25 серпня – 29 серпня 2017

Із 11:56 25 серпня до 11: 12 29 серпня 2017 Нові ідеї щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр починають заявляти про себе у конкретних подіях повсякденності. Для розвитку цих ідей сприятливі обставини. Допомагають розвитку вирішення питань партнерства, співробітництва, миротворства, дипломатичні зусилля та мистецтво. Із 04:03 24 серпня до 11:51 26 серпня у фокусі уваги такі теми: миротворство, дипломатія, мистецтво, тонкі стратегії, партнерство (особисте і ділове), союзи, співробітництво, відстоювання справедливості в суді, протистояння з відвертим ворогом. Із 11:51 26 серпня до 22:46 28 серпня у фокусі уваги такі теми: подолання кризи, пошуки виходу із маргінальної ситуації, рекетні стосунки, протидія корупції, вирішення кримінальних справ, детективні розслідування та наукові дослідження, психоаналіз, кредити, борги, податки, фінансові накопичення та допомога з боку інших (фінансова та моральна). Із 22:46 28 серпня до 11:17 31 серпня у фокусі уваги міжнародна економіка і право, юридичні питання, стосунки з іноземцями, далекі подорожі, вища та спеціальна освіта, формування світогляду та ідеологія.

У сфері створення та еволюції соціальних структур в сенсі колективної національної єдності суспільства переживають завершальний етап розвитку циклу. Нинішній цикл розпочався в травні 2000 року. Для України колективна національна єдність забезпечується відносинами та співробітництвом України з НАТО. В період 2002 — 2003 на фаза зростаючого секстилю циклу відбулися події, що символізують напрямок та кінцеву мету розвитку ідеї національної єдності України: 23 жовтня 2002 – відкриті парламентські слухання у Верховній Раді України на тему “Про взаємовідношення та співробітництво України з НАТО”, 22 листопада в Празі на засіданні Комісії «Україна-НАТО» було прийнято план цілей та план дій України та Альянсу на 2003 рік, де, зокрема, НАТО закликало Україну прискорити реформи по зміцненню демократії. Зараз, на падаючому секстилі циклу, є очевидним, що курс України на співробітництво з НАТО правильний, бо забезпечує національну єдність України. Ідея співробітництва України з НАТО на даному етапі остаточно втілилася в життя. Цикл завершується у 2020 році. В цей час ми підбиваємо підсумки, робимо висновки та будуємо плани на майбутнє. Пік аспекту 27 серпня 2017.

У сфері особистої професійної майстерності, боротьби та спортивних занять ці дня дуже сприяють новим творчим методам в роботі. В цей час суспільство відкрито до нових тенденцій, що стосуються творчості, компетентності, самостійності в професійних заняттях, спорті, боротьбі. Варто демонструвати суспільству власні творчі практичні вміння та навички, щоб привернути увагу до своєї майстерності. Пік аспекту 27 серпня.

З 26 серпня до 20 вересня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження шляхетних, для кого не пусті слова: честь та гідність, самостійність, компетентність, лідерство. Додайте до образу речей, що підкреслюють високий статус. Виглядайте, як король/королева. Демонструйте, що високо цінуєте радощі життя: наряджайтеся кожного дня, як для свята. Демонструйте самостійність, відповідальність, творчість, упевненість в собі. Соціальний образ – Бос, Артист, Король. Стиль у мистецтві: високий Ренесанс.

Нижня кон’юнкція Меркурія станеться 26 серпня 2017 – починається новий цикл Меркурія в Діві. З 26 серпня 2017 розумова діяльність так чи інакше буде пов’язана з такими сферами життя: тонка точна інтелектуальна праця, охорона здоров’я, повсякденна рутинна робота, служба державна та військова, домашні тварини, робочі інструменти, малий та середній бізнес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає