23 жовтня – 27 жовтня 2017

Із 22:00 23 жовтня до 01:21 28 жовтня 2017 дуже сприятливі умови для здійснення нових ідей щодо партнерства і співробітництва. Можна отримати підтримку з боку тих, хто має широкі можливості. З боку викладачів, філософів, видатних письменників, мандрівників, юристів та законотворців, капіталістів, меценатів. Із 14:55 22 до 03:11 25 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми: формування світогляду, філософія та система вірувань, вища та спеціальна освіта, навчання і викладання, юриспруденція, стосунки з іноземцями, далекі подорожі, видавнича справа, реклама. Із 03:11 25 до 15:57 27 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми: довгострокові серйозні проекти, бізнес, кар’єра, статус, репутація, покликання, життєва мета, особисті досягнення, визнання, винагороди.

Розумова робота йтиме легко, бо буде відчуття високого натхнення і легке розуміння глибоко прихованих речей та тонкощів. Дуже вдалий час для розгадування загадок та для пошуків подолання кризи. Пік аспекту 24 жовтня.

З 23 жовтня Сонце в знаку Скорпіона – другий місяць осені.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології зароджуються нові ідеї щодо подолання кризи та наслідків руйнації, щодо виходу із маргінальної ситуації та вирішення питань кредитів, фінансової допомоги, боргів. Починається новий річний цикл розширення власних можливостей. В цей час виникають ідеї щодо того, як використати власну самостійність, лідерські якості, творчість, компетентність на те, щоб збагатитися і розширити власні можливості. Цей рік розширення власних можливостей буде для вас успішним, якщо ви компетентні у таких питаннях: пошуки виходу із кризи, подолання маргінальних ситуацій, вміння накопичувати статки, вміння використовувати підтримку інших та спільні з партнерами ресурси, вміння бути вдоволеною сексуальним життям людиною, вміння “копати глибоко” – вести наукові дослідження, вміння відроджуватися до життя після важких випробувань та втрат. Особистий успіх буде пов’язаний зі здатністю глибоко сприймати, переживати інтенсивні почуття і глибоко змінюватися. Пік аспекту: 26 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає