24 жовтня – 28 жовтня 2018

Із 19:44 24 жовтня до 07:51 28 жовтня 2018 фаза Повного Місяця в Тельці місячно-сонячного циклу в Терезах. Варто пригальмувати активність і оцінити становище у таких сферах як соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. У фокусі уваги – власна життєва позиція та система цінностей, особисте майно, особисті прибутки і статки. Можна об’єктивно оцінити партнерство і стосунки з позиції етики та естетики. Можуть надходити кошти, вирішуватися питання щодо джерела особистого прибутку і особистого майна.

До 25 жовтня можемо отримати підтримку з боку впливових персон у фінансових питаннях, у партнерстві, у громадському житті. Допомагає зміцнити фінансове становище та стосунки з партнерами репутація, статус, особисті досягнення (24 жовтня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн).

26 жовтня точна нижня кон’юнкція Сонце/Венера – виникають нові ідеї щодо реалізації власних творчих проектів, пов’язаних із красою та гармонією, мистецтвом, модою, громадським життям, партнерством та особистими самостійними заробітками. Варто записувати ці ідеї і оцінювати їх з етичної та естетичної точки зору. Із 16 листопада 2018 вони почнуть стрімко розвиватися, буде дуже багато енергії для їх реалізації. Розпочинається новий 1,5 річний цикл реалізації власного уявлення про красу та гармонію в особистій творчості. Виникають нові ідеї щодо заробітків, партнерства, соціальних творчих програм, пов’язаних із мистецтвом, модою, етикою та естетикою. В цей час імперативні обставини сприяють особистій творчості за умови, що ви є дисциплінованими, стриманими, серйозними, терплячими. Проявляючи волю, приймаючи рішення, будьте уважними, діловими, економними, орієнтуйтеся на надійність. Буде допомога з боку політиків, впливових персон, старших і мудрих людей (28 жовтня точний падаючий секстиль Сонце/Сатурн).

Доведеться приймати рішення щодо друзів і колективної роботи. Тут можливе протистояння з друзями, однодумцями, в колективі, у клубному житті (24 жовтня точна опозиція Сонце/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає