30 липня – 2 серпня 2016

Зараз ми завершуємо те, що розпочали у першій декаді липня, і будуємо плани на наступний місяць. Вдалий період для розумової активності: навчання, спілкування, обмін думками, збір і обробка інформації, консультації, експертний аналіз.

Якщо для вас важлива кар’єра та репутація, то в ці дні варто показати себе тим, від кого ви залежите. Наприклад, начальству чи роботодавцю. Покажіть свої ділові якості, власні досягнення. Демонструйте компетентність. На шляху до мети зараз зникли перешкоди. Легко отримати визнання та винагороду. Зміцнити своє становище у бізнесі та суспільстві.

Якщо ваші заробітки пов’язані з наукою, передовими технологіями та різноманітними креативними винаходами, то зараз дуже сприятливий час для партнерства та прибутків. Можна отримати гроші та цінні речі від друзів та однодумців. Багато геніальних знахідок у галузі культури та мистецтва.

Такий унікальний сприятливий збіг обставин варто використати, щоб просунутися в кар’єрі та підвищити заробітки.

Субота сприяє розумовій роботі та спілкуванню з друзями та однодумцями. Але у розмовах з опонентами та конкурентами занадто важко залишатися у здоровому глузді – заважає пристрасть та агресивність. Зараз не варто намагатися переконати когось, хто видається вам тупим або необізнаним. Невдалий час для цього. Крім того, будьте обережні на дорозі та під час фізичних навантажень. Не поспішайте і не метушіться. Зокрема не розмовляйте під час фізичної роботи та за кермом.

У неділю приємно розслабитися та відпочити. Сприятливий час для занять фото, кіно, живописом, поезією, літературою.

Понеділок дуже сприятливий день, якщо ви компетентна ділова людина і прагнете просунутися у кар’єрі. Цей день варто присвятити професійній діяльності. Тут прилив сил та гарні можливості. Але можуть бути неприємні несподіванки у колективі та деякі неприємності з електрикою та електронікою.

Вівторок дуже сприятливий для важливих справ. Особливо для тих, що знаходяться на завершальному етапі. Виконання обов’язку в цей час не залишиться непомітним. Воно зміцнить кар’єру і становище у суспільстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає