28 жовтня – 31 жовтня 2018

Із 07:51 28 жовтня до 18:40 31 жовтня 2018 фаза падаючого трину в Близнятах місячно-сонячного циклу в Терезах. Починають приносити результати наші рішення та творчі прояви у таких сферах як соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. У фокусі уваги – обмін думками, знайомства, спілкування, невеличкі подорожі, навчання, викладання, ЗМІ, свобода слова, новини, збір та обробка інформації. У цих сферах події стрімко розвиваються, всі перешкоди зникли. Якщо ми намагалися зберегти ситуацію в партнерстві та суспільному житті незмінною, то зараз всі фактори, що утримували статус кво, більше не працюють – ситуація стрімко змінюється на радість чи на біду. У стосунках величезну роль зараз відіграє вміння спілкуватися, обґрунтовувати свою позицію, домовлятися. Новини, документи, інформація впливають на розвиток подій у партнерстві.

На міжнародному рівні сприятливі умови для важливих зустрічей, дипломатичних зусиль та важливих рішень (12 жовтня точний падаючий секстиль Меркурій/Сатурн, 24 жовтня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн, 28 жовтня точний падаючий секстиль Сонце/Сатурн). Наприкінці жовтня виникають нові можливості для перемовин на міжнародному рівні стосовно пошуку виходу із кризи та подолання наслідків війни. Будуть важливі новини і зустрічі (29 жовтня точна кон’юнкція Меркурій/Юпітер у 29 градусі Скорпіона).

31 жовтня 2018 Венера повертається у ретрофазі до Терезів, а з 2 грудня 2018 знову у директному русі переходить до Скорпіону. Доки Венера в Терезах, у коханні, стосунках та фінансах таланить, якщо ви людина із вишуканим смаком: самовираження гармонійне, поведінка цивілізована, вбрання елегантне, поводження миле. Люди зараз вельми чутливі до зовнішності та до краси. Вимоги до партнера високі: “Партнером може бути тільки той, хто рівний мені у всьому”. Ми прагнемо в любові гармонії, краси, гарного смаку, витонченості. Любов у цей час розмірена, врівноважена, стосунки будуються на паритетній основі. Ми вельми чутливі до зовнішності та до краси об’єкта любові. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в абстрактних символах: через твори мистецтва, через участь у громадському житті, через встановлення справедливості. Кохання, задоволення, мистецтво та фінансовий успіх – це зараз пріоритетна цінність. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє оточувати себе вишуканими витонченими речами, шляхетними людьми, перебувати в такому культурному середовищі, яке задовольняє естетичні потреби і відповідає етичним критеріям. Легко проявити здібності до живопису, музики, літератури та драматургії. Це щасливий час для шлюбу, у дітей проявляються таланти. Вдалий час, щоб підвищити особисті заробітки в сферах мистецтва, моди та всього, що стосується краси, гармонії, стосунків. В цей час легко втілювати розуміння краси та гармонії в інтелектуальні форми: література, дипломатія, миротворство, тонкі стратегії, мистецтво спілкування, риторика. В цей час легко розвивати свій смак, формувати імідж відповідно до правил культури поведінки, психології моди і стилю. Легко усвідомлювати і враховувати соціальні штампи і кліше в сфері іміджу.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що добре знаються на мистецтві, мають гарні манери, тонкий і вишуканий смак. Варто підкреслювати власну чарівність, доглянутість, вміння вибудовувати тонкі стратегії та знаходити красиві дипломатичні засоби для миротворства. Дуже приваблюють гармонія, витонченість, грація. Приваблює все цивілізоване, елегантне, миле. Манери поведінки мають бути прекрасні у своїй стратегічній адекватності. Високо цінується вміння природно поводитися в будь-якому соціальному середовищі, відчувати, де доречний один стиль поведінки і одягу, а де інший. В основі іміджу – класика, дендизм, британський стиль. В еротиці: вміла спокусниця, граціозний стратег.

Соціальний образ: Художник, Дипломат, Елегантна Чарівна особа.

Стиль в мистецтві – класицизм.

Наприкінці жовтня 2018 будуть несподіванки у сфері фінансів та партнерства (31 жовтня 2018 точна опозиція Венера/Уран). Протистояння із друзями та однодумцями у питаннях естетики та етики. Вірогідні витрати у зв’язку з електронним та електричним обладнанням. Перша декада листопада 2018 – дуже сприятливий період для того, щоб зробити щось конкретне практичне для підвищення своїх особистих статків та для гармонії в любові, коханні, партнерстві та у соціальному житті.

23-30 жовтня важливий для навчання, спілкування, знайомств, інтелектуальної діяльності період – зароджуються нові ідеї, пов’язані із розширенням особистих можливостей через інтелектуальну активність. Наприклад, нові ідеї щодо опанування великого курсу навчальних програм, щодо викладання, щодо видавничої справи, щодо подорожей, щодо стосунків з іноземцями. Спонтанно виникають ситуації везіння у навчанні та спілкуванні (29 жовтня точна кон’юнкція Меркурій/Юпітер).

Із 31 жовтня 2018 до 5 січня 2019 Меркурій у знаку Стрільця. У цей час наш розум експансивний – хочеться знати все більше і більше. Інтереси багатобічні. Масштабність розуму. Інтерес до всього, що не вкладається в голові і вимагає поглибленого довгострокового вивчення. Філософський склад розуму, цікавий по відношенню до таких явищ як чужа культура, релігія, світогляд, юриспруденція, знаменитості місцевого масштабу. В процесі мислення відчувається брак обізнаності, брак конкретних знань у ставленні до деталей. Тому інтуїтивно прагнемо дізнатися якомога більше подробиць і намагаємося перевірити їхню правдивість. Здогадуємося про те, що в процесі мислення схильні захоплюватися ментальними конструкціями, обожнювати їх і не бачити недоліків. Тому підсвідомо прагнемо мислити критично. Для цього беремо участь у різноманітних масштабних заходах, де люди діляться своїми ментальними уявленнями, де ми можемо показати свою концепцію і обговорити її з іншими освіченими людьми. Найважче мислити тверезо, стежити за тим, щоб міркування базувалися на правдивих, а не на помилкових ідеях або уявленнях, а також щоб із правильних ідей не виходити хибні висновки.

В цей час імперативні обставини сприяють особистій творчості за умови, що ви є дисциплінованими, стриманими, серйозними, терплячими. Проявляючи волю, приймаючи рішення, будьте уважними, діловими, економними, орієнтуйтеся на надійність. Буде допомога з боку політиків, впливових персон, старших і мудрих людей (28 жовтня точний падаючий секстиль Сонце/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає