28 жовтня – 31 жовтня 2017

Із 01:21 28 жовтня до 21:15 31 жовтня 2017 не сприятливі умови для здійснення нових ідей щодо партнерства і співробітництва – світ не готов до втілення цих ідей і чинить спротив. Маємо напружуватися і важко працювати, щоб здійснити нові ідеї. Перешкоди пов’язані з напруженими стосунками з друзями та однодумцями, у колективній роботі, у клубному житті, при здійснення прогресивних реформ та під час наукових експериментів.

Конфліктна поведінка боку науковців, інженерів, винахідників, реформаторів. Із 15:57 27 жовтня до 01:45 30 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми: наукові розробки та експерименти, досягнення передової науки та технологій, інженерні розробки, винаходи, оригінальні ідеї, геніальні осяяння, друзі та однодумці,клубне життя, колективна робота, прибутки від визнання та статусу. Із 01:45 30 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми: розгадування загадок, прояснення заплутаних ситуацій, викриття брехні та містифікацій, дії таємних ворогів, розвідка та спецслужби у державі, позбавлення горя та скорботи, допомога знедоленим та вигнанцям.

Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з такими речами як глибокі наукові дослідження, психоаналіз, детективні розслідування, партнерство зі знаменитостями світового масштабу або із видатними персонами у вузькій галузі, секс, хірургія, реанімація, реставрація, утилізація відходів, то на вас зараз чекає напружений період: завершуються особисті фінансові проекти, пов’язані з визначеними темами, які були розпочаті у третій декаді листопада 2016. В цей час варто напружитися, щоб довести їх до кінця. Можна отримати дуже великі матеріальні прибутки у якості винагороди за те, що зроблене. Партнерство і соціальне життя супроводжуються інтенсивними переживаннями. Це спонукатиме до глибоких досліджень власної життєвої позиції та системи цінностей. Це спонукатиме до глибоких змін у стосунках та фінансовій сфері. Пік аспекту 28 жовтня.

Розумова робота йтиме легко – буде багато гарних можливостей для розуміння глибоко прихованих речей. Також підтримка з боку науковців-дослідників, психоаналітиків, детективів. Дуже вдалий час для наукових досліджень та глибоких розслідувань, для пошуків способів подолання кризи. Пік аспекту 28 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає