1 листопада – 3 листопада 2017

Із 21:15 31 жовтня до 07:22 4 листопада 2017 дуже сприятливі умови для здійснення нових ідей щодо партнерства і співробітництва – ідеї набирають сили і бурхливо розвиваються без перешкод. Сприятливі можливості пов’язані з дружнім ставленням з боку філософів, діячів культури і мистецтва, культурологів, політологів, психологів, істориків. Сприяють успіху такі якості: вміння прозрівати за явищами фізичного світу прояв архетипових сюжетів, вміння знатися на тонкощах, вміння розгадувати загадки, прояснювати заплутані ситуації, узагальнювати із позиції глобального бачення.

Із 01:45 30 жовтня до 08:41 1 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: розгадування загадок, прояснення заплутаних ситуацій, викриття брехні та містифікацій, дії таємних ворогів, розвідка та спецслужби у державі, позбавлення горя та скорботи, допомога знедоленим та вигнанцям. Із 08:41 1 листопада до 11:45 3 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: захист особистих інтересів, нові ризиковані дії, професійна майстерність, боротьба, спортивні досягнення. Із 11:45 3 листопада до 12:25 5 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: особисті таланти та здібності, власна система цінностей, особисті прибутки і статки, особисте майно, робота з матеріальними формами.

Події, що стосуються партнерства, фінансів, любові, суспільного життя, супроводжуються інтенсивними переживаннями і нервовим збудженням. Вірогідні геніальні винаходи у ситуаціях етичного протистояння з друзями та у колективній роботі через питання особистих прибутків, статків, витрат. Це спонукає зосередитися на усвідомленні власної життєвої позиції та системи цінностей. Внутрішня робота, спрямована на уточнення життєвої позиції та акцентів у системі цінностей допоможе зміцнити власне фінансове становище, стосунки з партнерами, позицію у суспільному житті. Доведеться реформувати сферу заробітків/витрат та партнерства. Є можливість скористатися підтримкою високопосадовців, політиків, людей великого бізнесу або когось, кого ви побоюєтеся та від кого залежите. Є можливість стабілізувати та зміцнити стосунки та власне фінансове становище. Є можливість вдало завершити програму по зміцненню прибутків та партнерства, що розпочалася у жовтні 2016, та підготуватися до початку нового прибуткового ділового проекту. Піки аспектів 3 і 4 листопада 2017.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана із міфологією, філософією, мистецтвом, гуманістичною психологією, культурологією, політологією, історією, в цей час можна насолодитися творчим процесом, що йтиме легко і приємно. Допомагає дружба з людьми, що знаються на мистецтві тонкощів. В цей час особисті творчі проекти, пов’язані з мистецтвом тонкощів, приносять винагороду і прибуток. Пік аспекту 3 листопада 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає