15 лютого – 19 лютого 2018

15 лютого 2018 сонячне затемнення у 28 градусі Водолія. Ці затемнення належать до серії саросу 1 S. Сімейство затемнень цієї серії має стосунок до ідей та їх палкого вираження у промовах та у структурованих діях. Виникають спонтанно або ініціюються людьми під впливом емоцій та бажань ситуації, що стосуються, наприклад, наступних питань:

– Ідеологія, що транслюється через ЗМІ.
– Боротьба за те, щоб слово не розходилося з ділом, коли йдеться про ідеали справедливості та закон.
– Структурування великого курсу навчальної програми та конкретні дії, спрямовані на викладання і навчання.
– Участь в освітніх програмах на міжнародному рівні, що потребує високого рівня професійної майстерності.
– Далекі подорожі, пов’язані із інтелектуальною активністю та професійними справами.

У гороскопі України це затемнення має опозицію до Венери, Меркурія і Юпітера. Це означає, що спонтанні події у державі висвітлюють прихованих ворогів України. Нації та керівникам держави доводиться брати на себе відповідальність і приймати важливі рішення стосовно протидії руйнівному впливу пропаганди з боку таємних ворогів державності. Події цього періоду змушують долучатися до боротьби із таємними ворогами України діячів культури та мистецтва, фінансистів, дипломатів, журналістів, студентів, працівників малого та середнього бізнесу, військових та державних службовців, лікарів, учителів, робітників інтелектуальної сфери, філософів, видатних письменників, освітян, капіталістів. Від рішень, компетентності та відповідальності нації та керівників держави залежить естетичне вдоволення громадян, стан природних ресурсів, прибутки, добробут громадян, якість мислення, стан доріг та транспорту, свобода слова, партнерство з сусідніми державами, якість судової системи, відстоювання справедливості в суді, дипломатичне вирішення конфліктів, система законодавства, вирішення питань міжнародного права та стосунки з іноземцями, якість вищої освіти та видавничої справи, світоглядні позиції громадян.

Якщо у вашому гороскопі народження це затемнення створює кон’юнкції або опозиції до особистих планет, або квадратури до Сонця чи Місяця, ви можете почуватися сповненими ідей або мати багато можливостей для вибору. Обставини складатимуться таким чином, що доведеться поспішати. Але якщо ви встигаєте робити щось конкретне практичне для втілення нових ідей, ваші дії матимуть позитивні результати.

Головна тема місяця: прибутки від кар’єри і статусу, прибутки від репутації та від визнання, колективна робота, реформаторська діяльність, передові наукові розробки, винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами.

У державі у фокусі уваги опиняється законодавча влада. Відносини із дружніми країнами та з більш віддаленими країнами. Наука, винахідництво, передові технології. Прогресивні реформи та модернізація. Надії на майбутнє.

У період 15-19 лютого 2018 зароджуються нові ідеї щодо клубного життя, стосунків із друзями та однодумцями, колективної роботи, наукових розробок, передових технологій, прогресивних реформ. Слідкуйте уважно за подіями свого життя у цей період. Хоча напруга, пов’язана із цими подіями, може тривати лише кілька тижнів, ефект затемнення може бути довжиною в життя.

Уявіть собі, що затемнення – це прожектори, що підсвічують життєвий шлях. Ці прожектори не світять постійно, а лише періодично вмикаються, вихоплюючи вас у якийсь момент, коли ви щось робите. Коли прожектор світить, ви бачите цілком якусь конкретну сферу свого життя. Все, що у цій сфері було відсунуте на периферію або сховане у куточок, стає добре видимим. Це бачення прихованих колись проблем може бути надто драматичним і викликати бурхливі емоції. Але це бачення дає можливість усвідомити те, над чим варто працювати. Звісно, вибір працювати чи ні залишається за вами, бо є свобода волі. Якщо ж ви наважитеся прийняти виклик, що кинули події підчас затемнення, то, хоча і можлива напружена робота (у залежності від серії саросу), ефект затемнення може глибоко змінити ваше життя і тривати не лише 18 років, а й більше.

Затемнення дозволяють побачити ті якості особистого життя, що стримують вас у еволюційному розвитку або перешкоджають просуватися обраним шляхом і (наважившись сказати) перешкоджають втілити власну долю. Ваші самостійні рішення щодо того, як ви будете вирішувати ці питання, матимуть важливі наслідки.

Не варто намагатися передрікати ефект будь-якого конкретного затемнення. Слід приділяти увагу натальним домам, до яких потрапляє затемнення.

Протягом будь-якого одного року затемнення відбуватимуться у протилежних домах, тобто першому/сьомому або другому/восьмому і т. д. Затемнення рухаються ретроградно через карту і акцентують послідовно пари домів.

Затемнення у парі домів показує, у якій сфері життя несподівані події або питання спричинятимуть деяку стурбованість (позитивним або негативним чином). Тип задіяної енергії визначається серією саросу, а дім, куди потрапляє затемнення, указує на сферу життя, акцентовану затемненням.

Які аспекти затемнень до натальної карти слід розглядати?

Лише кон’юнкції та опозиції. Квадратури мають значення лише у тому випадку, коли формуються до натального Сонця або Місяця.

Які орби слід застосовувати для цих аспектів?

2 градуси для опозиції та 2,5 градуси для кон’юнкції. Для квадратур слід брати орб 1 градус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає