3 – 6 серпня 2016

Виникають нові ідеї щодо особистої творчості, хобі, розваг, кохання, веселощів, дітей. В ці дні ідеї поступово набуватимуть конкретних рис. Буде ясно, з чим конкретно доведеться мати справу наступні чотири тижні.

У цей час доведеться дуже напружено працювати в інтелектуальному сенсі. Обов’язки по роботі дуже тиснитимусь. Обмеження в часі. Доводиться поспішати. Під час розумової роботи та під час невеликих подорожей виникають перешкоди, затримки. Той, від кого ви залежите або кого боїтеся, ставить незручні питання. Він строгий та прискіпливий. Але саме в цей час можна зробити дуже важливу тонку точну інтелектуальну роботу і просунутися у кар’єрі. Не давайте обіцянок, бо вас піймають на слові. Обіцяйте тільки те, що ви дійсно можете виконати. Обмежте спілкування лише діловими розмовами. Не говоріть зайвого, не пліткуйте. Це нашкодить вашим справам. Якісь речі, що були заплутаними та прихованими, вийдуть на зовні. Не вдасться приховати брехню. Дрібнички та незначні, на перший погляд, фактори, які були приховані навмисно чи помилково, в цей час ставлять під удар те, що було зроблене до того. Тому виникатимуть дуже напружені ситуації у перемовинах, під час обміну думками, при роботі з документами. Варто відкласти всі справи, які можуть зачекати, і сконцентруватися на найважливіших. Бо від цього залежить кар’єра та репутація.

Дуже гострий період у будь-яких стосунках: у особистих, у ділових. Дуже важко порозумітися людям, що належать до різних культур. Доводиться захищати власні цінності. Щоб боротися і перемагати, варто діяти за допомогою юриспруденції та за допомогою вищої та спеціальної освіти. Для тих, чия професія пов’язана з культурою та мистецтвом, це період напруженої діяльності. Професійна майстерність в цей час може принести гроші та матеріальну винагороду.

Середа вкрай сприятливий день для тих, чия особиста творчість має стосунок до науки, передових технологій, винаходів, креативу та колективної роботи. Можна отримати нові вигідні пропозиції, зробити щось корисне. В цей час від друзів та однодумців можуть надходити ідеї, які принесуть прибуток. Або друзі можуть зробити якісь яскраві подарунки.

Четвер до 10:30 сприяє розвагам та особистій творчості. А після 10:30 настрій зміниться. Буде потреба виконувати тонку точну інтелектуальну роботу. Щось робити у побуті. Займатися підтримкою здоров’я та/або домашніми тваринами. Опівдні треба бути обережними під час фізичних вправ та при роботі з інструментами. Можна травмуватися через неуважність та через порушення правил виконання роботи. Також можуть бути всілякі несподівані новини, що примусять обмежити себе у чомусь і сконцентруватися на виконанні обов’язку. Вірогідні новини, що прояснюють заплутану ситуацію, розкривають приховані факти, викривають брехню.

У п’ятницю може бути дуже багато несподіванок, які стосуються роботи, служби, підтримки здоров’я. Може так статися, що доведеться працювати більше, ніж зазвичай. Але не варто поспішати перекласти роботу на помічників або відмовитися. Це може бути необхідна робота, яка потім призведе но нових можливостей, відкриє нові перспективи.

Субота сповнена всіляких невідкладних дрібниць, якими треба займатися попри все. Можуть виникати відтермінування та перешкоди через якісь новини, через необхідність вести перемовини. Або через поведінку родичів чи сусідів. Зберігайте спокій. Не метушіться. Робіть лише те, що можете зробити. Не обіцяйте зайвого. Після 16:10 нервове та інтелектуальне напруження поступово знижуватиметься. Але діловий настрій триматиметься аж до 20 години. Після у центрі уваги опиняться стосунки, партнери, світські заходи. При цьому стосунки з партнерами залишаються напруженими. В цей час дипломатична поведінка здатна дуже пом’якшати конфлікт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає