29 серпня – 2 вересня 2017

Із 11: 12 29 серпня до 13:34 2 вересня 2017 нові ідеї щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр активно втілюються в життя у несприятливих умовах. Доводиться долати сильний спротив і дуже напружуватися у таких питаннях: міжнародна економіка і право, міжнародні відносини, юриспруденція, ідеологія, пропаганда, світоглядні позиції, вища та спеціальна освіта, туризм, стосунки з іноземцями, видавнича справа. До 11:17 31 серпня у фокусі уваги міжнародна економіка і право, юридичні питання, стосунки з іноземцями, далекі подорожі, вища та спеціальна освіта, формування світогляду та ідеологія. Із 11:17 31 серпня до 23:05 2 вересня у фокусі уваги такі сфери життя: структури державної та будь-якої влади, бізнес, політика, еліта, олігархія, кар’єра, гідність, соціальний статус, репутація.

Дуже сприятливий період для того, щоб запровадити якісь прогресивні зміни в професійній діяльності, в спорті, у боротьбі. Опанування чогось оригінального, передового дається дуже легко. Якщо у вас є якісь унікальні професійні розробки, то в цей час варто їх демонструвати. Варто влаштувати яскравий показ своєї майстерності, влаштувати шоу, театралізоване дійство. В цей час нам фортунить у професійній діяльності та боротьбі через участь друзів у наших конкретних практичних справах, через дружбу з науковцями, винахідниками, інженерами, реформаторами та всіма тими, хто заробляє на життя у дивний спосіб. Можемо отримати як подарунок та аванс за майстерність та відвагу креативні ідеї. Пік аспекту 2 вересня.

31 серпня ретроградний Меркурій повернеться до Лева, буде там до 10 вересня: розум індивідуалістичний, нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає