників цих галузей. (11 березня 2018 точний зростаючий секстиль Сонце/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає