21 січня – 25 січня 2018

Із 05:45 21 січня до 00:20 25 січня 2018 нові ідеї щодо бізнесу, кар’єри, ділових довгострокових проектів, репутації, статусу, визнання, винагород розвиваються у сприятливих умовах. Втілювати нові ідеї нам допомагає прояснення заплутаних ситуацій, розгадування загадок, викриття таємних ворогів та викриття обману.

Нам допомагають такі персони: філософи, культурологи, політологи, історики, антропологи, поети, живописці, музиканти, фахівці у галузі моди і мистецтва, літературознавці. У цей час втілювати нові ідеї, що стосуються довгострокових ділових проектів, допомагає заняття музикою: слухати і грати самостійно; заняття живописом, читання художньої літератури. Розслабитися на емоційно налаштуватися на досягнення мети допоможе якісний художній фільм.

Дуже сприятливі умови дня інтелектуальної роботи, навчання, знайомств, спілкування, письменництва, читання. В середині жовтня 2017 виникли нові ідеї щодо того, як розширити власні можливості в суспільстві завдяки знанням, навчанню, інтелектуальній діяльності, зв’язкам. Тепер ці ідеї вперше заявляють про себе в світі. Ми маємо підтримку у своїй інтелектуальній активності з боку знаменитостей місцевого рівня, учителів, юристів, філософів, релігійних діячів, видатних письменників, мандрівників, капіталістів. Отримуємо підтримку від меценатів та спонсорів. Нам фортунить: щасливий збіг обставин приводить до вдалих знайомств, легко знаходиться необхідна інформація, маємо можливість навчатися за вигідними цінами або навіть безкоштовно. 25 січня 2018 точний зростаючий секстиль Меркурія з Юпітером. Виникають нові ідеї щодо поглибленого навчання та наукових досліджень. 24 січня точна кон’юнкція Меркурій з Плутоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає