21 серпня – 25 серпня 2017

Із 21:29 21 серпня до 11:56 25 серпня 2017 Зароджуються нові ідеї щодо таких речей: особиста творчість, хобі, розваги, шоу, театралізовані дійства, любовні пригоди, радість життя, діти, фінансові авантюри. У державі у фокусі уваги опиняються всі задоволення, насолоди, розваги, театри, кіно, спорт, світські заходи та вечірки. А також діти і питання народжування та виховання. В цей час більше уваги суспільство приділяє еліті, вищим шарам суспільства. Крім того, акцентована увага на питаннях спекуляцій усіх видів, йдеться про зв’язок фінансових спекуляцій із національною економікою. До 23:24 21 серпня Ці теми у фокусі уваги. Із 23:24 21 серпня до 04:03 24 серпня у фокусі уваги такі питання: підтримка здоров’я, здоровий спосіб життя, дієта, гімнастика, побут, домашні тварини, робочі інструмента, наймані працівники, повсякденна рутинна праця, тонка точна інтелектуальна праця, служба державна та військова, малий та середній бізнес. Із 04:03 24 серпня до 11:51 26 серпня у фокусі уваги такі теми: миротворство, дипломатія, мистецтво, тонкі стратегії, партнерство (особисте і ділове), союзи, співробітництво, відстоювання справедливості в суді, протистояння з відвертим ворогом.

В цей час дружба з високим начальством, політиками, представниками аристократії та великого бізнесу створює дуже сприятливі умови для професійної діяльності та боротьби. Визнання, слава, вшанування – все це спіткає видатних майстрів, вояків, спортсменів та всіх, хто є майстром високого класу в своїй професії. Пік аспекту 22 серпня.

Період вкрай напружений в сенсі фінансів та партнерства. Вірогідні крупні фінансові втрати та розриви стосунків через власну дикунську поведінку або через захоплення дикими ідеями, що приходять з боку друзів, однодумців, через колектив і клубне життя. Варто докласти зусиль до того, щоб оцінити будь-яку креативну ідею критично. Не слід витрачати гроші під впливом друзів або під впливом захоплення альтруїстичними почуттями. Будь-яка фінансова операція в цей час несе небезпеку раптового розорення. Пік аспекту 24 серпня.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з науковими розробками, винаходами, новітніми технологіями, прогресивними реформами, астрологією, колективною роботою, то в цей період виникають дуже сприятливі обставини для розвитку ваших творчих проектів. Нові оригінальні ідеї, вдала участь другів, стрімкий розвиток всього передового. Пік аспекту 21 серпня 2017.

23 серпня 2017 Сонце переходить до знаку Діви – починається останній місяць літа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає