3 грудня – 6 грудня 2017

Із 17:46 3 грудня до 22:28 6 грудня 2017 фаза Повного Місяця у Близнятах місячно-сонячного циклу. Досить спокійний період, коли варто пригальмувати активність і оцінити те, що було зроблене за останні два тижні. Нові ідеї щодо спільних із партнером ресурсів, сексу, фінансових накопичень, пошуку виходу із кризи, що зародилися два тижні тому, зараз набули повноти і потребують осмислення. Нові з партнерами прибуткові проекти починають давати видимий результат. Обмінюйтеся думками. Збирайте та аналізуйте інформацію. Зараз час навчатися, зав’язувати знайомства. Варто обговорювати сексуальні стосунки та спільні фінансові справи. Через спілкування, навчання, ментальний аналіз добре видно вихід із кризи та можливості для подолання маргінальної ситуації.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 3 грудня 2017.

У сфері професійної діяльності дуже сприятливі дні для зміцнення репутації за рахунок високої професійної майстерності, практичної конкретної діяльності, сміливості, сили, бійцівських якостей, які проявляються у вміння створювати ефективні стратегії та діяти тонкими дипломатичними методами. Вдалий час, щоб завершити довгострокові практичні програми, що розпочалися приблизно у серпні 2016 року. Якщо у своїй професії ви майстер свого діла, ви відчуєте підтримку з боку високого начальства, людей великого бізнесу, політиків. З боку того, від кого ви залежите і кого побоюєтеся. Допоможе перемогти та зміцнити своє становище у професії дисципліна та самодисципліна, мудрість, терпіння, вміння економити сили на довгій важкій дистанції. А також вміння використовувати інформацію, аналізувати, навчатися та навчати, аргументовано доносити власну думку. Допомагатимуть помічники, інформатори, аналітики, консультанти, студенти, журналісти. Марс в опозиції до Урану – точний аспект 1 грудня. Марс в секстилі до Сатурна і Меркурія – 6 грудня.

Із 3 до 23 грудня Меркурій рухається ретроградно. Із 22 листопада 2017 до 4 січня 2018 Меркурій у фазі ретроградності. Починається фаза у 22 градусі Стрільця 22 листопада. З цього часу розумова активність поступово зміщується у бік внутрішньої роботу – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. 25 листопада та 10 грудня точний падаючий трин Меркурій/Уран: ми отримуємо дружню підтримку з боку винахідників, науковців, оригінальних персон під час знайомств, навчання та викладання, коротких подорожей. В цей час винагороджуються наші оригінальні думки, винаходи, інтелектуальні розробки, прогресивні ідеї. 28 листопада та 6 грудня точна кон’юнкцію Меркурій/Сатурн – починається новий річний цикл просування до мети завдяки розуму і знанням. Народжуються нові ідеї щодо навчання, спрямованого на зміцнення статусу, репутації, бізнесу. 17 листопада та 6 грудня Меркурій у точному зростаючому секстилі до Марсу: у конкретній практичній діяльності, у професійній майстерності, у боротьбі та спорті складаються сприятливі умови для навчання та викладання, нових знайомств, обміну думками, коротких поїздок, оновлення робочих інструментів. Нові ідеї щодо застосування знань у професії та спорті, що виникли в середині вересня 2017 і набули конкретних матеріальних рис у жовтні 2017, тепер вперше чітко проявили себе. Дуже сприятливий час для інтелектуальної діяльності – є сили і ентузіазм для навчання і роботи, є підтримка з боку майстрів свого діла. Нам допомагають майстри свого діла, військові, будівельники, спортсмени, сильні енергійні люди. Пік аспекту 17 листопада 2017. Із 3 до 23 грудня Меркурій рухається ретроградно. Нижня кон’юнкція з Меркурія з Сонцем 13 грудня, 15 грудня точна кон’юнкція Венери з Меркурієм – до 14 березня 2018 успіх інтелектуальної діяльності, партнерства і прибутків тим чи іншим чином буде визначатися якістю вищої та спеціальної освіти, широтою свідомості, вмінням опановувати великі навчальні курси, знаннями у галузі філософії та юриспруденції, якістю світоглядних позиції, стосунками з іноземцями та подорожами з освітньою метою.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана із мистецтвом, філософією, психологією, міфологією, фото, кіно та вмінням розгадувати загадки і бачити тонкі змісти за явищами матеріального світу, зараз у вас буде досить напружений період. Багато роботи. Важкі ситуації морально-етичного вибору. Заважають містифікатори, люди із залежностями та хронічними хворобами, нещасні, вигнанці долі, тихі божевільні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає