6 грудня – 10 грудня 2017

Із 22:28 6 грудня до 09:51 10 грудня 2017 фаза падаючого трину у Ракові місячно-сонячного циклу. Дуже сприятливий та гармонійний період, коли те, що було зроблене за останні два тижні, приносить плоди. Приносять плоди справи, пов’язані зі спільними з партнером ресурсами, сексом, фінансовими накопиченнями, пошуком виходу із кризи. Дуже сприятливий період для вирішення родинних справ. Наприклад, можна отримати та зробити подарунки.
Може бути винагорода з боку батьків, спадщина. Добрий час для стосунків із батьками. Для вирішення питань нерухомості, житла: купівля, продаж. Для облаштування домівки: “викинути з хати зайве”, зробити житло зручнішим та затишнішим. Романтичний період, що сприяє вираженню почуттів. Вдалий час для казкотерапії, для психоаналізу.

У сфері професійної діяльності дуже сприятливі дні для зміцнення репутації за рахунок високої професійної майстерності, практичної конкретної діяльності, сміливості, сили, бійцівських якостей, які проявляються у вміння створювати ефективні стратегії та діяти тонкими дипломатичними методами. Вдалий час, щоб завершити довгострокові практичні програми, що розпочалися приблизно у серпні 2016 року. Якщо у своїй професії ви майстер свого діла, ви відчуєте підтримку з боку високого начальства, людей великого бізнесу, політиків. З боку того, від кого ви залежите і кого побоюєтеся. Допоможе перемогти та зміцнити своє становище у професії дисципліна та самодисципліна, мудрість, терпіння, вміння економити сили на довгій важкій дистанції. А також вміння використовувати інформацію, аналізувати, навчатися та навчати, аргументовано доносити власну думку. Допомагатимуть помічники, інформатори, аналітики, консультанти, студенти, журналісти. Марс в опозиції до Урану – точний аспект 1 грудня. Марс в секстилі до Сатурна і Меркурія – 6 грудня.

Із 9 грудня 2017 змінюється стиль здійснення конкретних практичних зусиль – до 26 січня 2018 Марс у знаку Скорпіон. Перевага у боротьбі буде у того, хто діє тільки після того, як глибоко дослідив ситуацію і дочекався найбільш вдалого моменту для нанесення удару. Дії майстра видатні, у людей непосвячених викликають відчуття чарівництва, магії. В цей час людина здатна на крайні заходи. Здатна довго перебувати в стані агресії, довго не давати їй проявитися, вичікуючи в засідці. Агресивність носить руйнівний характер. Агресія проявляється непомітно, часто з наміром поранити якомога глибше або навіть убити. Людина в цей час злопам’ятна і може згадати старі образи і помститися. У стані афекту здатна на спалахи люті. Здатна напружувати колосальні душевні сили заради досягнення мети. У цей час легко використовуються заборонені методи боротьби: шантаж, погрози, позиційний тиск. У гніві зараз люди діють у руйнівний спосіб, в тому числі агресія може бути спрямована проти себе: нанести собі шкоду, поранити. В цей час жінкам дуже подобаються чоловіки такого типу: чарівний, чорний лицар, пристрасний, таємничо-непроникний, непередбачуваний і дуже еротичний коханець, “мисливець”. Сексуальний потяг у цей час дуже сильний, пристрасть не визнає жодних табу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає