25 січня – 28 січня 2018

Із 00:20 25 січня до 10:11 28 січня 2018 нові ідеї щодо бізнесу, кар’єри, ділових довгострокових проектів, репутації, статусу, визнання, винагород розвиваються у несприятливих умовах. Доводиться напружуватися, багато працювати, боротися. У фокусі уваги такі теми: самооцінка, власні таланти та здібності, система цінностей, життєва позиції.

Постають питання щодо джерела особистого прибутку, щодо вміння самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя, щодо вміння самостійно розпоряджатися грошима та власним майном. Головна тема цих днів насолода життям та радість повсякденних прибутків. В цей час можуть надходити ділові пропозиції щодо підвищення статків та заробітків. Ми можемо отримати аванс, прибуткове замовлення, довгострокову прибуткову ділову пропозицію. Але гроші не будуть подарунком – їх доведеться досить важко заробити. Цей період – це перевірка на зрілість у питаннях кар’єри, статусу, репутації, вміння самостійно заробляти та витрачати.

Із 26 січня до 17 березня 2018 Марс у знаку Стрілець. В цей час людям властиво діяти, керуючись власними уявленнями про мораль, закон, справедливість. Ми схильні фанатично борюся за свою ідею – всі перешкоди долаємо із пристрастю, із величезним оптимізмом та вірою у власні сили. Стаємо агресивними під впливом емоції гніву, викликаного зневагою до ідеалів або відвертою несправедливістю, порушенням моралі. У боротьбі намагаємося знищити супротивника морально. У якості інструмента для боротьби в цей час ефективно використовувати юридичні знання, власну освіченість, зв’язки зі знаменитостями місцевого масштабу, прихильність важливих персон, покровительство з боку законодавства та церкви. Зараз ми схильні недооцінювати супротивників і переоцінювати власну мужність та бойову і професійну майстерність. В цей час у нас прокидається пристрасть до пригод, далеких подорожей, вищої освіти, філософії, релігієзнавства. У боротьбі, професійній майстерності та у коханні перевага на боці шляхетного лицаря: шляхетний, щирий, щедрий, оптимістичний, добрий, має широкі погляди, його поважають інші, його беруть за взірець. Видно, що для нього кохання і секс – це завжди щось піднесене і навіть святе. Сексуальність в цей час: потяг виникає спонтанно і супроводжується добрими намірами і шляхетними діями, часто надмірно експансивними. Тінь: самовпевнений невіглас.

Дуже сприятливі умови дня інтелектуальної роботи, навчання, знайомств, спілкування, письменництва, читання. В середині жовтня 2017 виникли нові ідеї щодо того, як розширити власні можливості в суспільстві завдяки знанням, навчанню, інтелектуальній діяльності, зв’язкам. Тепер ці ідеї вперше заявляють про себе в світі. Ми маємо підтримку у своїй інтелектуальній активності з боку знаменитостей місцевого рівня, учителів, юристів, філософів, релігійних діячів, видатних письменників, мандрівників, капіталістів. Отримуємо підтримку від меценатів та спонсорів. Нам фортунить: щасливий збіг обставин приводить до вдалих знайомств, легко знаходиться необхідна інформація, маємо можливість навчатися за вигідними цінами або навіть безкоштовно. 25 січня 2018 точний зростаючий секстиль Меркурія з Юпітером. Виникають нові ідеї щодо поглибленого навчання та наукових досліджень. 24 січня точна кон’юнкція Меркурій з Плутоном.

Із 28 до 31 січня велике нервове напруження у зв’язку із науковими розробками, колективною інтелектуальною роботою, обміном думками із друзями та однодумцями. Доведеться напружено працювати, завершуючи якусь креативну інтелектуальну роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає