27 – 29 липня 2016

Напружений період, бо треба докласти зусиль, щоб вдало завершити розпочаті три тижні тому справи. У родинних справах, у романтичних стосунках, у справах нерухомості постають фінансові питання. Доведеться сплачувати рахунки та віддавати борги. У цей час зазвичай надходять гроші та/або цінні речі. Так чи інакше всі питання обертаються навколо прибутків, витрат, джерела власних статків та власного майна. Власні таланти та здібності опиняються у центрі уваги. Може бути напруження в родині, з близькими через питання грошей та добробуту.

Дуже напружена інтелектуальна діяльність. Доведеться багато пояснювати, переконувати, доносити інформацію про свою професійну майстерність. Важко донести свою думку – забагато пристрасті у спілкуванні. При тому на перемовинах особиста скромність недоречна. Якщо ви майстер свого діла, гарний фахівець, то кажіть про це. Доводьте свою думку фактами. І не витрачайте час на того, хто ініціює розмову заради самої розмови, щоб розважитися суперечкою. Будьте обережні на дорозі. Вірогідні проблеми з транспортом та засобами спілкування. При передачі інформації – перешкоди та помилки.

У середу можуть заважати у роботі лінощі. Може бути сильне бажання їсти солодке або «смачненьке». Не намагайтеся побороти свої бажання. Це не принесе користі. Розважте себе чимось приємним, а коли настрій покращиться, повертайтеся до роботи.

У четвер інтелектуальна робота дуже напружена. Нервове збудження під час обміну думками та під час будь-якої конкретної практичної діяльності. Не поспішайте говорити і діяти. Дайте собі час подумати. Фізичні вправи робіть обережно, без фанатизму. Уникайте великих навантажень. При роботі з технікою та за кермом будьте уважні та обережні. Не забувайте про відпочинок. Пийте більше води.

У п’ятницю настрій може бути не дуже оптимістичний. До 14:05 краще цілком зосередитися на виконанні обов’язків. Сумної музики і мелодрам краще не вмикати. Зайві розмови та бродіння по крамницях лише посилюватимуть роздратованість. Обмежте спілкування. Говоріть коротко і по ділу. Чим ближче до ночі, тим більше зростатиме нервове та розумове збудження. Потурбуйтеся про те, щоб відволіктися від справ, якщо хочете добре виспатися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає